Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، سید عبدالکریم رضوی اردکانی مدیر عامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی امروز در نشست خبری اظهار کرد: صندوق‌های غیر دولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی یک نهاد توسعه‌ای بهره‌ور هستند که در راستای تحقق توسعه کشاورزی دانش‌بنیان و کارآفرین افزایش ارزش افزوده، بهبود رقابت‌پذیری، ارتقاء مستمر نرخ رشد، تحقق مدیریت بهینه تامین و تخصیص منابع مالی اعتباری داخلی و خارجی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی ، گزارشی از عملکرد این شرکت ارائه داد و گفت: از ابتدای فعالیت ها تا پایان سال 1396، 110 صندوق تشکیل شد و در سال 97 با شکل‌گیری 20 صندوق غیردولتی به 130 صندوق افزایش یافت و تا پایان مردادماه امسال نیز تعداد این صندوق‌ها به 141 صندوق در سطح استانی، تخصصی - ملی، زنان و منابع طبیعی افزایش یافته است.

رضوی اردکانی تصریح کرد: از این تعداد صندوق در حال حاضر 32 صندوق استانی، 9 صندوق منابع طبیعی و 10 صندوق تخصصی - ملی، 71 صندوق شهرستانی و 19 صندوق زنان فعالیت می‌کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: 141 صندوق غیردولتی با سرمایه 1607 میلیارد ریال تشکیل شده‌اند و سرمایه خود را هم‌اکنون به 17 هزار و 192 میلیارد ریال افزایش داده‌اند و تعداد تشکل‌های سهامدار این صندوق تا 7 هزار و 737 تشکل و تعداد افراد حقیقی 112 هزار نفر هستند.

وی گفت: از نیمه دوم شهریور 1396 تا شهریور 1397، 47 صندوق استانی و شهرستانی در 36 هزار و 892 تن انواع محصولات کشاورزی به ارزش 1847 میلیارد و 489 میلیون ریال صادر کردند که صندوق‌ها حدود 36 درصد، این محصولات را به صادرکنندگان تسهیلات پرداخت کرده است.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی تاکید کرد: بر اساس عملکرد تبصره 3 بند ب ماده 31 قانون احکام دائمی توسعه کشور در سال گذشته هزار میلیارد ریال و در 5 ماهه اول امسال 549 میلیارد ریال از این محل به صندوق‌ها اختصاص یافته و بر اساس قانون بودجه سال 98،  2563 میلیارد ریال به عنوان افزایش سرمایه صندوق‌ها لحاظ شود.

رضوی اردکانی گفت: تسهیلات پرداختی صندوق‌های غیردولتی به جامعه سهامداران از محل منابع مختلف تا پایان سال 97، 105 هزار و 644 میلیارد ریال و در مجموع 108 هزار و 70 میلیارد ریال است.

رئیس هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، با بیان اینکه عاملیت اعتبارات دولتی توسط صندوق‌ها برای نخستین بار با فعالیت در بخش آبیاری در سال 87 آغاز شد گفت: در طول این مدت این صندوق‌ها علاوه بر عملیات آبیاری فعالیت‌های دیگری را در سطح کشور عهده‌دار شدند تا جایی که ظرفیت‌های اجرایی این صندوق‌ها درباره اجرای عاملیت در بخش کشاورزی جایگاه ویژه‌ای پیدا کرد به طوریکه در سال‌های گذشته در پروژه‌های محوری سامانه‌های نوین آبیاری فعالیت‌های تاثیرگذاری داشته‌اند به طوریکه تا پایان سال 97، 300 هزار و 463 میلیارد ریال و در مجموع تاکنون 39 هزار و 672 میلیارد ریال برای 737 هزار و 615 هکتار از اراضی کشاورزی و باغات تسهیلات پرداخت کرده‌اند.

12 صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی ایجاد شد

وی افزود: بر اساس قانون بودجه سال 98، مبلغی بالغ بر 20 هزار میلیارد ریال به عنوان عاملیت در اختیار صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی برای توزیع در میان متقاضیان بخش اختصاص یافته است.

رضوی اردکانی اظهار داشت: در مجموع 439 مجمع شامل 19 مجمع موسس از 71 مجمع عادی، 215 مجمع فوق‌العاده و 44 مجمع عادی به طور فوق‌العاده در سال 97 برگزار شد و تا پایان مردادماه امسال 12 صندوق جدید در حوزه شهرستانی و منابع طبیعی و 60 مجمع عادی، 15 مجمع فوق‌العاده و 5 مجمع عادی به طور فوق‌العاده برپا شده است.

این مقام مسئول با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی برای اعضا و سپرده‌گذاران گفت: 597 نفر روز آموزش برای نمایندگان شرکت‌های مادرتخصصی و مدیران عامل صندوق‌های ملی، استانی، روستایی، شهرستانی و زنان به 880 نفر روز آموزش برای کارکنان شرکت مادر تخصصی دوره‌های آموزشی برگزار شده است.

