Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مقامات دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در جلسات مخفیانه موضوع تحریم چین در موضوع تحولات اخیر هنگ‌کنگ را بررسی کردند.

دیلی بیست روز گذشته به نقل از چند مقام آگاه گزارش داد مقامات دولت ترامپ و سناتور‌های جمهوری خواه در جلساتی مخفیانه به دنبال راه‌هایی برای مجازات چین در خصوص تظاهرات اخیر در هنگ کنگ بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال آن‌ها هنوز نتوانسته‌اند به تصمیم‌گیری نهایی در این خصوص دست یابند که کدام تحریم‌ها می‌تواند بهترین تاثیر را داشته باشد.

گزارش دیلی بیست در حالی منتشر شد که رئیس جمهور آمریکا از نشست رو در رو با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین در نشست گروه هفت در فرانسه امتناع کرد با این حال در توئیتر خود از او به عنوان رهبری بزرگ یاد کرد. به گفته منابع آگاه، اقدامات تنبیهی علیه چین از ممنوعیت‌های مسافرتی تا بلوکه کردن دارایی‌های برخی مقامات خاص چین را شامل می‌شود.

دیلی بیست به نقل از یکی از این منابع نوشت: از روز اول این دولت، چین یکی از دغدغه‌های امنیت ملی آن بوده است. اعتراضات در هنگ کنگ یکی از نمونه‌هایی است که نشان می‌دهد چرا ما باید تمرکز خود را بر روی یافتن راهکار‌هایی برای عقب نگه داشتن پکن بگذاریم. ما در حال در پیش گرفتن مسیر‌های دیگر برای مقابله با چین بویژه از لحاظ اقتصادی هستیم. پیش نویس این طرح در بسیاری جهات شبیه تحریم‌هایی خواهد بود که علیه روسیه اعمال کردیم.

همچنین گفته می‌شود سناتور‌های جمهوری‌خواه به دنبال قانونی برای اعمال تحریم علیه چین هستند. ماهیت تحریم‌های در نظر گرفته شده برای چین هنوز مشخص نیست، زیرا گفت‌وگو‌ها در این باره هفته هاست ادامه دارد.

از اوایل ماه ژوئن (اواسط خرداد) سال جاری میلادی، هنگ‌کنگ شاهد اعتراضات خیابانی است. چین عامل اصلی دامن‌زدن به این اعتراض‌ها را کشور‌های خارجی می‌داند و دخالت‌های این کشور‌ها از جمله انگلیس و آمریکا را به شدت محکوم می‌کند. پیش از این، پکن اعتراضات هنگ‌کنگ را نشانه‌هایی از تروریسم دانسته بود.

هنگ کنگ در سال ۱۹۹۷ از استعمار انگلیس خارج شد و به جمهوری خلق چین پیوست. این منطقه هم‌اکنون تحت فرمول «یک کشور، دو نظام» اداره می‌شود که به موجب آن از استقلال نسبی برخوردار است، اما جزئی از خاک کشور چین محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا تحریم چین تظاهرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۰۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش آمریکا و متحدانش برای ارزیابی تحریم‌ها علیه کره شمالی

آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در تلاش برای راه اندازی هیئتی جدید از کارشناسان چند ملیتی به منظور ارزیابی تحریم‌ها علیه کره شمالی هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سه منبع آگاه اعلام کردند آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در تلاش برای راه اندازی هیئتی جدید از کارشناسان چند ملیتی خارج از سازمان ملل، به منظور ارزیابی و اجرای تحریم ها علیه کره شمالی هستند.

این تلاش پس از آن انجام می شود که روسیه از تمدید سالانه ماموریت کارشناسان سازمان ملل خودداری کرد. کارشناسانی که طی 15 سال گذشته روند اجرای تحریم هایی را ارزیابی می کردند که با هدف تعدیل برنامه های موشکی و اتمی کره شمالی وضع شده بود.

این منابع که به دلیل حساسیت دیپلماتیک موضوع خواستند نامشان فاش نشود، اظهار کردند هدف از راه اندازی این هیئت جدید ادامه اقدامات حیاتی سازمان ملل در این زمینه است و توسط واشنگتن، سئول و توکیو اجرایی می شود و کشورهای هم فکر مانند استرالیا، نیوزلند و برخی کشورهای اروپایی به آن ملحق شده‌اند.    

