Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که مذاکره‌کننده های آمریکا و طالبان به تلاششان برای به نتیجه رساندن مذاکراتشان در خصوص خارج شدن نیروهای خارجی از افغانستان ادامه می‌دهند، منابع وابسته به طالبان گفتند هرگونه توافق با آمریکا به معنی پایان دادن به جنگ با دولت افغانستان نخواهد بود.

 به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، مقامهای طالبان و آمریکا از سال گذشته میلادی تا کنون مشغول مذاکره با یکدیگر در کشور قطر در مورد توافقی بر مبنای خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان در ازای تضمین طالبان به عدم دسیسه‌چینی گروه‌های شبه‌نظامی بین‌المللی در داخل خاک افغانستان برای دست زدن به حملات تروریستی بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مذاکره کننده های آمریکایی تلاش زیادی کرده‌اند تا طالبان را وادار به موافقت با مذاکرات بین افغانی یعنی مذاکره با دولت افغانستان و بر سر آتش‌بس کنند اما یک مقام ارشد طالبان تاکید کرد که چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

این فرمانده طالبان که نامش را فاش نکرد گفت: ما به جنگمان با دولت افغانستان و تصاحب قدرت با زور ادامه خواهیم داد.

یک فرمانده دیگر طالبان نیز که او هم نامش را فاش نکرد گفت، انتظار می‌رود که در چند روز آینده توافق با آمریکا امضا شود و بر مبنای این توافق نیروهای آمریکایی حمله به طالبان را متوقف خواهند کرد و این شبه نظامیان نیز به جنگشان علیه سربازان آمریکایی پایان خواهند داد.

مقامهای طالبان در عین حال گفتند، بر مبنای این توافق آمریکا دست از حمایت از دولت افغانستان برخواهد داشت.

مقام اول طالبان خاطر نشان کرد: آمریکایی ها دیگر به دولت افغانستان و نیروهایش در جنگ علیه ما کمک‌رسانی نخواهند کرد.

دو منبع دیپلماتیک آگاه به دور نهم مذاکرات آمریکا و طالبان در قطر گفتند انتظار دارند توافق صلح دو طرف در چند روز آینده نهایی شود.

آنها اظهار کردند: پایان یافتن جنگ میان طالبان و دولت افغانستان مساله‌ای است که باید به صورت جداگانه مورد مذاکره قرار بگیرد.

یک دیپلمات ناظر بر مذاکرات در قطر اظهار کرد: یک آتش‌بس میان نیروهای افغانستان و طالبان نیازمند این است که یک توافق و رایزنی های جداگانه ای انجام شود که تا کنون چنین اتفاقی نیفتاده است.

انتهای پیام

تو برو ذات خراب مشکل دارت رو درست کن انگل انرژی نباش بیمار روحی روانیت رو هم درمان کن نمیخواد برای من ژست خاموش کردن ذهن و مدیتیشن و مراقبه بگیری..تو و مراقبه؟؟ چقدر خنده دار!!! از این حرصم میگیره که یک انگل انرژی مثل تو بیاد ادعای خاموش کردن ذهن و مراقبه رو داشته باشه. تو صد سال سیاه با این خودخواهی و غرور و انگل انرژی بودن نخواهی توانست ذهن بیمارت رو خاموش کنی و آخرش هم قربانی همون ذهن بیمارت خواهی شد.

قدرت کنترل افکار بیمارگونه ت و اصلاح ذات خرابت رو نداری میخوای واسه من ذهن خاموش کنی؟

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مذاکرات طالبان و آمریکا مذاکرات صلح افغانستان طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۹۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض

همزمان با تشدید جنگ اسرائیل در غزه و ناکامی در اجرای قطعنامه آتش بس و مذاکرات سیاسی برای دستیابی به توافق میان اسرائیل و حماس، آنتونی بلینکن وزیر خارجه امریکا پس از سفر به چین به عربستان سعودی می رود.

