Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-23@11:46:12 GMT

ضرورت برند سازی محصولات کشاورزی

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۳۶۱۷۳

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری، رضا پورفلاح در آیین افتتاحیه دومین جشنواره پیاز در روستای سرکت بخش کلیجانرستاق ساری بر برند سازی برای ارتقای کیفیت و استاندارد سازی محصولات کشاورزی تاکید کرد.

وی افزود: پیاز روستای سرکت به دلیل قابلیت های لازم مورد توجه قرار گرفته و نخستین جشنواره این محصول کشاورزی سال گذشته در این روستا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال پایدار، افزود: ظرفیت های موجود در این منطقه نقش ارزنده ای در ایجاد اشتغال پایدار برای مردم بومی این منطقه دارد.

وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم این محصول را به خوبی معرفی کنیم خاک و پیاز این روستا به آزمایشگاه منتقل کردیم و نتیجه این شد که کشاورزان و تولیدکنندگان از هیچگونه سموم و نهاده های کشاورزی برای تولید این محصول استفاده نمی کنند. از اینرو نشان " سیب سلامت " به این محصول تعلق گرفت.

پورفلاح میزان سطح زیر کشت پیاز را در این روستا 40 هکتار با میانگین 15 تن محصول سالم اعلام کرد و گفت: افزایش تولید در سطحی بیشتر از دیگر اهداف این جشنواره است.

وی با بیان اینکه پیاز در روستای سرکت ساری به صورت دیم و در اراضی کشاورزی کشت می شود،خاطرنشان کرد: به دلیل بارندگی مستمر این محصول نیاز به آبیاری ندارد و بصورت دیم کشت می شود.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ساری همچنین برگزاری این جشنواره‌ ها را در راستای حمایت از تولید و ایجاد اشتغال دانست .

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایجاد اشتغال جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی ساری استاندارد سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۶۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت محصول باقلا از ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، ایرج بهرامی گفت: پیش بینی می‌شود با عملکرد ۱۰ تن در هر هکتار از مزارع این شهرستان یک هزار تن محصول باقلا برداشت شود.
وی اظهار کرد: سرپل‌ذهاب یکی از شهرستان‌های گرمسیری استان کرمانشاه است که به دلیل شرایط مناسب آب و هوایی در زمستان امکان کشت پاییزه باقلا در آن امکان پذیر بوده و هر ساله کشاورزان مبادرت به کشت این محصول می‌کنند که اشتغال‌زایی مناسبی به همراه دارد بطوری که برای هر هکتار یک نفر مستقیم و چهار نفر غیرمستقیم و به صورت فصلی مشغول به کار می‌شوند.
مدیر جهاد کشاورزی سرپل ذهاب گفت: برداشت باقلا به صورت دستی توسط کارگران انجام می‌شود و به همین خاطر اشتغال‌زایی زیادی به همراه دارد به گونه‌ای که ۱۰۰ هکتار مزارع باقلای شهرستان بیش از چهار هزار نفر روز اشتغال برای کارگران فصلی ایجاد می‌کند.
وی ادامه داد: کشاورزان سرپل‌ذهاب از دیرباز اقدام به کشت باقلا نموده‌اند و محصول باقلا تولیدی سرپل‌ذهاب کیفیت بسیار بالایی داشته و از شهرت خوبی در استان کرمانشاه و استان‌های همجوار برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی سرپل ذهاب اضافه کرد: برداشت محصول باقلا تا اواخر اردیبهشت ماه در این شهرستان ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • چه دلایلی ایران رادیاتور را در رادیاتور محبوب کرد؟
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری
  • اسنپ شاپ یا دیجی استایل؟ کدام برای خرید لباس بهتر است؟
  • قیمت پیاز در میادین میوه و تره بار کاهش یافت
  • آغاز برداشت محصول باقلا از ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب
  • توسعه صادرات ، مستلزم توانمند سازی بازاریابی تولیدکنندگان
  • کشاورزی در توسعه اقتصاد همدان سهم ۳۰ درصدی دارد
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است
  • آماده‌سازی مرکز فناوری هسته‌ای با سه کاربرد کشاورزی در اردبیل
  • تداخلات چهار پلاک ثبتی در اراضی کشاورزی قم رفع شد