یک مقام ارشد دولتی کره جنوبی، در این باره گفت: هیئت کارشناسان سازمان ملل در حالی که روسیه و چین اغلب تلاش می کردند تا روند دور زدن تحریم های احتمالی کره شمالی را کم اثر کنند، با مشکلاتی مواجه شده بودند.

این مقام تصریح کرد چنین تیمی فاقد مشروعیت بین‌المللی اعطا شده به عملیات های مورد حمایت سازمان ملل است، اما می تواند به شکل موثرتری کره شمالی را ارزیابی کند.

یک مقام ارشد دیگر سئول خاطرنشان کرد سئول از اجرای چنین مکانیسمی بین دوستان و متحدان حمایت می کند اما این احتمال وجود دارد که آنها به دنبال تایید رسمی از طریق مجمع عمومی سازمان ملل باشند.

منبع سومی افزود: این تیم کارشناسی ممکن است ملزم به ارزیابی اجرای قطعنامه هایی درباره شرایط حقوق بشری کره شمالی باشد که توسط شورای امنیت سازمان ملل، مجمع عمومی سازمان ملل و شورای حقوق بشر سازمان ملل اعمال شده است.   

در همین حال لیندا توماس گرینفیلد نماینده آمریکا در سازمان ملل در پاسخ به پرسشی درباره ایجاد هیئتی جدید از کارشناسان، اظهار داشت کشورش با کره جنوبی و ژاپن برای توسعه ها گزینه ها درباره کره شمالی در داخل و خارج از سازمان ملل همکاری می کند.

وی افزود: نکته این است که ما نمی توانیم اجازه دهیم که کار این هیئت کارشناسی دچار لغزش شود.

این در حالی است که مسکو و پکن خواستار کاهش تحریم ها علیه کره شمالی شدند تا بدین ترتیب روند مذاکرات دیپلماتیک با پیونگ یانگ آغاز شده و از درد و رنج انسانی در این کشور فقیر کاسته شود.

گرینفیلد نیز در دیدار از مرزهای کاملا مسلح کره، از روسیه و چین خواست تا مسیر خود را تغییر داده و از اعطای جایزه به بدرفتاری های کره شمالی خودداری کنند.

کره شمالی از سال 2006 تاکنون، به‌دلیل برنامه اتمی و موشک‌های بالستیک خود، تحت تحریم‌های متعدد سازمان ملل قرار دارد، این تحریم‌ها شامل ممنوعیت توسعه و گسترش موشک‌های بالستیک است. این تکنولوژی برای پرتاب نخستین ماهواره جاسوسی پیونگ یانگ به مدار زمین بکار گرفته شد و برای آزمایش ده‌ها موشک بالستیک طی 20 ماه گذشته استفاده شده است. آمریکا بارها هشدار داده که پیونگ یانگ آماده انجام هفتمین آزمایش اتمی خود است.

چندی قبل رسانه‌های دولتی کره شمالی اعلام کردند "کیم جونگ اون"، رئیس این کشور طی بازدید از اردوگاه آموزشی عملیاتی ارتش در غرب کره شمالی با اشاره به مانورهای نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی گفت: «ارتش باید با هدف بهبود فوری قابلیت‌های رزمی، باید به طور پیوسته تمرینات نظامی واقعی انجام دهد تا به آمادگی کامل برای یک جنگ تمام عیار برسد.»

توسعه موشک‌های مافوق صوت کره شمالی برای حمله به آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برخی مسئولان متوجه اطرافیان هتاک، کذاب و اختلاف‌افکن که در مراکز رسمی کشور نفوذ کرده‌اند باشند
  • گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و ترکیه درباره تحولات اخیر منطقه
  • فتح قله‌های نفتی/ صادرات نفت ایران رکورد شش سال اخیر را شکست
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • منظور: اقتصاد ایران در اوج تحریم‌ها رشد ۶ درصدی را تجربه کرد
  • آخرین وضعیت اجرای قانون بودجه کشور
  • جزییات فوت شهروند کازرونی در جریان سیل اخیر اعلام شد
  • تلاش آمریکا و متحدانش برای ارزیابی تحریم‌ها علیه کره شمالی
  • تلاش وزارت بهداشت برای افتتاح ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید در سال ۱۴۰۳
  • اشتباهات نتانیاهو کاتالیزور تحولات مهم