به گزارش ایرنا، رسانه آمریکایی اکسیوس روز سه شنبه به وقت محلی به نقل از دو مقام آمریکایی و یک مقام عرب گزارش داد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا پس از سفرش به چین، این هفته قصد دارد به عربستان سعودی سفر کند.

به گفته این منابع، انتظار می رود بلینکن در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد که ۲۸ تا ۲۹ آوریل (۹ و ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳)  در ریاض برگزار می شود، شرکت کند.

بلینکن همچنین با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی و دیگر رهبران منطقه ای دیدار خواهد کرد.

دولت بایدن به کار به سمت یک توافق بالقوه که می تواند راه را برای عادی سازی روابط عربستان با اسرائیل هموار کند، ادامه می دهد، اما اکثر مقامات آمریکایی آن را یک رویا تلقی می کنند.

مقامات آمریکایی می گویند بلینکن همچنین در نظر دارد با سفر به سرزمین های اشغالی,  با بنیامین نتانیاهو  نخست وزیر اسرائیل  و دیگر مقامات ارشد این رژیم دیدار کند.

بلینکن هفته گذشته در دیدار با رهبران یهودی-آمریکایی گفت که امیدوار است در اواخر آوریل یا اوایل ماه می در اسرائیل باشد. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، سفر برنامه ریزی شده خود به عربستان سعودی را سه هفته پیش به دلیل آسیب به قفسه سینه و شکسته شدن یک دنده اش، به تعویق انداخت.

انتظار می رفت سالیوان با ولیعهد عربستان دیدار کند تا پیش نویس معاهده دفاعی آمریکا و عربستان سعودی و تفاهمات مربوط به حمایت واشنگتن از برنامه هسته ای غیرنظامی عربستان را مورد بحث قرار دهد.

مقامات آمریکایی  امیدوارند این توافقنامه ها بتواند راه را برای عادی سازی روابط با اسرائیل هموار کند و به توافقی دوجانبه با سعودی ها برسند و به طور بالقوه آن را به نتانیاهو ارائه کنند، که یکی از شرایط توافق، تعهد به راهکار دو کشوری باشد.

در این صورت، نتانیاهو با یک انتخاب روبرو می شود: اگر موافقت کند، می تواند یک توافق صلح  با عربستان سعودی را به دست آورد. اگر او نه بگوید، ممکن است به عنوان یک مرد  مخالف جلوه کند و حمایت باقی مانده از سوی آمریکا را  از دست بدهد.

با ادامه جنگ اسرائیل و حماس و چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مقامات کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا اذعان می کنند که شانس بسیار کمی برای دستیابی به توافقنامه عادی سازی روابط میان عربستان و اسرائیل وجود دارد.

موانع پیش روی این توافق شامل جنگ در غزه، وابستگی نتانیاهو به شرکای ائتلاف راست افراطی خود و سیاست داخلی آمریکا است. سعودی‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که برای پیشبرد عادی‌سازی روابط با اسرائیل، جنگ غزه باید پایان یابد و دولت اسرائیل باید به یک مسیر غیر قابل بازگشت به سمت راه کاردو کشور متعهد شود.

به نظر نمی رسد نتانیاهو به سمت پایان دادن به جنگ حرکت کند و او نه تنها با راهکار  دو کشوری مخالف است، بلکه صرفاً ایده اجازه دادن به تشکیلات خودگردان فلسطین در اداره غزه پس از جنگ را رد می کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بلینکن : سعودی ها همچنان مایل به عادی سازی روابط با اسرائیل هستند بلینکن باز هم راهیِ اسرائیل می شود

دیگر خبرها

  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • چرا نماینده طالبان برای مذاکره درباره حقابه هیرمند به ایران نیامد؟ + جزئیات
  • طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند
  • خیز بلند چین در افغانستان؛ چالش‌ها و چشم‌انداز
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند