Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالاری با اشاره به محدودیت‌ها و مشکلات این سازمان، گفت: به بازنشستگان و مستمری بگیران اطمینان می‌دهیم که تحت هر شرایطی در پرداخت مستمری به این عزیزان هیچگونه خللی وارد نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، «مصطفی سالاری» در همایش روز خانواده و تکریم بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم نوربخش، گفت: مرحوم نوربخش همواره در مسیر خدمت به جامعه حرکت می‌کرد و نهایتاً نیز جان خود را در همین راه تقدیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم عملکرد ما در سازمان تأمین اجتماعی موجب شادی روح او باشد.

 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: ما از محل اندوخته‌های گذشته شما بازنشستگان نسبت به شما وظایفی داریم که مهم‌ترین آن وظایف شامل مستمری و درمان است. ما باید مراقبت کنیم تا خدمات این دو حوزه با مشکل مواجه نشود.

 

سالاری ادامه داد: اولویت جدی ما افزایش اعتبار دفترچه‌های درمانی بازنشستگان است و تلاش می‌کنیم در خصوص خدمات درمانی بازنشستگان همه اقدامات لازم را انجام دهیم.

 

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه همسان‌سازی و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان همواره مورد قبول سازمان و دولت بوده، گفت: درباره زمان دقیق اجرایی شدن این قانون نمی‌توانم چیزی به شما بگویم چراکه نیاز به اقدامات اولیه و منابع اعتباری دارد اما تلاش می‌کنیم در سریعترین زمان این کار را انجام دهیم.

 

وی با اشاره به اینکه در خصوص بیمه تکمیلی بازنشستگان جلسات متعددی داشتیم، گفت: با محوریت تصمیمات شورای عالی بیمه سعی می‌کنیم شرایطی برای بهتر شدن خدمات درمانی بازنشستگان ارائه دهیم.

 

سالاری در پایان خاطرنشان کرد: به شما بازنشستگان اطمینان می‌دهم که هرچه از منابع شما برای شما بتوانم انجام دهم، دریغ نکنم.

 

«علی اصغر بیات» نیز در این مراسم گفت: بازنشستگان مهم‌ترین سرمایه جامعه هستند و باید بیشترین توجه را به این قشر داشته باشیم؛ چراکه ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند و حقوقشان کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد.

 

رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی با تاکید بر مطالبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بیان کرد: اقداماتی برای آغاز همسان‌سازی حقوق بازنشستگان صورت گرفته و با تشکل‌های بازنشستگان نیز برای اجرای بهینه این قانون همفکری لازم صورت گرفته است که امیدواریم توافق صورت گرفته هرچه زودتر به مرجله اجرا برسد.

 

بیات با بیان اینکه انتظار داریم در خصوص افزایش خدمات بیمه تکمیلی بازنشستگان نیز اقدام شود، گفت: در شرایط کنونی مشارکت سازمان باید مطابق با مشارکتی باشد که همکاران بازنشسته در گذشته در جامعه داشته‌اند.

 

رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی با اشاره به فشار وارده بر بازنشستگان در خصوص اجاره بها تصریح کرد: ما می‌کوشیم از ظرفیت‌های مسکن مهر برای بازنشستگان بهره بگیریم. در نظر داریم تا تعداد مسکن مهری که در کل کشور خالی مانده است، با کمک مسئولان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی مکانیزمی در اختیار بازنشستگان قرار دهیم. فقط در استان تهران با توجه به حجم جمعیت در فیروزکوه و دماوند می‌توانیم مسکن مهر را در اختیار بازنشستگان قرار دهیم.

 

بیات در پایان تصریح کرد: طرح کرامت رضوی از سال ۹۳ آغاز شده و تا الان ۱۴۰ هزار نفر از این طرح استفاده کرده‌اند. این طرح امسال نیز از اردیبهشت آغاز شده است. درخواست بازنشستگان این است که با توجه به شرایط سخت اقتصادی و فاصله بین مخارج و دستمزد بازنشستگان فکری برای مشکلات بانشستگان تامین اجتماعی شود.

 

حسن صادقی، رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری نیز در این مراسم گفت: در صورتی که شرایط اولیه فراهم شود امیدوار هستیم به زودی مسکن استیجاری برای بازنشستگان با تسهیلات خاص ارائه شود.

