Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با به‌کارگیری الگوی جدید کسب‌وکار در مناطق روستایی، اجرای یک‌هزار طرح اشتغال‌زایی را در استان سیستان و بلوچستان کلید زد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، در مراسمی با حضور دکتر محمود عسکری‌آزاد رییس هیأت مدیره‌ی بنیاد برکت، معاونان و مدیران اشتغال‌زایی این بنیاد و دکتر احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان، فرآیند ایجاد یک‌هزار طرح اشتغال‌زایی مبتنی بر الگوی مردم‌محور و برنامه‌های محرومیت‌زدایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و مطابق با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در 5 شهرستان و 200 روستای این استان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
براساس این گزارش، در یک‌هزار طرح اشتغال‌زایی مذکور که در قالب مدل‌های اجتماع‌محور «سحاب» (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال‌زایی برکت) و «آسمان» (آیین‌نامه‌ی سرمایه‌گذاری مردمی و اشتغال نیروی انسانی) و در روستاهای 5 شهرستان زاهدان، زابل، نیمروز، هیرمند و هامون استان سیستان و بلوچستان به اجرا درمی‌آید، به هر خانوار چهار رأس گوساله واگذار و پس از پایان دوره‌ی 6 ماهه‌ی پرواربندی، از آن‌ها خریداری می‌شود. در ادامه، مجدداً به هر متقاضی چهار رأس گوساله‌ی دیگر تحویل داده می‌شود تا این فرآیند برای دومین‌ مرتبه در سال تکرار شود. به این ترتیب، ضمن تأمین دوباره‌ی سرمایه‌ی اولیه برای اشتغال، سود حاصل از فروش دام‌های پرورش‌یافته، به عنوان درآمد متقاضیان منظور می‌شود. هر متقاضی اشتغال مشمول این طرح، به‌طور متوسط در ماه 15 میلیون ریال درآمد خواهد داشت.
لازم به توضیح است، در تمام این مراحل، بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) فقط نقش تسهیل‌گر را دارد و همه‌ی امور از جمله واردات دام از کشور پاکستان، قرنطینه، حمل و نقل به شمال استان سیستان و بلوچستان و به‌طور مشخص منطقه‌ی زابلستان، پشتیبانی، تأمین علوفه و خوراک، خرید به نرخ روز، کشتار دام‌ها و توزیع در بازار داخلی توسط بخش خصوصی انجام می‌شود. به عبارت دیگر، بنیاد برکت در نقش یک تسهیل‌گر، بخش خصوصی را به مردم مرتبط می‌کند.
اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی جدید بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در سیستان و بلوچستان، علاوه بر فراهم آوردن بیش از 2 هزار شغل در مناطق محروم این استان، باعث رونق تولید، ایجاد معیشت پایدار، توانمندسازی اقتصادی، تحقق اقتصاد مردمی، کمک به تأمین گوشت در داخل کشور، افزایش امنیت مواد غذایی و تبدیل سرمایه‌های مردم با ارزش افزوده‌ی بیش‌تر خواهد شد.
پرورش این 4 هزار رأس گوساله به شکل صنعتی، اعتباری معادل قیمت خود آن‌ها را برای تأمین زیرساخت‌های نگه‌داری می‌طلبید که با الگوی جدید کسب‌وکار طراحی شده توسط بنیاد برکت، عملاً بخش سرمایه‌گذاری ثابت حذف می‌شود و صرفه‌جویی اقتصادی و ارزی چشم‌گیری را در پی دارد.
بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای اجرای این یک‌هزار طرح اشتغال‌زایی مطابق با اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان، بیش از 900 میلیاد ریال اعتبار در نظر گرفته است. این طرح‌ها قابلیت تعمیم و اجرا در سایر مناطق این استان را نیز دارند.
رییس هیأت مدیره‌ی بنیاد برکت و هیأت همراه هم‌چنین در جلسه‌ی شورای استان سیستان و بلوچستان حضور یافتند. دکتر عسکری‌آزاد در این جلسه، ضمن تشریح مدل‌ها و طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، به تبیین اقدامات انجام شده و در دست اقدام این بنیاد در استان سیستان و بلوچستان پرداخت.
گفتنی است، بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تا به امروز 2350 طرح اشتغال‌زایی را در استان سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری کامل رسانده و 1668 طرح دیگر را نیز در دست اقدام دارد. 14 شهرستان و 404 روستای سیستان و بلوچستان تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار دارند و در همین راستا، 68 مجری و تسهیل‌گر در این استان مشغول به فعالیت و خدمت‌رسانی هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۹۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۴ نیروی راهدار در راه‌های شمال سیستان و بلوچستان مستقر شدند

ایوب کرد  گفت: هم اینک نیروهای راهداری با ۶۸ دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین آماده خدمات رسانی به شهروندان گرامی هستند.

وی ادامه داد: با توجه به اعلام تشدید بارندگی در شهرستان های خاش، سراوان، گلشن، سیب و سوران و مهرستان هماهنگی‌های لازم جهت استقرار تیم‌های راهداری در این مسیرها اندیشیده شده و راهدارخانه های این شهرستانها برای کمک به مسافران تجهیز شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به شرایط اقلیمی در روزهای اخیر،توصیه می شود مردم به اطلاعیه ها، هشدارها و اخطاریه های سازمان هواشناسی توجه و از تردد در مسیر رودخانه‌های محلی به شدت خودداری کنند و قبل از تردد در مسیرها از طریق تماس با سامانه پاسخگویی شبانه روزی ۱۴۱ از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی راه ها و وضعیت تردد آگاه شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پایدار شدن برق ۲۸ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • سیستان و بلوچستان متعهد به ایجاد شغل برای بیش از ۴۱ هزار نفر شد
  • ۱۲۴ نیروی راهدار در راه‌های شمال سیستان و بلوچستان مستقر شدند
  • تحقق ۱۱۸ درصدی تعهد اشتغال‌زایی استان همدان در سال ۱۴۰۲
  • اجرای ۵ طرح اشتغالزایی خُرد در کاشان به همت بنیاد برکت
  • استفاده از ظرفیت های مردمی در پروژه های اشتغال زایی با همت بنیاد برکت در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • بهره برداری از ۵ طرح اشتغالزایی خرد در شهرستان کاشان با حمایت بنیاد برکت
  • بهره برداری از ۵ طرح اشتغالزایی خرد در شهرستان کاشان