Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: نظام اداری در هر کشوری نقش بسیار بسزایی دارد، اداره سازمان ها و دستگاه های اجرایی باید مبتنی بر مدیریت نوین، منطقی، همراه با اثربخشی و کارایی باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، جعفر رودری، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان پیش از ظهر امروز در بیست و یکمین جشنواره شهید رجایی استان کرمان در جمع خبرنگاران گفت: در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی ارزیابی و سنجش عملکرد دستگاه های اجرایی استان در سال 97 مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مطرح کرد: شعار جشنواره امسال "افزایش اعتماد عمومی" است که از طریق ارتقاء فرهنگ سازمانی، شفافیت، سلامت اداری، توسعه دولت الکترونیک و ... به وجود می آید.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان افزود: هدف اصلی در جشنواره شهید رجایی راهبردهای برنامه جامع نظام اداری و سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه اصلاح نظام اداری است که در مرحله دوم اجرای این برنامه هستیم.

رودری افزود: در حکمرانی مطلوب، دولت‌ها به جای حکومت کردن، حکمرانی می کنند بنابراین باید توجه داشت دولت فقط بازیگر توسعه نیست بلکه شرکایی دارد که باید با تشریک مساعی مباحث، توسعه را پیش برد لذا در این رابطه بیشتر بر کیفیت و نقش دولت تاکید شده است.

وی اظهار داشت : خدماتی که امروزه دولت ارائه می دهد از نظر قیمت تمام شده خیلی گران است در صورتی که در بخش غیردولتی این اقدام به شکل منطقی تر و با قیمت پایین تر اتفاق می افتد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان ادامه داد: نظام اداری در هر کشوری نقش بسیار بسزایی دارد، اداره سازمان ها و دستگاه های اجرایی باید مبتنی بر مدیریت نوین، منطقی، همراه با اثربخشی و کارایی باشد و براین اساس در برنامه جامع نظام اداری 10 برنامه دیده شده که به مولفه های مربوط به اصلاح نظام اداری می پردازد.

رودری با اشاره به در نظر گرفتن شاخص های عمومی و اختصاصی در ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی مطرح کرد: با توجه به ارزیابی در سال 97 رتبه فضای کسب و کار استان کرمان شانزدهم بود که در بهار امسال این رتبه در سطح کشور ارتقاء یافته و به دوازدهم رسیده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان در خاتمه ضمن تاکید بر رعایت حقوق شهروندی، بیان داشت: توصیه بر این است شهروندان حق و حقوق تبیین شده خود را شناخته و از مسئولان مطالبه کنند از این رو سیستم پایش و دریافت اعتراضات و شکایات مردمی در استان راه اندازی شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۴۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و تقویت دانش سرمایه انسانی لازمه مدیریت چالش‌های این حوزه است

مجید باقری معاون شهردار تهران، تولید و تقویت دانش سرمایه انسانی را لازمه مدیریت چالش‌های این حوزه دانست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی معاونت برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، در هفتمین آیین بزرگداشت روز ملی منابع انسانی که با همکاری انجمن صنفی مدیران منابع انسانی و شرکت خدمات اداری شهر و با حضور مدیران سرمایه انسانی شرکت‌ها و سازمان‌های معتبر کشور برگزار شد، «مجید باقری» معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، «علی اکبر جلالی» استاد مهمان دانشگاه مریلند و رئیس کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی و «جواد محجوب» رئیس انجمن صنفی مدیران منابع انسانی به ارائه دیدگاه‌های خود با موضوع سرمایه‌های انسانی، چالش‌ها، راهکار‌ها و همچنین هوش مصنوعی پرداختند.

مجید باقری معاون شهردار تهران در این رویداد با بیان این‌که شهرداری تهران یکی از پیچیده‌ترین و چالشی‌ترین سازمان‌ها در حوزه سرمایه انسانی است، گفت: این پیچیدگی چالش‌آمیر ناشی از عواملی از جمله جامعه آماری بزرگ ۱۰۴ هزار نفری، تنوع و تفاوت سنی و نسلی کارکنان (شکاف نسلی و سنی)، تنوع و تعدد قرارداد‌ها و روابط استخدامی و … است.

