Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدابنده گفت: با توجه به اینکه سند تحول بنیادین به بنیان خانواده توجه جدی کرده است در این بین ارتباط و تعامل مدرسه و انجمن اولیاء و مربیان و استفاده از توان و ظرفیت خانواده ها در بهبود کیفیت امر تعلیم و تربیت بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «قاسمعلی خدابنده» عصر(۵ شهریور) در همایش بزرگ روز خانواده اسلامی گفت: ۲۵ ذی الحجه در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز خانواده اسلامی نامگذاری شده است و امید داریم با ترویج اخلاق و تربیت اسلامی در خانواده ها در جهت استحکام این بنیان اساسی گام برداریم و اگر قرار است خانواده ما اسلامی باشد حتما باید سیره ائمه اطهار (ع) را در زندگی جاری نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: خانواده یک نهاد بسیار مقدس است و تاثیرپذیری بالای کودکان از خانواده وظیفه این نهاد تربیتی را دوچندان کرده است و شخصیت و هویت کودکان در خانواده شکل گرفته، در مدرسه رشد و تکامل می یابد و در نهایت در جامعه شکوفا می شود.

 

خدابنده با بیان اینکه اگر خانواده ما خانواده ای سالم باشد و آموزه های قرآنی و اسلامی در آن ساری و جاری باشد قطعا این خانواده موفق عمل کرده و فرزندان سالم و صالحی تحویل جامعه خواهد داد، افزود:آموزش و پرورش به عنوان نهاد تعلیم و تربیت باید با خانواده ها ارتباط و تعامل تنگاتنگی داشته باشد و وجود یک درک مشترک بین آن ها قطعا منجر به کسب نتایج مثبتی خواهد شد.

 

وی اظهار کرد: دستگاه تعلیم و تربیت باید بستر لازم را فراهم کرده و مسیر را هموار سازد تا دانش آموزان از روی علاقه و به صورت اختیاری راه صحیح و اصولی را انتخاب کنند و در این بین اجبار و فشار در زمینه مسائل تربیتی نتایج معکوسی در پی خواهد داشت.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به اینکه سند تحول بنیادین به بنیان خانواده توجه جدی کرده است در این بین ارتباط و تعامل مدرسه و انجمن اولیاء و مربیان و استفاده از توان و ظرفیت خانواده ها در بهبود کیفیت امر تعلیم و تربیت بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

 

خدابنده اظهارداشت: اگر قرار است جامعه ای سالم و اسلامی داشته باشیم مدرسه و خانواده می توانند با کمک یکدیگر و با استفاده از دستورات دین مبین اسلام این مهم را محقق سازند و این دو رکن اساسی نباید از هم فاصله بگیرند و خانواده وظیفه دارد مقام و منزلت معلم و مربی را در نزد دانش آموزان بالا برد و مدرسه نیز وظیفه دارد جایگاه خانواده را در بین دانش آموزان ارتقاء دهد.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت مسجد خبرگزاری شبستان کانون های فرهنگی هنری مساجد مجلس قم اردبیل ماه محرم روزنامه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تعلیم و تربیت همایش خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۹۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سردار حسن شاهوارپور بیان کرد: اجرای طرح حلقه‌های صالحین در پایگاه‌های مقاومت بسیج مساجد کشور طی چند سال اخیر دستاورد‌های فراوان تربیتی داشته است.

وی ادامه داد: ده‌ها هزار نفر در رده‌های سنی مختلف در مساجد خوزستان در قالب طرح شجره طیبه صالحین سازماندهی شده است و برنامه‌های مختلف تربیتی، آموزشی و تفریحی برای این اعضا در طول سال برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه خوزستان با تاکید بر اینکه طرح شجره طیبه صالحین موج تربیتی در همه مساجد ایجاد کرده است گفت: شهرستان دزفول با سوابق طولانی فرهنگی و فعالیت چشمگیر مساجد و جلسات قرآن یکی از شهر‌های نمونه و قابل الگوبرداری در استان و کشور است.

وی ادامه داد: تشکیل قرارگاه استانی تعلیم و تربیت در شهرستان‌ها به منظور بررسی وضعیت شبکه تربیتی مساجد شهر‌های مختلف، بازدید از فعالیت‌ها و هم اندیشی در مورد اقدام‌های آینده حلقه‌های صالحین است که نخستین نشست استانی این قرارگاه در سال جاری در دزفول برگزار شد.

سردار شاهوارپور افزود: اعضای قرارگاه تعلیم و تربیت با تشکیل پنج تیم، به طور همزمان در پنج مسجد هر شهر حاضر و ضمن بازدید از مساجد فعال و بررسی فعالیت حلقه‌های صالحین، محتوای جلسات مساجد بررسی برنامه‌های آینده هم اندیشی می‌شود.

وی با اشاره به بازدید از تعدادی از مساجد دزفول در قالب قرارگاه استانی تعلیم و تربیت گفت: کار‌های بسیار خوبی در مساجد دزفول در حال انجام است و فعالیت گسترده مساجد این شهر امیدآفرین و بی نظیر است که این ظرفیت‌ها باید تقویت شود.

امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاه‌های فرهنگی است

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان نیز در این نشست با بیان اینکه امید و امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاه‌های فرهنگی است، گفت: علاوه بر تلاش برای حل نقاط ضعف و مشکلات، نباید از نقاط قوت موجود غافل بود.

آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری وجود مسوولان همدل را از جمله نقاط قوت خوزستان دانست و ادامه داد: گره گشایی از مسایل خوزستان نیاز به کار شبانه روزی تمام دستگاه‌ها دارد.

وی با اشاره به ضرورت مردم داری و حفظ ارتباط دستگاه‌های فرهنگی به ویژه امامان جمعه افزود: امامان جمعه باید مردمی باشند و ارتباط خود با مردم را حفظ کنند.

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان با تاکید بر اینکه دزفول از دیرباز در زمینه فرهنگ و علم الگو و پیشتاز بوده است گفت: تربیت علما و شخصیت‌های برجسته از جمله شیخ اعظم مرتضی انصاری از علمای بزرگ جهان اسلام و موسس فقه و اصول در دزفول نشان از غنای علمی این شهر دارد.

وی ادامه داد: حوزه علمیه دزفول در زمان نه چندان دور با داشتن اساتید و علمای برجسته و شاخص، مرجعیت علمی داشت و در بین علما زبانزد بود.

آیت الله موسوی جزایری با اشاره به سابقه درخشان فعالیت جلسه‌های قرائت قرآن در دزفول افزود: آغاز فعالیت قرارگاه تعلیم و تربیت خوزستان به منظور تقویت طرح شجره طیبه صالحین از دزفول اقدامی شایسته است.

وی با بیان اینکه مساجد باید محور فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در محلات باشد بیان کرد: طرح اشتغال مسجد محور در برخی استان‌های کشور آغاز شده است که باید تلاش کرد این طرح در خوزستان نیز اجرایی شود.

سالانه صد‌ها برنامه مختلف فرهنگی در مساجد دزفول برگزار می‌شود

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز در این نشست با تشریح برنامه‌های متنوع قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان گفت: صد‌ها برنامه مختلف فرهنگی، هنری، آموزشی، ورزشی و تفریحی سالانه توسط این قرارگاه در مساجد دزفول برگزار می‌شود.

سرهنگ پاسدار بهروز حکمت پور با اشاره به ایجاد ۲ شبکه تربیتی و مدیریتی در قالب قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان افزود: دزفول با داشتن سوابق فرهنگی، دینی و حوزوی جزو شهرستان‌های ممتاز فرهنگی خوزستان است.

وی یکی از ویژگی‌های بارز دزفول را وجود نیروی انسانی نخبه و مستعد دانست و ادامه داد: یکی از اهداف اصلی طرح صالحین تربیت نیروی انسانی در تزار انقلاب اسلامی است که با اقدام‌های انجام شده با رویش‌های فراوانی نسل‌های جدید در مساجد دزفول مواجه هستیم.

 

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • مجمع استادیاران صالحین در بوشهر تشکیل شد
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد
  • حسینی، نماینده مجلس: به جای تغییر در تیم اقتصادی دولت باید به دنبال بهبود سیاست‌ها بود/ اتفاقات بین‌المللی در قیمت ارز به شدت تاثیرگذار است
  • لزوم توجه ویژه مسوولان مرکزی به خوابگاه دانشجویان متاهل