Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ رضا برومند گفت: تمرکز ما روی چند مکان تاریخی است که نیاز اساسی و ضروری به مرمت و بازسازی دارد.

وی افزود: تلگرافخانه جاسک که قریب به 400 سال قدمت دارد و در اختیار نهادهای نظامی است، امسال مرمت می شود.

برومند تصریح کرد: در بندرعباس معبد هندوهاست که مرمت شده و مهمتر از همه ساختمان کلاه فرنگی است که در حوزه علمیه مستقر است، مرمت و بازسازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری هرمزگان اضافه کرد: قلعه میناب، قلعه فین، قلعه حاجی‌آباد و قلعه پرتغالی‌ها در هرمز که مرمت آن آغاز شده و درنهایت قلعه بندرخمیر و خانه کاظم در بستک مهمترین این بنا‌ها هستند.

برومند افزود: پروژه‌های کوچکی هم داریم مانند قلعه هشنیز پارسیان که هزینه بر نیستند و با رقم‌های کمی هم قابل ترمیم هستند.

وی ابراز کرد: تلگرافخانه جاسک و ساختمان کلاه فرنگی جزء پروژه‌هایی بود که دراختیار ما نبود و با چالش‌ هایی روبرو بودیم بیشتر تمرکزمان را روی این دو پروژه گذاشته ایم که اعتبار مرمتی روی آنها هزینه کنیم زیرا ممکن است بعدها دارای چالش شویم و سالهای سال نتوانیم روی آن هزینه کنیم.

برومند در پایان اظهار کرد: امیدواریم تا پایان سال بتوانیم عملیات بازسازی و مرمت این پروژه‌ها را تکمیل و به بهره برداری برسانیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حوزه علمیه دستی و گردشگری صنایع دستی و گردشگری برنا هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۰۶۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام مرمت ۱۴۵ بندسارخسارت دیده از سیل درجنوب سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، مدیر آب و خاک سازمان جهادکشاورزی استان گفت: پس از فروکش کردن سیلاب در منطقه جنوب استان، کار مرمت و بازسازی بند سار‌ها در شهرستان‌های کنارک، دشتیاری و چابهار، نیکشهر و قصرقند آغاز وتاکنون مرمت ۱۴۵ بند سار به اتمام رسیده است.
رمرودی افزود: عملیات اجرایی مرمت و بازسازی مابقی بندسار‌های خسارت دیده همچنان با قوت در حال اجراست.
وی تصریح کرد در جریان بارندگی‌های سیل آسای اسفند ماه سال گذشته و بدنبال آن جاری شدن سیل در جنوب استان تعداد هزار و ۵۸۴ بندسار و سازه آبخیزداری بشدت تخریب شد.
رمرودی با تاکید براینکه همچنان نیازمند اعتبارات بیشتر برای ترمیم همه بندسار‌ها هستیم، ادامه داد: ۱۸ دستگاه بولدوزر، شش دستگاه لودر، دو دستگاه بیل مکانیکی وچهار دستگاه کمپرسی در جنوب سیستان وبلوچستان برای مرمت و بازسازی بندسار‌ها و کمک به کشاورزان مشغول کار است.

دیگر خبرها

  • آب گذاری ۵۹ سر دهنه خاکی در گیلان
  • اتمام مرمت ۱۴۵ بندسارخسارت دیده از سیل درجنوب سیستان وبلوچستان
  • آب گذاری ۱۶ درصد سردهنه‌های خاکی در گیلان
  • مرمت و بازسازی ۱۳۰ رشته قنات در چهارمحال و بختیاری
  • آبگذاری ۵۹ سردهنه خاکی در گیلان
  • برگزاری اولین مراسم افطاری در قلعه وینزر در انگلیس
  • راز‌های پنهان کاخ چهلستون قزوین
  • تخریب یک بنا در دزفول برای حفظ جان شهروندان
  • ۵۹ سردهنه خاکی در گیلان آب گذاری شده است
  • تصاویر بازسازی ساختمان سفارت ایران در واشینگتن!