Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن داروسازان استان زنجان به عوامل تاخیر در پرداخت‌های بیمه‌ها به داروخانه‌ها اشاره کرد و گفت: هزینه‌های شرکت‌های بیمه‌گر به دلیل اجرای طرح تحول سه برابر شده و این امر باعث تاخیرهایی شده است.

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، مهدی بیگدلی ظهر امروز در نشست خبری با اشاره به اینکه داروسازان یکی از ارکان مهم و موثر نظام سلامت در جوامع مختلف در دنیا هستند، اظهار کرد: با توجه به این که داروسازان در دسترس‌ترین افراد جامعه پزشکی هستند، نقش بی‌بدیلی در مشاوره به مراجعان در زمینه‌های پیشگیری، درمان و تشخیص بیماری‌ها دارند؛ لذا داروخانه‌ها به عنوان یکی از موسسات پزشکی نه تنها در تامین و عرضه حیاتی‌ترین نیازهای انسان‌ها نقش دارند، بلکه محل مطمئنی برای دریافت پاسخ به سئوالات و حل مشکلات مربوط به نظام سلامت در جوامع دارا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول در رابطه با وضعیت داروسازی در کشور، تصریح کرد: تلاش داروسازان برای تسهیل دسترسی مردم به نیازهای دارویی است و در همین راستا 140 داروخانه در مناطق مختلف استان در حال ارائه خدمت به مردم هستند که 70 باب از آن‌ها در مرکز استان فعال است. باید به این نکته توجه کرد که ارائه مشاوره صحیح داروساز به بیماران موجب صرفه‌جویی در زمان و هزینه مراجعان و همچنین سبب افزایش اعتماد مردم به آنان می‌شود؛ به‌همین منظور باید جایگاه واقعی داروسازان شناسانده شود.

بیگدلی به وضعیت اشتغال داروسازان اشاره و تاکید کرد: با توجه به افزایش تعداد فارغ‌التحصیلان این رشته، باید برای اشتغال این افراد برنامه‌ریزی شود که از جمله آن به‌کارگیری داروسازان در بیمارستان‌های دولتی است. دانشکده‌های فعال داروسازی 23 دانشکده در کشور است که این دانشکده‌ها سالانه 1500 دانشجو در مقطع دکترا تربیت می‌کنند و در حال حاضر 25 هزار داروساز در کشور فعالیت دارند.

رئیس انجمن داروسازان استان زنجان در رابطه با وضعیت داروسازی پیش و پس از انقلاب، اظهار کرد: در بحث داروسازی قبل از انقلاب شرکت‌های معدودی وجود داشت که شامل کارخانه‌های تولید دارو وابسته به شرکت اصلی اروپایی و آمریکایی بودند و ما هیچ‌گونه استقلالی از لحاظ علمی در بحث داروسازی نداشته‌ایم؛ اما پس از انقلاب در این زمینه مستقل عمل کرده‌ایم. از اینرو در حال حاضر بالغ بر 5 درصد از داروهای مصرفی کشور یعنی حدود 97 درصد تولید داخل و کمتر از 3 درصد داروهای وارداتی هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر در استان زنجان ما بیش از 250 داروساز در بخش داروخانه‌های خصوصی، دانشگاه‌ها، بخش دولتی و هیئت علمی مشغول فعالیت هستند. همه نقاط استان حتی روستاها دارای یک داروخانه خصوصی است که دسترسی شهروندان را به داروها میسر کرده و ما از لحاظ وضعیت صنعت و میزان تولید، وضعیت خوبی را داریم و طبیعی است که در زمان تحریم با مشکلاتی در زمینه تامین مواد اولیه دارویی در زمینه تامین موادی نگه‌دارنده روبه‌رو شویم که این مشکلات درایت مسئولین بهداشت و تامین به موقع ارز رفع می‌شود.

رئیس انجمن داروسازان استان زنجان در ادامه به عوامل تاخیر در پرداخت‌های بیمه‌ها به داروخانه‌ها اشاره کرد و گفت: هزینه‌های شرکت‌های بیمه‌گر به دلیل اجرای طرح تحول سه برابر شده و این امر باعث چنین تاخیرهایی شده است.

رئیس انجمن داروسازان استان زنجان با تاکید بر مفید بودن اجرای طرح تحول سلامت برای مردم به ویژه مردم استان زنجان گفت: این طرح هزینه شرکت‌های بیمه‌گر را سه برابر کرده است که همین موضوع مشکلاتی را در تامین و توزیع اعتبار موجب شده است.

وی، طولانی شدن پرداخت‌های شرکت‌های بیمه‌گر به همکاران خود در بخش درمان و دارویی را از عواقب اجرای طرح تحول سلامت دانست و ادامه داد: تامین اجتماعی از اسفند سال 97 و بیمه سلامت از ابتدای آذر 97 بدهی‌هایی را به داروخانه‌ها دارند هر چند بیمه سلامت بدهی دو ماه نخست سال‌جاری را پرداخت کرده است.