 

وی اظهار داشت: آقای دکتر سالاری در اوضاع و احوال دشوار سازمان تامین اجتماعی و با وجود کاهش نسبت ضریب پشتیبانی این صندوق مسئولیت مدیرعاملی این سازمان را پذیرفته است. در چنین شرایطی ما آماده هستیم که در جهت دفاع از منافع بازنشستگان تامین اجتماعی ایشان را یاری کنیم.

 

صادقی با بیان اینکه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مهم‌ترین مطالبه ما از دولت بود، خاطرنشان کرد: آقای جهانگیری اصل مطالبات بازنشستگان را قبول کرده و اذعان داشتند که ما باید همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را اجرایی کرده و اصل سه‌جانبه‌گرایی را تقویت کنیم. آقای جهانگیری قول دادند که اگر مجلس شورای اسلامی اظهار نظری خواست، با آن موافقت کنند.

 

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری با بیان اینکه مراوداتی با وزیر راه و شهرسازی در حوزه مسکن استیجاری داشته‌ایم، گفت: آقای محجوب به عنوان نماینده کارگران در مجلس شورای اسلامی مطالبات مسکن مستمری‌بگیران را پیگیری کرده است و در ادامه همین تلاش‌ها بنا شد تا بازنشستگان بتوانند با ارائه تسهیلاتی از واحدهای مسکن مهر خالی مانده بهره‌ گیرند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان استان بوشهر مسجد هفته دولت ماه محرم جشن های دهه کرامت پیرغلامان حسینی کانون های فرهنگی هنری مساجد سالاری تکریم بازنشستگان حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۶۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟

یدالله فرجی، که فعال صنفی بازنشستگان کارگری است، به اظهارات مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد که افزایش حقوق بازنشستگان در اردیبهشت اعمال خواهد شد و معوقه فروردین در خرداد پرداخت خواهد شد.

او اظهار کرد: باید از ایشان بپرسیم، چقدر قرار است به حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیرانِ سازمان تامین اجتماعی اضافه شود که تصویب و پرداخت آن را سه ماه طول می‌دهید؟ چرا مانند سایر بازنشستگان کشور افزایش حقوق ما را از فروردین اعمال نمی‌کنید؟

او ادامه داد: چرا سازوکار مناسب برای صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان از فروردین وجود ندارد؟ مدیران سازمان تامین اجتماعی هر هفته و هر ماه، در مورد مزایایِ الکترونیکی‌سازی و دولت الکترونیک صحبت می‌کنند پس چرا صدور احکام جدید بازنشستگان بیش از دو ماه به طول می‌انجامد؟ اینهمه هزینه که صرف الکترونیکی‌سازی شده، چرا به کار بازنشستگان نمی‌آید؟

به گزارش ایلنا، فرجی با تاکید بر لزوم صدور سریع احکام حقوقی جدید بازنشستگان تاکید کرد: به جز صدور احکام حقوقی جدید، اجرای متناسب‌سازی برای بازنشستگان کارگری هم یک مسئله‌ی علیحده است؛ مگر متناسب‌سازی حقوقِ تمام بازنشستگان کشور از جمله بازنشستگان کارگری، تکلیف روشن برنامه هفتم توسعه نیست؛ مگر در مجلس مصوب نشده؛ مگر اجرای آن نباید از فروردین ۱۴۰۳ آغاز شود؛ باید از آقایان پرسید شما که هنوز احکام حقوقی جدید را صادر نکرده‌اید، چه زمانی می‌خواهید فرمول‌های متناسب‌سازی را تدوین و اجرای آن را کلید بزنید؛ ما بازنشستگان چند ماه باید منتظر بمانیم؟

این فعال صنفی اضافه کرد: خواسته بازنشستگان تامین اجتماعی، اجرای دقیق ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی‌ست؛ افزایش ۳۵ درصدی و ۲۲ درصدی مصوب شورایعالی کار، برای افزایش حقوق بازنشستگان کارگری کافی نیست؛ خواسته ما اجرای نص صریحِ دقیق قانون است.

همه «حداقل‌بگیر» می‌شوند!