وی در پایان با اشاره به اهداف بلندمدت صندوق‌های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی گفت: تحقق مدیریت بهینه، تامین و تجهیز و تجمیع منابع مالی، افزایش بهره‌وری، مدیریت بهینه تخصیص منابع مالی، تقویت حجم و کیفیت سرمایه‌گذاری و گسترش خدمات به عنوان اهداف صندوق در مقطع زمانی درازمدت خواهد بود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۵۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس مانع ساماندهی معافیت مالیاتی صندوق های بورسی می شود؟

علارغم تاکید وزیر اقتصاد در خصوص ساماندهی معافیت های مالیاتی صندوق های سرمایه گذاری و شرکت های بورسی، در روز جاری یک فوریت در خصوص طرح اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در روز های اخیر حرف و حدیث ها در خصوص بند س تبصره 6 قانون بودجه 1403 بسیار بالا گرفته است. طبق این بند، مجموع معافیت‌ها، نرخ صفر مالیاتی، کاهش نرخ مالیاتی و سایر مشوق‌های مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی از محل مجموع درآمدهای حاصل‌شده برای عملکرد سال 1403 کلیه مؤدیان به‌استثنای معافیت‌های دارای سقف زمانی مشخص و موارد مندرج در ماده (139) قانون مالیات‌های مستقیم و قانون جهش تولید دانش‌بنیان برای اشخاص حقوقی تا پنج هزار میلیارد (5.000.000.000.000) ریال و اشخاص حقیقی تا پانصد میلیارد (500.000.000.000) ریال قابل‌اعمال شده است.

به بیانی ساده سقف معافیت مالیاتی صندوق های سرمایه گذاری بورسی از این به بعد 500 میلیارد تومان است و مازاد این رقم بایستی به سازمان امور مالیاتی به عنوان مالیات عملکرد 1403 پرداخت شود.

مجلس در مقابل فشار بورسی ها کوتاه آمد؟

به دنبال رسانه ای شدن این موضوع، فضاسازی سنگینی علیه این اقدام اصلاحی در جهت منافع صندوقهای سهامی دربازار ثانویه شکل گرفته که مشخصا ارتباطی به تولید و سرمایه گذاری ندارد. 

به دنبال این فضا سازی ها و همچنین نامه ی رئیس سازمان بورس به رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس  همچنین اعتراض  برخی از نمایندگان مجلس به این مصوبه، در روز جاری یک فوریت در خصوص طرح اصلاح بند س تبصره 6 قانون بودجه 1403 در مجلس به تصویب رسید.

در همین راستا سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب یک فوریت اصلاح بند «س» تبصره 6 قانون بودجه گفت: امیدواریم در مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که در عمل مانع سرمایه‌گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به‌خصوص شرکت‌ها و صندوق‌ها با درآمد ثابت نشود.

لازم به ذکر است ساماندهی مالیات شرکت های بزرگ و همچنین صندوق های بورسی برای بار اول توسط وزیر اقتصاد در سال گذشته مطرح شد و هم اکنون باید دید واکنش وزارت اقتصاد به این موضوع چیست؟

ساماندهی مالیات صندوق های بورسی، سیاستی ضد تولید است؟

یکی از انتقاداتی که به بند س تبصره 6 قانون بودجه سال 1403 از سمت برخی از فعالان بازار سرمایه وارد می شود، این است که این سیاست، سیاستی ضد تولیدی است. همچنین از طرفی اخذ مالیات از این صندوق ها منجر به خروج نقدینگی از آن ها می شود.

البته نکته ای که در اینجا باید به آن اشاره کرد این است که، اساس کار این صندوق ها در معاملات ثانویه است و مشخصا وظیفه ی آن ها تامین مالی پروژه ها نبوده و نیست. در واقع این صندوق ها به نوعی ابزاری برای مدیریت ریسک سرمایه گذاران و همچنین باز تر گذاشتن دست آن ها در ارائه ابزار های مختلف برای سرمایه گذاری هستند.

بنابراین این ادعا، ادعای چندان درستی نیست که وضع مالیات بر این صندوق ها سیاستی ضد تولید است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • استقبال چشم‌گیر از صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • حمایت از لایحه جوانی جمعیت برنامه اصلی شهرداری قزوین
  • میزبانی فرابورس ایران از چهارمین صندوق املاک و مستغلات کشور ​
  • اصلاحیه‌ای به کام بازار
  • مجلس مانع ساماندهی معافیت مالیاتی صندوق‌های بورسی می‌شود؟
  • جزئیات مهم درباره صندوق املاک و مستغلات در فرابورس
  • سرمایه گذاری ۳۶۰ میلیاردی بخش خصوصی در بناهای تاریخی
  • مجلس مانع ساماندهی معافیت مالیاتی صندوق های بورسی می شود؟