وی با اشاره به این‌که در سازمان بزرگ و پیچیده شهرداری تهران به دلیل این پیچیدگی‌ها و انتظارات خفته یا بیدار در سرمایه انسانی، مدیریت سرمایه انسانی بسیار حساس است، اظهار داشت: ناکارآمدی جبران خدمت در حوزه سرمایه انسانی در شهرداری از دیگر چالش‌ها‌ست و به همین دلیل در شهرداری تهران «بسته خرسندساز» طراحی و اجرا شد.

باقری افزود: احساس عدالت سازمانی از دیگر چالش‌ها در سازمان‌های بزرگ است و ما در شهرداری تهران به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که به سمت تولید و تقویت عدالت سازمانی پیش برویم.

معاون شهردار تهران همچنین در خصوص مهم‌ترین چالش‌های مدیریت سرمایه انسانی در سازمان‌ها و نهاد‌های عمومی گفت: فقدان ساختار شفاف، جامع و سازگار برای بهبود کارکرد سازمانی، قدیمی بودن نظام طبقه‌بندی مشاغل، تنوع و تفاوت سنی و نسلی و وجود نسل‌های مختلف کاری در محیط کار از جمله این چالش‌ها در سازمان‌ها و نهاد‌های بزرگ است.

وی، اختلافات حقوق و دستمزد، عدم تطبیق شغل و شاغل، ترس کارکنان از فقدان امنیت شغلی، عدم وجود رویکرد بلند مدت نسبت به آموزش، عدم تناسب حقوق و دستمزد با شرایط تورّمی و تشکیل گعده‌ها و محافل غیررسمی در فضای مجازی را از دیگر چالش‌های مدیریت سرمایه انسانی در سازمان‌های بزرگ عنوان کرد.

مجید باقری اظهار داشت: بر همین مبنا، یکی از اصلی‌ترین راهبرد‌ها و رویکرد‌های مدیریت سرمایه انسانی در سازمان‌ها و نهاد‌های عمومی باید «مدیریت چالش» و «به‌روزرسانیِ تکنیک‌های مدیریت چالش» با هدف رفع نواقص و تولید رضایت در جامعه سرمایه انسانی باشد.

وی با بیان این‌که توجه به دانش سرمایه انسانی و پرهیز از سعی و خطا در حوزه سرمایه انسانی بسیار مهم است، گفت: انجمن‌های منابع انسانی می‌توانند نقش مؤثری در تولید و تقویت دانش مدیریت سرمایه انسانی ایفا کنند.

باقری خاطرنشان کرد: شهرداری تهران آماده انتقال تجارب و دریافت تجارب و الگو‌های موفق در حوزه مدیریت سرمایه انسانی با دیگر سازمان‌های فعال در سطح کشور است.

دیگر خبرها

  • حل اختلافات قبل از ارجاع به دیوان عدالت اداری ضروری است
  • کبگانیان: علم با تصمیم‌گیری به نتیجه نمی‌رسد/ آسیب ۲۰ ساله به کشور با مهاجرت دانشجویان دکتری/ نقشه جامع علمی باید حکمرانی را اصلاح کند
  • کبگانیان: علم با تصمیم‌گیری به نتیجه نمی‌رسد/ آسیب ۲۰ ساله به کشور با مهاجرت دانشجویان دکتری/ نقشه جامع علمی کشور باید حکمرانی را در کشور اصلاح کند
  • کبگانیان: علم با تصمیم‌گیری به نتیجه نمی‌رسد/ آسیب ۲۰ ساله به کشور با مهاجرت دانشجویان دکتری/ نقشه جامع علمی کشور باید حکمرانی در کشور را اصلاح کند
  • دولت به دنبال کاهش فاصله طبقاتی است
  • معماری داده همگام با هوشمندسازی دولت اصلاح می‌شود
  • جذب سه هزار و ۵۰۰ نیرو در ادارات یزد
  • سند تحولی یزد نوین در راستای تحقق شعار سال/خروج از روزمرگی لازمه تحقق برنامه تحولی
  • تولید و تقویت دانش سرمایه انسانی لازمه مدیریت چالش‌های این حوزه است
  • تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی