Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-03-29@09:22:29 GMT

چه کنیم تا اینترنت‌مان زود تمام نشود؟

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۴۰۹۶۳

چه کنیم تا اینترنت‌مان زود تمام نشود؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مطمئن هستید این حجم از اینترنت را در یک زمان کوتاه مصرف نکرده‎اید. خانواده‌تان هم معتقدند کسی از فضا نیامده و حتما یکی توی همین خانه آن را مصرف کرده‌است، اما نه آن‌قدر دانلود داشتید و نه اینستاگردی زیادی کرده‎اید که بخواهد چنین حجمی را مصرف کند.

بیشتربخوانید: تفاوت سرویس‌های پرسرعت چیست؟

پس دقیقا چه اتفاقی برای اینترنت‌تان افتاده‌است؟ لابد خیلی از شما روش‎های مختلف مقابله با این قضیه را بلد هستید، اما برای کسانی که ممکن است هنوز راهی برای جلوگیری از دود شدن اینترنت‎شان نیافته اند، چند روش کوتاه و کاربردی معرفی می‎کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول این‌که تلگرام‏تان را باز کنید و روی سه خط بالای سمت چپ بزنید.

وارد قسمت تنظیمات شوید و گزینه Data & Storage را لمس کنید. در بخش Automatic media download سه گزینه وجود دارد. گزینه When using mobile data، برای تنظیم وضعیت دانلود خودکار فایل‎ها در شرایطی است که از اینترنت سیم‌کارت یا همان داده‌های تلفن همراه استفاده می‌کنید. گزینه When connected to Wi-Fi مربوط به تنظیم وضعیت دانلود خودکار فایل در شرایطی است که از وای‌فای استفاده می‌کنید و در آخر گزینه When roaming که مربوط به استفاده از اینترنت رومینگ است. اگر هم می‎خواهید کلا حالت دانلود خودکار را ببندید باید تیک تمام گزینه‎ها را بردارید. همین کار را می‎توانید برای برنامه واتس‎اپ انجام بدهید، فقط کافی‎ است در قسمت منو، تنظیمات را انتخاب کنید و به بخش Data Usage بروید. همان مراحل قبلی این‎جا هم وجود دارد که می‎توانید انتخاب کنید دانلود با اینترنت داده‌های تلفن‎تان انجام بشود یا با وای‌فای یا هیچ‌کدام. با این روش، پیام‎رسانی که شما از آن استفاده می‎کنید به هیچ عنوان بدون اجازه‎تان چیزی دانلود نمی‎کند و حق دارید تصمیم بگیرید حجم اینترنت‌تان را برای چه محتوایی خرج کنید.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام شهرهای اروپا برای راه‌اندازی استارت‌آپ بهترین هستند؟

ایتنا - طبق گزارش جدیدی از شرکت آموزشی بریتانیایی «آکادمی دانش»، پاریس به عنوان بهترین شهر برای راه‌اندازی استارت‌آپ شناخته شد و مادرید و بارسلونا با اختلاف کمی در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
شهرهای مختلف در این رتبه‌بندی بر اساس معیارهایی مانند تعداد فضاهای اداری موجود، قیمت اجاره، نزدیکی به دانشگاه‌های برترِ اروپا، سرعت اینترنت (مگابیت بر ثانیه) و موارد دیگر، امتیازبندی شده‌اند. این گزارش پیشینه قوانین و مقررات، بروکراسی اداری و مالیات را در نظر نگرفته است. 

آیا فرانسه و اسپانیا بهترین مکان‌ها برای استارت‌آپ‌ها هستند؟
فرانسه با داشتن دو شهر در بین پنج شهر برتر، عملکرد بسیار خوبی در این رتبه‌بندی داشته است. البته دو شهر مادرید و بارسلونا هم در ۵ شهر برتر لیست قرار دارند. لندن در رتبه چهارم قرار دارد.

طبق گزارش، پاریس که خانه برخی از بهترین دانشگاه‌ها و محیط‌های اداری اروپا است، از «حمایت دولت‌ها و یک اکوسیستم استارت‌آپی به خوبی توسعه‌یافته» برخوردار است.

لیون، سومین شهر بزرگ و همچنین قطب مهم دانشگاهی فرانسه، به لطف داشتن یکی از سریع‌ترین سرعت‌های اینترنت در اروپا، به عنوان پنجمین مکان ایده‌آل برای راه‌اندازی کسب‌وکار رتبه‌بندی شده است.

مادرید، پایتخت اسپانیا، به دلیل سرعت اینترنت بالا و تعداد فضاهای اداری در دسترس، رتبه بالایی کسب کرده است. بارسلونا، دیگر شهر اسپانیایی در میان سه شهر برتر، طی ده سال گذشته به عنوان بزرگترین قطب فناوری در جنوب اروپا شهرت یافته است.

لندن، به‌عنوان یک مرکز مالی با مزایای دیگر، بیشترین تمرکز بر روی شتاب‌دهنده‌های کسب و کارها (incubators) را دارد. لندن همچنین به داشتن بالاترین تعداد دانشگاه در بین ۲۵۰ دانشگاه برتر اروپا و فضاهای اداری فراوان (البته در صورتی که توان مالی اجاره‌شان را داشته باشید) می‌بالد.

طبق گزارش، پایتخت بریتانیا بیشترین تعداد دفاتر و همچنین بالاترین اجاره‌بها را دارد، این در حالی است که اینترنت در لیون سریع‌ترین، حمل و نقل عمومی در پاریس در دسترس‌ترین و بالاترین میانگین امتیاز دانشگاهی در منچستر بریتانیا وجود دارد.

تالویر ساندو از آکادمی علوم می‌گوید: «انتخاب مکان مناسب ضروری است، شما باید محیط اطراف خود را به عنوان یک عامل کلیدی در موفقیت در نظر بگیرید.» او ادامه داد:‌ «داشتن یک دفتر مرکزی یا فضای کاری مشترک برای تیم شما می‌تواند در ایجاد رفاقت، کار گروهی و موفقیت ضروری باشد. سرعت و قابلیت اطمینان پهنای باند، عامل دیگری است که در اداره یک کسب‌وکار بسیار مهم است، زیرا نظارت بر وب‌سایت و رسانه‌های اجتماعی در مراحل اولیه ساخت کسب‌وکار و ایجاد آگاهی از برند بسیار حیاتی است.»

دیگر خبرها

  • آنچه که درباره اینترنت ماهواره‌ای نمی‌دانید
  • گوگل، متا و اپل زیر تیغ جریمه در اروپا
  • با فیبر نوری سرعت اینترنت ۱۰۰ برابر خواهد شد
  • دو ماهواره بخش خصوصی آماده پرتاب است/ اتصال تمام ساختمان‌های کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه به فیبرنوری +فیلم
  • در حوزه توسعه ارتباطات از رتبه ۸۱ به رتبه ۷۵ رسیده‌ایم
  • توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت
  • کدام شهرهای اروپا برای راه‌اندازی استارت‌آپ بهترین هستند؟
  • صهیونیست ها در تمام اهداف نظامی شان شکست خوردند
  • راهی برای افزایش سرعت اینترنت گوشی
  • ترفندهای افزایش سرعت اینترنت موبایل