به گفته وی، افزایش ناچیز دستمزدِ سایر سطوح مزدی، کمال بی‌عدالتی‌ست؛ بازنشسته‌ای که سی سال برای این کشور زحمت کشیده و عرق ریخته و پای تولید و سازندگی ایستاده، چرا باید «سایر سطوح مزدی» به حساب بیاید و مشمول افزایش ۲۲ درصدی حقوق شود؟

فرجی تاکید کرد: افزایش سایر سطوح مزدی کمتر از حداقل مزد و مستمری، هیچ تناسبی با ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی ندارد و با این رویکرد، به تدریج سایر سطوح مزدی از میان برداشته می‌شود و همه بازنشستگان تبدیل به حداقل‌بگیر می‌شوند؛ بازنشسته‌ای که امروز سایر سطوح است، در زمان اشتغال حقوق بالاتر از حداقل دستمزد داشته و بیشتر از حداقل بیمه تامین اجتماعی پرداخته؛ پس حالا باید از اندوخته‌ی سی سال خود، حقوق عادلانه دریافت کند؛ انصاف نیست که این بازنشسته را به یک حداقل‌بگیرِ چند بار زیر خط فقر بدل کنند.

او افزود: افزایشی مطابق با تورم و سبد هزینه‌های زندگی، باید بلااستثنا به همه مستمری‌ها اضافه شود؛ نباید تفاوتی میان حداقل و سایر سطوح باشد؛ ماده ۹۶ این الزام را تاکید کرده است؛ این ماده قانونی باید مبنای تصمیم‌گیری در مورد حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی قرار بگیرد.

۲۰ درصد افزایش اصلاً کافی نیست

این بازنشسته با تاکید بر اینکه بازنشستگان دولتی سطح حقوق بالاتری نسبت به بازنشستگان تامین اجتماعی دارند؛ اضافه کرد: بازنشستگان صندوق‌های دولتی سطح حقوق و مزایای بالایی دارند و عموم آن‌ها با ۲۰ درصد افزایش حقوق، بیش از ۱۲ یا ۱۳ میلیون تومان حقوق می‌گیرند؛ گرچه این رقم اصلاً کافی نیست اما بازهم بهتر از حقوق کارگران بازنشسته است که گویا قصد دارند آن را با افزایش امسال به ۱۰ میلیون تومان برسانند؛ وقتی خط فقر بیش از ۳۰ میلیون تومان است، بازنشسته با ۱۰ میلیون که هیچ، با ۱۵ میلیون هم نمی‌تواند نصف ماه زندگی کند.

فرجی در ادامه بیان کرد: خیلی دوست داریم بدانیم فیش حقوق و مزایای مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است و چه ارقامی دارد؛ واقعاً آقایان با ماهی چند میلیون تومان زندگی می‌کنند که در مصاحبه‌ها از ۲۰ درصد افزایش حقوق بازنشستگان کشور دفاع می‌کنند؟ چطور توقع دارند یک خانواده بازنشسته با ۱۰ میلیون تومان ناچیز، ۳۰ روز یک ماه را سر کند و هیچ مشکلی نداشته باشد؟! اول از فیش‌های حقوقی خودشان رونمایی کنند بعد در مورد حقوق بازنشستگان تصمیم بگیرند!

نشانه‌های بهبود وضع سازمان کو؟!

به گفته این فعال صنفی، اینهمه تبلیغات مدیران سازمان تامین اجتماعی مبنی بر اینکه مدیران سازمان تامین اجتماعی کسری بودجه این صندوق را برطرف کرده‌اند و تامین اجتماعی از بدهکار به طلبکار بدل شده، هیچ تاثیری در زندگی یومیه‌ی بازنشستگان و مستمری‌بگیران این صندوق نداشته است.

فرجی با بیان اینکه «چرا ما مستمری‌بگیران نشانه‌ای از این بهبود ادعایی در معیشت و زندگی خود نمی‌بینیم» تصریح کرد: اگر واقعاً درست می‌گویند و وضع مالی صندوق تامین اجتماعی در این دولت بهبود پیدا کرده، چرا به معیشت و رفاه بازنشستگان نمی‌رسند؟ اگر صداقت دارند وام ضروری ۲۰ میلیون تومانی را ۱۰۰ میلیون تومان کنند تا لااقل بازنشسته بتواند با آن، فرزندش را روانه خانه بخت کند. همان وام ۲۰ میلیون تومانی را با هزار اما و اگر و شرط و شروط می‌پردازند، آن وقت مدعی هستند که صندوق تامین اجتماعی دیگر هیچ مشکلی ندارد و وضع مالی‌اش بهتر از همیشه است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • اعطای وام ضروری به بازنشستگان + شرایط پرداخت
  • بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان
  • حقوق اردیبهشت بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • حقوق اردیبهشت‌ بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • افزایش مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ چه شد؟