Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

یک کارشناس حمل‌ونقل دریایی با رد اظهارات تازه محمد راستاد، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، درباره نظارت بر تردد کشتی‌های دور برد» گفت: « این ادعاها در حالی بیان شده که دیده می‌شود برخی کشتی‌های خارجی بدون گواهینامه یا با گواهینامه صوری وارد آب های ایران می‌شوند که عملاً نظارت بر تردد را سخت و غیر ممکن می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش تین نیوز، محمد راستاد، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، روز دوشنبه، خبر از تصویب پروژه هوشمندسازی بنادر و نظارت سیستماتیک بر تردد شناورها بر اساس شاخص‌های دولت الکترونیک داد و گفت: «لازم است با حمایت همه جانبه مدیران و کارشناسان و بر اساس افق زمانی مشخص ترسیم شده و به انجام برسد.»

این در حالی است که رضا محمدعلی بیگی کارشناس حوزه حمل و نقل دریایی درباره این اظهارات می‌گوید: چطور می شود که مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادعای ردیابی کشتی را با برد بلند می کند؟ سازمان بنادر و دریانوردی ابتدا باید شناورهای با برد کوتاه را پوشش دهد سپس به شناورهای با برد بلند فکر کند.

این کارشناس در خصوص هوشمند سازی بنادر افزود: هوشمند سازی نیاز به زیر ساخت و دانش فنی دارد. اما در حال حاضر در صنعت دریایی کشور ما نه زیر ساخت مناسبی وجود دارد نه دانش لازم برای هوشمند سازی وجود دارد. هوشمندسازی بنادر صرفا مانند استفاده از سوخت کم سولفور در ناوگان دریایی ایران، ادعایی بیش نیست.

راستاد در بخشی از صحبت‌های خود به صحبت‌های راستاد درباره تاثیرگذاری در نشست های دریایی بین‌المللی و نقش گسترده ایران در IMO اشاره کرد و گفت: ایران تاکنون عضویت شورای اجرایی IMO را نداشته است و در ابتدایی ترین حالت برای تاثیرگذاری و نقش گسترده باید عضو این شورا باشد. کشور ایران از 20 سال پیش به دنبال عضویت در این شورا بوده که تاکنون نتوانسته عضو این شورا شود.

بیگی در واکنش به ادعای راستاد در خصوص اینکه سازمان بنادر و دریانوردی پس از رخدادهای به وجود آمده در خلیج فارس، مانع تصویب قطعنامه ضد ایرانی در آیمو شد بیان کرد: آقای راستاد بر اساس کدام مدارک و اطلاعات مستند این ادعاها را بیان می‌کنند؟ مردم و به ویژه جامعه دریایی کشور آگاه شده‌اند و می دانند که دبیرکل آیمو در خصوص حوادث اخیر رخ داده برای کشتی ها در خلیج فارس و دریای عمان چه گفته است. کی تاک لیم، دبیر کل آیمو هم به مانند دبیر کل سازمان ملل متحدبدون آن که نامی از کشوری بیاورد، این اقدامات را محکوم کرد. هدف راستاد از اینگونه اظهارات چیست؟

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: محمد راستاد آیمو رضا محمد علی بیگی هوشمندسازی بنادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۲۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر

 

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد شکیبی‌نسب بیان کرد: در سال گذشته در مجموع ۴۲ شناور در آب‌های استان دچار اضطرار شدند که بیشترین اضطرار مربوط به آبگرفتگی، نقص فنی و آتش سوزی بوده است.

وی افزود: در سال گذشته از مجموع شناور‌های مواجه شده با شرایط مضطر، موتورلنج‌های باری با ۲۵ حادثه بیشترین فراوانی شرایط اضطرار را به خود اختصاص دادند.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اضافه کرد: در مدت یاد شده بنادر عسلویه و دیر به ترتیب با ۱۲ و ۹، بنادر بوشهر و عامری هر کدام با ۷ و خارگ و دیلم به ترتیب با ۴ و ۳ حادثه بیشترین سوانح دریایی استان بوشهر را تجربه کردند.

وی گفت: همچنین در سال گذشته با حضور به‌موقع شناور‌های ناجی به ۷۰ نیاز پزشکی خدمه شناور‌ها در آب‌های استان بوشهر پاسخ داده شد.

شکیبی‌ نسب با اشاره به فوت ۲ نفر به دلیل غرق شدگی در آب‌های استان، عنوان کرد: براساس بررسی‌های انجام شده، در سال ۱۴۰۲ بیشترین شرایط مضطر شناور‌ها ناشی از دریانوردی در شرایط نامساعد بوده که انتظار می‌رود دریاروی در شرایط مطلوب مورد توجه جدی دریانوردان قرار گیرد.

وی یادآور شد: دریانوردان در صورت مواجه شدن با شرایط اضطرار می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۵۵۰ در سریع‌ترین زمان خدمات جستجو و نجات را دریافت کنند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۷ شناور ناجی در بنادر استان و ۶ مرکز جستجو و نجات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در بنادر عسلویه، دیر، محمدعامری، بوشهر، خارگ و دیلم فعال هستند.

دیگر خبرها

  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • ◄ دیدار کنسول هند با 16 خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی ها در حوزه شمال کشور​
  • افزایش درآمدها وموفقیت درجذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی دربندرامام خمینی
  • مغروقه آبکوهی از سواحل جاسک خارج سازی شد