Web Analytics Made Easy - Statcounter

خادمی، با اشاره به خسارت گسترده سیل لرستان، گفت: رویکرد برنامه های دولت در استان لرستان بازگشت آرامش به مناطق سیل زده و جبران خسارت های ناشی از سیل در حوزه های مختلف است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «سید موسی خادمی»، امروز(8 شهریور) در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه خرم آباد، افزود: سی 12 فروردین خسارت های زیادی بویژه در حوزه زیرساخت های استان برجای گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار لرستان، با بیان اینکه سیل  12 فروردین در یک هزار سال اخیر در استان بی سابقه بوده است، افزود: در سایه اقدامات پیشگیرانه در استان به حمد الله به رغم گستردگی سیل و افزایش بیش از 2 برابری ظرفیت رودخانه خسارت جانی کمی را در پی داشت.

 

وی با بیان اینکه در سیل فروردین ماه برق ۱۱شهر و یکهزار و ۱۴۵ روستا قطع شد، ابراز کرد: همچنین در جریان سیل و با تخریب زیرساخت ها ۷۹۶ روستا با قطعی آب و ۱۷۳ روستا با قطعی گاز مواجه شدند.

 

خادمی، با بیان اینکه خسارت ناشی در حوزه زیرساخت های بسیار زیاد بوده است، اظهار داشت: به رغم تخریب زیرساخت ها در سایه کار شبانه روز کارکنان دولت و نیروهای جهادی ظرف ۱۰روز نخست مشکل خدمت رسانی در حوزه آب، برق و گاز رفع شد.

 

 استاندار لرستان، با بیان اینکه هم اکنون کار بازسازی مناطق سیل زده استان آغاز شده است، افزود: ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبارات سیل به استان اختصاص یافت و اکنون در حال برطرف کردن مشکلات هستیم.

 

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای بازسازی منازل مسکونی تخریب شده در مناطق سیل زده، افزود: در قالب تسهیلات آسان و تسهیلات بلاعوض دولت به یاری مردم سیل زده آمده است.

 

خادمی، با بیان اینکه در استان های دیگر در بستر رودخانه ساخت و ساز نمی شود و باید این مهم در لرستان رعایت شود، افزود: در مناطق سیل زده تلاش شده است این مهم رعایت شود.

 

وی با اشاره به آغاز برخی طرح ها در حوزه زیر ساخت ها، افزود: طبق برنامه ریزی به عمل آمد ه برای جبران خسارت سیل در حوزه های زیرساختی اقدام می شود.

 

خادمی، با اشاره به خسارت گسترده راه های استان از سیل و اقدامات انجام شده برای بازسازی راه های استان، اضافه کرد: جاده قدیم پلدختر به خرم آباد بازسازی می شود و جاده جدید در حال انجام است.

 

استاندار لرستان، افزود: همچنین طی سال جاری راه ها روستایی و  پل های بزرگی بازسازی و به بهره برداری رسید.

 

وی افزود: در حوزه کشاورزی تسهیلات پرداخت شد همچنین ۱۰هزار پک لوازم خانگی به استان اختصاص یافت و تاکنون ۶هزار پک با راستی آزمایی به سیل‌زدگان اهدا شد و تقریبا کسی بدون لوازم نمانده است.

 

بهره برداری از 502 طرح عمرانی و اقتصادی در استان لرستان

 

استاندار لرستان، گفت: ۵۰۲ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۹۶۵میلیارد تومان در هفته دولت در استان افتتاح و یا کلنگ زنی شد.

 

وی افزود: از این تعداد ۴۴۵ طرح با اعتبار ۳۸۳ میلیارد تومان عمرانی بوده که  ۴۲۹ مورد افتتاح و ۱۶ مورد کلنگ زنی شده است

 

خادمی بیان کرد: در حوزه آبخیزداری با حمایت مقام معظم رهبری اعتبارات از صندوق توسعه ملی اختصاص یافت و پس از سیل این اعتبارات تقویت شد.

 

استاندار لرستان، با اشاره به شاخص های گردشگری استان و ضرورت جذب فرصت های سرمایه گذاری، اظهار کرد: گردشگری یکی از اولویت ها در لرستان است و امیدواریم آن را گسترش دهیم.

 

وی افزود: در سفر وزیر نیرو بیش از یکهزار میلیارد ریال طرح در استان کلنگ زنی شد همچنین عملیات ساخت یک واحد پتروشیمی در شهرک صنعتی خرم‌آباد با ۱۵ میلیون یورو اعتبار امسال آغاز شد.

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیرغلامان حسینی شبستان یزد شیراز هفته دولت خبرگزاری شبستان استان بوشهر روز جهانی مسجد روزنامه بزرگداشت روز جهانی مسجد خسارت سیل بازسازی هفته دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۶۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد

یک مقام مسوول گفت:وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال، ۴۰ درصد منفی است، علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم اما بارندگی‌ها کمبود آب تهران را جبران نکرده است.

به گزارش مشرق، احد وظیفه رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی در خصوص آخرین وضعیت بارش‌ها در تهران توضیح داد: میانگین بارش‌ها در فروردین ماه، نرمال و حتی بیشتر از حد نرمال بود و با ادامه بارندگی در این هفته در استان تهران، سمنان و مناطق مرکزی تا جنوبی کشور بارندگی خوبی در پیش است؛ ولی این بارندگی‌ها کمبود آب در این استان‌ها را با توجه به فرصت اندک باقی مانده، جبران نخواهد کرد چراکه در برخی استان‌ها با ذخیره آب مطلوب فاصله زیاد وجود دارد.

وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سدهای استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است
  • تایلند 3 عراق 2: صعود به جام جهانی با بازگشت شیرین
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • ۳ پروژه سفر دولت به لرستان در حوزه آب نیازمند اعتبار هستند
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد
  • ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • آماده همکاری با دولت برای بازگشت آرامش به بازار برنج هستیم
  • بازگشت بازار خودرو به ساحل آرامش
  • اعزام سه هزار لرستانی به منطقه عملیاتی بازی‌دراز