Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- به رغم نشست اخیر هیات پاکستانی با مسئولان گروه ویژه اقدام مالی موسوم به (اف ای تی اف) که طی آن خطر قرار گرفتن این کشور در فهرست سیاه رفع شد، دولت اسلام آباد کمیته عالی رتبه ای را تشکیل داد که هدف اصلی آن اطمینان از اجرای دستور العمل گروه ویژه اقدام مالی از جانب پاکستان است. تاریخ انتشار: 14:30 - 05 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۴۷۳۹

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، رسانه های پاکستانی گزارش دادند: نشست اخیر اعضای گروه آسیا و اقیانوسیه زیر مجموعه اف ای تی اف روزهای اخیر در شهر کانبرا استرالیا برگزار شد و هیات پاکستانی به ریاست رئیس بانک مرکزی این کشور گزارش های جامعی درخصوص مبارزه با پولشویی و جلوگیری از تامین مالی تروریسم ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با برگزاری این اجلاس رسانه های هندی مدعی احتمال قرار گرفتن پاکستان در فهرست سیاه گروه ویژه اقدام مالی شدند که وزارت امور دارایی پاکستان در واکنش به آن، ضمن تکذیب ادعای رسانه های هندی گفت: گروه آسیا و اقیانوسیه نسبت به عملکرد پاکستان طی ماه های اخیر ابراز اطمینان کرده و اکنون شمارش معکس حذف نام این کشور از فهرست خاکستری آغاز شده است.

در عین حال گروه ویژه اقدام مالی اعلام کرد که نام پاکستان در فهرست خاکستری خواهد ماند و هرگونه تصمیم برای خروج و یا ماندن در این فهرست در نشست آتی این گروه در اکتبر اعلام خواهد شد.

پاکستان که همچنان با خطر مانند در فهرست خاکستری و یا حتی قرار گرفتن در فهرست سیاه گروه ویژه اقدام مالی روبرو است، اکنون اقدام به تشکیل کمیته عالی رتبه ای کرد که هدف اصلی آن اطمینان دهی به اجرای کامل دستور العمل FATF در حوزه مبارزه با پولشویی، تامین مالی تروریسم و شفافیت در معاملات ارزی است.

این کمیته ۱۲ نفره به دستور «عمران خان» نخست وزیر پاکستان تشکیل و ریاست آن بر عهده حماد اظهر وزیر امور اقتصادی این کشور خواهد بود.

کمیته ویژه دولت پاکستان قرار است تا دهم آذرماه امسال طرح های ابلاغی از جانب گروه ویژه اقدام مالی را به اجرا درآورد تا زمینه حذف نام این کشور از فهرست خاکستری فراهم شود.

گروه ویژه اقدام مالی از طریق بخش اختصاصی خود در سازمان درآمدهای فدرال پاکستان درصدد تشدید نظارت بر اقدامات گمرک و سایر نهادهای مبارزه با قاچاق ارز پاکستان و اجرای ساز و کار موثر در نقاط ورود و خروج این کشور برای جلوگیری از پولشویی و تامین مالی تروریسم است.

در عین حال نشست گروه ویژه اقدام مالی ماه گذشته میلادی در آمریکا برگزار شد و دولت پاکستان توانست با کسب حمایت چند کشور خطر قرار گرفتن در فهرست سیاه را از خود دور کند.

رسانه های پاکستانی گفتند: نشست آتی گروه ویژه اقدام مالی قرار است هفته سوم مهرماه امسال در پاریس برگزار شود که طی آن قرار نگرفتن پاکستان در فهرست سیاه این گروه اعلام خواهد شد.

براساس این گزارش، گروه ویژه اقدام مالی سال گذشته پس از ارزیابی مکانیسم امنیتی و نحوه مقابله با تامین مالی تروریسم در پاکستان تصمیم به قرار دادن این کشور در فهرست خاکستری گرفت و از آن پس اسلام آباد زیر ذره بین این نهاد مالی قرار دارد.

با توجه به منشور گروه ویژه اقدام مالی، هر کشوری برای جلوگیری از قرار گرفتن در فهرست سیاه نیاز به حمایت حداقل سه کشور عضو دارد.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان اقدام مالی مکانیسم امنیتی فهرست سیاه پاریس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۳۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال معافیت‌های ویژه در پرداخت پذیره اماکن وقفی در مازندران

حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از اعمال معافیت‌های ویژه در پرداخت پذیره اولیه موقوفات در شهر‌ها و روستا‌های استان خبر داد و گفت: شهروندانی که تاکنون به دلایل مختلف با موقوفات قرارداد اجاره نداشتند، اکنون با این معافیت می‌توانند بدون پرداخت پذیره به راحتی نسبت به انعقاد قرارداد اقدام کنند.

او با اشاره به اینکه بسیاری از اراضی و املاک شهری و روستایی در استان موقوفه هستند و ساکنین این املاک باید قرارداد اجاره با موقوفه داشته باشند، افزود: هنگام انعقاد قرارداد اولیه و نقل و انتقال، پذیره‌های مختلفی برابر قانون و آیین‌نامه‌ها از شهروندان دریافت می‌شده که در برخی موارد پرداخت این مبالغ برای مردم امکان‌پذیر نبوده که با پیگیری‌های این اداره‌کل دریافت پذیره برای انعقاد قرارداد اجاره موقوفات شامل معافیت شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: معافیت‌های اعلامی متفاوت بوده که با توجه به ماهیت پرونده از صفر تا ۱۰۰ درصد قابل اعمال است.

حیدری با تاکید بر اینکه این معافیت تنها برای استان مازندران لحاظ شده و مردم استان از این فرصت بهره‌گیری و اقدام به انعقاد قرارداد کنند، افزود: این معافیت‌ها و تخفیف‌ها دائمی نیست و بهتر است شهروندانی که از اراضی وقفی بهره‌برداری می‌کنند به ادارات اوقاف شهر‌های استان مراجعه کرده و از مزایای آن برخوردار شوند.

او با بیان اینکه حدود ۷ هزار موقوفه در مازندران شناسایی شده که شامل مجوز معافیت در پرداخت پذیره شده است، گفت: بسیاری از روستا‌های استان وقفی هستند که تاکنون به دلایل مختلف با ادارات اوقاف قرارداد اجاره نداشته، اما اکنون با این معافیت‌ها می‌توانند بدون پرداخت پذیره به راحتی نسبت به انعقاد قرارداد اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • دو نهاد و چهار صهیونیست در فهرست تحریم های اتحادیه اروپا قرار گرفتند
  • دو نهاد و چهار صهیونیست در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار گرفتند
  • یک دستیار نزدیک رهبر طالبان افغانستان در پاکستان کشته شد + عکس
  • فساد مالی رئیس سابق اطلاعات ارتش پاکستان
  • آغاز تحقیق از فساد مالی رئیس سابق اطلاعات ارتش پاکستان
  • جلسه ویژه گروه بازسازی اولدترافورد؛ ساخت ورزشگاه جدید در راس اهداف
  • فهرست نهایی گروه‌های منتخب جشنواره آئین‌های نمایشی روستایی رضوی اعلام شد
  • اعمال معافیت‌های ویژه در پرداخت پذیره اماکن وقفی در مازندران
  • بیماران هموفیلی چشم انتظار توجه ویژه دولت و مجلس
  • نامهربانی پاکستان در حق ایران