Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار یزد با بیان اینکه پراکنده‌کاری‌هایی که سبب اخلال در برنامه‌های حوزه خانواده می‌شود حذف شود گفت: یزد پایلوت برنامه‌های مختلف ملی در حوزه خانواده می‌شود. ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۲ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی طالبی در آیین گرامیداشت هفته خانواده که در باغ تاریخی و جهانی دولت‌آباد برگزار شد، اظهار داشت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه به کانون خانواده هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: کانون خانواده‌ای که در معرض آسیب‌ها و تهدیدهای مختلف قرار دارد به ویژه در استان یزد به عنوان استانی که یکی از ویژگی‌های بارز آن، تقید و تعهد آن به سنت‌های حسنه ملی و مذهبی در موضوع خانواده بوده است، اهمیت بسیار بالایی دارد.

استاندار یزد ادامه داد: همین نگاه به استان یزد سبب شده که ما در برنامه‌های مختلف حوزه مسائل خانواده بتوانیم حمایت و جلب اعتماد بیشتری را از سازمان‌های مرکزی در تهران داشته باشیم و با همین نگاه، برنامه‌های متنوعی در سطح استان توسط دستگاه‌های مختلف در حوزه خانواده دنبال می‌شود.

طالبی خاطرنشان کرد: پیگیر هستیم که برخی از این برنامه‌ها به صورت ملی در استان یزد به صورت پایلوت به اجرا گذاشته شود تا بتوانیم از نتایج اثربخش آن در بخش خانواده استفاده لازم را ببریم.

همدان| مبانی واقعه عظیم "مباهله" باید احیا شودآیت‌الله صافی گلپایگانی: شیعیان روز مباهله را مانند عید غدیر تکریم کننداستقبال حاج علی انسانی از میهمانان مراسم روز مباهله

وی افزود: سند خانواده یکی از اقدامات بسیار خوبی است که نقشه راه دستگاه‌های مختلف در موضوع خانواده است و به نوعی همگرایی و همراهی همه متولیان در موضوعات مختلف مرتبط با خانواده را به وجود می‌آورد.

استاندار یزد با بیان اینکه از پراکنده‌کاری‌هایی که می‌تواند موجب خلل در برنامه‌های حوزه خانواده در استان شود باید جلوگیری کرد گفت: اقداماتی که الان در حوزه خانواده صورت می‌گیرد، این بخشی از مسئولیتی است که دولت در حوزه خانواده دارد و با همین امکانات و بضاعتی که دارد به دنبال اجرای آن است اما کار بزرگتر به عهده مردم و خانواده‌ها و سازمان‌های غیر دولتی و مردمی است.

وی اظهار امیدواری کرد که از نظرات، دیدگاه‌ها و همراهی‌های مردم در حوزه خانواده استفاده کرده و شرایطی در استان به وجود آید که موضوع خانواده به عنوان یک بحث بنیادنی در فرهنگ ملی و دینی ما در استان یزد جایگاه خودش را تقویت کند.

استاندار یزد تاکید کرد: باید زمینه‌ای فراهم شود که یکی از مولفه‌های مثبت و فرصت‌های خوب در استان یزد توجه و جدیت در حوزه مسائل خانواده باشد و بتوانیم تمام ارزش‌هایی که در این استان نسبت به خانواده وجود داشته به صورت کامل احیا شود.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۰۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی‌کردن اقتصاد با شعار و حرف به نتیجه نمی‌رسد

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه مردمی کردن اقتصاد با شعار و حرف به نتیجه نمی‌رسد، گفت: با توجه به شعار سال جدید در ابتدای سال طرح جامع اقتصاد به توان مردم را رونمایی خواهیم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی هنری امروز در جمع خبرنگاران به شعار سال جدید با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" اشاره و اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که سازمان بسیج سازندگی از زمان ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سال 1392 که به حوزه فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی ورود کرد، هدف اصلی را در راستای مردمی کردن اقتصاد گذاشت. 

وی افزود: بسیج با توجه به ارتباط و تعاملی که با شبکه‌های مردمی تا پایین‌ترین رده در روستاها در سراسر کشور دارد با استفاده از ظرفیت بسیج برای کمک به امر مردمی کردن در حوزه اقتصاد استفاده کرد. 

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان کرد: بسیج در این سال‌ها روش مختلف مردمی را با نقش‌های مختلف مردم در طرح‌های مختلفی که گذاشته به صورت عملی امتحان کرده است. طی سال‌های گذشته در خراسان‌جنوبی با مشارکت مردم طرح‌های مختلفی را در حوزه اقتصاد مقاومتی دنبال کردیم. با توجه به شعار سال جدید ان‌شاءالله در ابتدای سال طرح جامع اقتصاد به توان مردم را رونمایی خواهیم کرد. 

هنری با بیان این‌که طرح جامع اقتصاد به توان مردم مبتنی بر عمل طراحی شده افزود: تجربیاتی که طی سنوات گذشته در امر مردمی سازی در استان، کار میدانی و مطالعاتی آن انجام شده و بر اساس نتایج به دست آمده، آماده شده است. با توجه به فرمایشات مقام عظمای ولایت در بحث نقش مشارکت مردم باید گفت در خراسان‌جنوبی مردم همیشه آمادگی حضور در مناطق مختلف را داشتند.

وی با بیان این‌که مهمترین موضوع روش و نوع بکار گیری مردم در طرح‌های حوزه اقتصاد است گفت: روش مشارکت مردم نیاز به جلسات هم اندیشی تبادل نظر و استفاده از ظرفیت‌های مختلف دارد که هم کار علمی و هم تجربی را انجام داد تا بر اساس تجربیات مردم بتوان کار را پیش برد. 

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌ جنوبی گفت: امر مردمی کردن اقتصاد با شعار و حرف به نتیجه نخواهد رسید و مطمئناً نیاز به این دارد که نیازهای هر منطقه بر اساس بوم منطقه برای نحوه مشارکت مردم در حوزه اقتصاد تعریف شود. طرح جامع اقتصاد به توان مردم در قالب زنجیره ارزش است و نقش مردم را در حلقه‌های مختلف این زنجیره از تامین، تولید، توزیع، تبدیل و تجارت بیان کرده و برای هر موضوعی نحوه مشارکت مردم در طرح تعریف شده است.

وی اظهار داشت: این کار در حوزه‌های مختلف انجام شده و خروجی مطلوب بوده ان‌شاءالله بتوانیم این طرح را امسال در سطح استان نهادینه کنیم و الگویی برای توسعه و بسط در سراسر کشور شود و از این ظرفیت برای حضور و مشارکت بهتر مردم در حوزه اقتصادی استفاده کنیم. یکی از موضوعات دیگری که قبلا در حوزه بسیج سازندگی استان پیگیری شد، طرح‌های معیشت محور خانواده‌ها بود که در قالب خانواد‌ه‌هایی روستایی تعریف می‌شد. 

وی ادامه داد: هدف از اینکار تبدیل کردن روستاها به روستای مولد و تأمین مایحتاج اولیه توسط خانواده در روستا بود، چراکه ابتدا روستاها تولیدکننده بوده و بعداً مصرف‌کننده شدند. این امر ضمن کمک به تولید، خانواده‌های زیادی را مشغول به کار و تولید می‌کند و برای رفتن به سمت تولید محصولات سالم کمک خواهد کرد ضمن اینکه به سبک زندگی و سلامت خانواده‌ها کمک می‌کند. 

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان کرد: این طرح چون به صورت آزمایشی در استان انجام شده در صورتی که به صورت فراگیر در خراسان‌جنوبی انجام شود قطعا می‌تواند علاوه بر تأمین نیاز اساسی خانواده در بلند مدت ارتباط و تعامل خانواده‌های شهری با روستاها به عنوان منبع تولید و نیاز اساسی خانواده شهری شده و این ارتباط خود باعث پویایی روستا و تبدیل روستاهای مصرف‌کننده به مولد خواهد شد. این طرح نیز با توجه به تجربه‌ای که در گذشته در استان داشتیم می‌تواند در این زمینه تأثیرگذار باشد و به صورت اندک، اما در تعداد زیادی از خانواده‌هایی که شامل این طرح می‌شوند کمک بزرگی به تولید در سطح استان و به تبع آن در کشور خواهد داشت. 

انتهای پیام/254

دیگر خبرها

  • ارتش در حوزه‌های مختلف همواره در کنار مردم بوده است
  • برنامه های هند برای توسعه تعاونی ها
  • بسیاری سعی می کردند ایران را کشوری ترسو قلمداد کنند
  • ظرفیت شهرستان دشتی در حوزه‌های مختلف معرفی شود
  • پاسخ ایران به تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی مقتدرانه بود
  • جبلی: میدان همکاری با هنرمندان را نبسته‌ایم
  • مردمی‌کردن اقتصاد با شعار و حرف به نتیجه نمی‌رسد
  • معرفی چهره شاخص هنر انقلاب اسلامی قم در سال ۱۴۰۲
  • امیدآفرینی در ویژه برنامه «فردای روشن»
  • عواملی که در علم اقتصاد می‌تواند به حوزه گردشگری کمک کند