این مسئول همچنین به اقدامات کنترلی دولت بر بازار دارو  اشاره کرد و یادآور شد: این امر ناشی از نیاز برخی از بیماران است و درصد سود تعیین شده بر برخی از این داروها 3 تا 6 درصد است که امکان فعالیت را از بخش خصوصی می‌گیرد.

بیگدلی فعالیت برخی از داروخانه‌ها از جمله داروخانه هلال‌احمر را در زنجان فاقد توجیه عنوان و تصریح کرد: اقلام دارویی ارائه شده در این داروخانه‌ها با دیگر داروخانه‌ها هیچ تفاوتی ندارد، هر چند فعالیت دارویی داروخانه هلال‌احمر در برخی از استان‌ها از جمله قزوین با زنجان تفاوت زیادی دارد و این داروخانه در تامین داروهای خاص فعال است.

وی دیگر طرح مفید در حال اجرا را الکترونیکی کردن نسخ پزشکی اعلام کرد و افزود: این طرح کنترل و نظارت را موجب شده و کاهش هزینه را برای شرکت‌های بیمه‌گر به همراه خواهد داشت.

رئیس انجمن داروسازان استان زنجان، فراهم نبودن زیرساخت‌ها در داروخانه‌ها، کلینیک‌ها و مطب‌های پزشکان را از مشکلات همه‌گیر شدن اجرای این طرح دانست و افزود: این طرح در حال حاضر هم اجرا می‌شود و ارتقای زیرساخت‌ها، اجرای طرح را بهبود خواهد بخشید.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: داروسازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک

سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک، همچنان با اختلال همراه است و همین موضوع، مشکلاتی را در سطح داروخانه های کشور به وجود آورده است.

به گزارش مشرق، اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت، باعث شده روند خدمت به بیماران در سطح داروخانه‌های کشور دچار مشکل شود و همین موضوع، موجبات نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.

داروخانه سیزده آبان، یکی از داروخانه‌های شلوغ و پُر مراجعه در پایتخت است.

مدیر داروخانه سیزده آبان گفت: بخشی از سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی و سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت در روزهای اخیر مشکلات زیادی داشته که موجب ازدحام در داروخانه سیزده آبان به عنوان داروخانه مرجع تهران شده است. پیگیری ما از سازمان بیمه سلامت نشان داد تیم متخصصان فناوری اطلاعات در حال به روز رسانی اجتناب ناپذیر سامانه نسخه الکترونیک هستند که موجب کُندی این سامانه شده است.

فاطمه حاجی علی عسگری رئیس مرکز فناوری اطلاعات و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: علت اختلال در سامانه نسخه نویسی بیمه سلامت، به روز رسانی و ارتقا این سامانه است و تا ۲۴ ساعت آینده این مشکل برطرف خواهد شد و تا آن زمان روند نسخه‌نویسی کاغذی را جایگزین کرده‌ایم.

اما بعد از گذشت سه روز از توضیحات مدیران سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص رفع اختلال سامانه، اما این مشکل هنوز پابرجاست.

محمد اسماعیل کاملی مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: سامانه نسخه الکترونیک به هیچ عنوان قطع نیست بلکه دارای نوسان و کُندی است که علت آن تغییر اطلاعات از زیرساخت اولیه این سامانه به زیرساخت جدید است.

وی افزود: در لحظات کند و نوسان سامانه، در هر ۱۰ ثانیه ۲ هزار نسخه تأیید و ثبت می‌شود، اما پیش از این تغییر زیرساخت در هر ۱۰ ثانیه ۵ هزار نسخه تأیید و ثبت می‌شد؛ این مهاجرت اطلاعات به زیرساخت جدید، امری ضروری بود که از اواخر بهمن ۱۴۰۲ آغاز شده است.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۹ میلیارد ریال کمک‌هزینه درمانی به نیازمندان
  • هلال‌احمر زنجان بیش از۳۹میلیارد ریال کمک‌هزینه درمانی پرداخت کرد
  • کمک‌ ۳۹ میلیارد تومانی هلال احمر زنجان در حوزه درمان
  • آقایان اراده کرده بودند استقلال را از آسیا حذف کنند
  • روایت فتح‌الله زاده از ورود به جهنم با دست‌های بسته
  • بازگشت نسخه کاغذی به پیشخوان داروخانه‌ها
  • داوری ها به سود پرسپولیس فاجعه است | من را در استقلال وارد جهنم کردند
  • پیگیری اختلال سامانه نسخه الکترونیک سلامت
  • چگونه سابقه بیمه تامین اجتماعی را افزایش دهیم؟ | شرایط خرید سابقه بیمه تامین اجتماعی چیست؟
  • تداوم اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک