Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی زینی‌وند در نشست صمیمانه با تشکل‌های اجتماعی سیستان و بلوچستان با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت اظهار داشت: سیستان و بلوچستان با داشتن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فراوان، وسعت و گستردگی زیاد، مردم خوب و با اصالت و فرهنگ غنی دارای مسائل و موارد خاصی است که شرایط خدمت را در این استان نسبت به استان‌های دیگر متفاوت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نگاه اتهام‌آمیز به کارمندان و کارکنان دستگاه‌های دولتی را برگرفته از قضاوت‌های ناعادلانه و نادرست عنوان کرد و افزود: ذهنیت‌های وارونه و غیرواقعی نسبت به دولت و کارگزاران نظام به اصلاح جامعه کمکی نخواهد کرد.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه فعالیت تشکل‌ها، احزاب و سمن‌ها در حوزه‌های مختلف اجتماعی کار پسندیده و قابل احترام است، افزود: در شرایط کنونی کشور و استان، نیاز به تشریح و تولید گفتمان حمایتی از خدمات دولت دارد و در این میان نقش سمن ها و احزاب به عنوان پرچمدار بسیار حائز اهمیت است.

وی از تشکل‌ها، احزاب و سمن‌های سیستان و بلوچستان خواست توقعات خود را نسبت به دولت و شرایط حاکم بر استان واقعی‌تر کنند.

زینی‌وند بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان قومی و مذهبی است که نیاز به گفتمان تقریبی به دور از هرگونه اختلاف و گرایش‌های قومی دارد و گفتمان حاکم بر استان در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و اداری باید بر رفع مشکلات و معضلات توسعه‌ای استان باشد.

وی فعال کردن موسسه آبشار عاطفه ها به عنوان یکی از مهمترین خیریه‌های کشور در سیستان و بلوچستان را ضروری دانست و گفت: برای ایجاد ساختار این خیریه نیاز به بسیج امکانات عمومی و مردمی از داخل و خارج استان است زیرا با امکانات محدود دولتی، مشکلات گفته شده قابل رفع نخواهد بود.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در شرایط کنونی که کشور در محاصره تحریم‌ها قراردارد، مجموعه تدابیر نظام به ویژه تدابیر شخص مقام معظم رهبری و اقدامات دولت منجر به همگرایی و هم‌افزایی نیروهای داخلی نظام شده و کشور را به سمت و سویی می برد که دشمنان در مقابل ما زانو خواهند زد.

وی اظهار داشت: در امور مردم جایی که لازم باشد با وجود همه قوانین خشک و دست و پا گیر، باید تسهیل‌گری کرد اما این استان مشکلات و پیچیدگی های زیادی دارد و کسی که از قوانین سرپیچی می‌کند نباید احساس امنیت و راحتی خاطر داشته باشد.

زینی‌وند قانون جمهوری اسلامی ایران را خط قرمز مسئولان استان دانست و گفت: همه ما در هر جایگاهی تابع ملاحظات و قوانین جمهوری اسلامی ایران هستیم و باید از آن پیروی کنیم.

۹۹۲۳**۶۰۸۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی سیستان و بلوچستان احزاب و تشکل های سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۹۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان در آستانه هفتم اردیبهشت روز ملی ایمنی حمل‌ونقل، برنامه‌های اجرایی این هفته را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، تیمور باقری اظهار کرد: در تقویم سالیانه کشور، هفتم اردیبهشت از سوی شورای فرهنگ عمومی به عنوان روز ملی ایمنی حمل و نقل نام‌گذاری شد تا یادآور اهمیت موضوع و توجه به آمار سوانح و اقدامات صورت گرفته برای ارتقای ایمنی باشد.

وی ادامه داد: سرعت غیرمجاز، منشأ بیشتر تخلفات رانندگی است و فرهنگ‌سازی به عنوان مهم‌ترین عامل برای پیشگیری از سوانح رانندگی باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: برنامه‌های مختلفی در مرکز استان و ادارات شهرستانی برای این هفته در نظر گرفته شده است که از آن جمله می‌توان به اجرای طرح آموزش ایمنی به کاربران جاده‌ای، توزیع کلاه ایمنی به موتور سیکلت سواران، طرح کنترل و نظارت محسوس و نامحسوس بر نحوه فعالیت ناوگان عمومی حمل و نقل جاده‌ای در محورهای مواصلاتی تحت پوشش اشاره کرد.

وی یادآور شد: حضور در مدارس حاشیه راه‌های استان به منظور ارائه آموزه‌های ترافیکی، نصب بنر حاوی پیام‌های ایمنی در مراکز تجمع رانندگان و مجتمع‌های خدماتی-رفاهی و ارسال پیام کوتاه به منظور جلب توجه عمومی نسبت به مخاطرات سوانح رانندگی از برنامه‌های مهم این هفته است.

باقری هدف از اجرای این برنامه‌ها را ایجاد حساسیت در بین عموم مردم برای افزایش ایمنی ترددهای جاده‌ای و تلاش برای کاهش تصادفات رانندگی، برشمرد و خاطرنشان کرد: در ایام اجرای طرح نوروزی میزان تصادفات در این استان به میزان قابل توجهی کاهش داشت که امیدواریم با تعامل همه دستگاه‌ها و مردم تا پایان سال‌جاری، روند کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای ادامه پیدا کند و شاهد سفرهای ایمن و بدون حادثه برای هم‌وطنان باشیم.

کد خبر 747560

دیگر خبرها

  • استعدادهای برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان حمایت شوند
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • معاون استاندار:استعداد‌های برتر ادبی وهنری سیستان وبلوچستان حمایت شوند
  • معاون استاندار: استعداد‌های برتر ادبی وهنری سیستان وبلوچستان حمایت شوند
  • استعداد‌های برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان باید حمایت شوند
  • سد سازی در جنوب سیستان و بلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت
  • واکنش معاون وزیر کار به مسأله کاهش حقوق/تکلیف حقوق کارگران در صورت تعطیلی ۵ شنبه چیست؟