Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ۸۰ درصد اقتصاد کشور را در حال حاضر دولتی می‌داند و ضمن اینکه معنقد است دولت در حوزه امور فرهنگی نیز بخش بزرگی را به خود اختصاص داده است به دولت‌مردان که به جوانان فرصت نمی‌دهند انتقاد دارد.

محمدباقر قالیباف عصر روز گذشته در اختتامیه همایش اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اظهار داشت: تاریخ و آینده کشورمان نشان‌دهنده وضعیت فعلی ماست، باید واقع‌بینانه به چهل سال گذشته بنگریم و نقاط قوت و ضعف آن را شناسایی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: چالش ما ناکارآمدی است و در صورت تداوم آن مانند وضعیت کنونی قادر به بهبود شرایط کشورمان نیستیم، مهم‌ترین عنصر ناکارآمدی منابع انسانی و رکن مدیریت در کارها است، این چالش مدیریتی در کشور وجود داشته و ناکارآمدی سبب نارضایتی از سخنان مسئولان و مدیران است.

وی خاطرنشان کرد: ما در مسند قدرت بودیم، افراد ابتدا به کارنامه ما توجه می‌کنند و در صورت مشاهده وضعیت مطلوب از این کارنامه، به سخنان ما گوش فرا می‌دهند، صحبت از قدرت ایران مستلزم در اختیار داشتن زمان زیادی است، سایر نظام‌ها در صورت متحمل شدن یکی از فشارهای وارد شده به نظام مقدس ایران از پا می‌افتادند.

قالیباف ادامه داد: در صورت ادامه داشتن روند ناکارآمدی، دیگر مقبولیتی نداریم و نگاه عموم نیز تغییر می‌یابد، چرا که ناکارآمدی سبب تناقض مسئولان در حرف‌ها و امور آنها است، نیروهای دلداده انقلاب باید خود را به اثبات برسانند.

وی تصریح کرد: نه تنها در ضعف کارآمدی خود را از دست می‌دهیم، عموم نیز ما را مورد قبول نمی‌دانند و این امر سبب عدم مشارکت و همراهی آنها می‌شود، تاکنون ملت ایران سبب رسیدن جایگاه ایران به این نقطه شده است و در صورت عدم مشارکت آنها هیچ پیشرفتی در کشور محقق نمی‌شود و یا پیشرفت آن «توخالی» است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: هر مشکلی ریشه در ناکارآمدی و عدم مدیریت صحیح دارد، پیش از تحریم‌ها روزانه حدود 2 میلیون بشکه نفت صادر می‌شد و پس از تحریم تمامی منافع ایران از دست رفت، در صورت همکاری حتی به اندازه اندک می‌توانیم به منافع مطلوبی دست یابیم.

وی اظهار داشت: با مشارکت مردم می‌توان حتی نرخ ارز را کاهش داد، فاصله میان 25 میلیارد دلار و 110 میلیارد دلار درآمد 10 برابر آن باید کار تولیدی انجام شود، رشد اقتصاد ما منفی شده است، مشکل ما پول نیست، در سال 1364 جمعیت ایران حدود یک میلیون و 800 هزار نفر اضافه شدند.

قالیباف گفت: مشکلات مختلفی رخ داد که از جمله آنها می‌توان به مسئله کنکور اشاره کرد، بسیاری از افراد پشت کنکور ماندند، آنها به هر مقطعی که رسیدند بحران ایجاد شد و قادر به جلوگیری آن نبودیم، در صورت نگه‌داشتن همین شرایط می‌توان وضعیت بهتری را مشاهده کرد اما حتی همین وضعیت را نمی‌توان پیش برد.

وی تصریح کرد: مشکلات موجود در آینده نیز ادامه دارد و در بخش‌های مختلفی چون درمان و بهداشت، خانه سالمندان و نظایر این موارد ایجاد می‌شود، این مشکل از دهه 60 آغاز شده و پیش می‌رود، در صورت عدم برنامه‌ریزی شرایط به همین نحو ادامه دارد، نباید مبانی و اصول را تغییر دهیم بلکه باید رویکردها و ساختارها تغییر کرد و هدف‌گذاری بهتری صورت پذیرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: مبانی ما اصل‌هایی هستند که با گذشت قرن‌ها و نسل‌ها تغییر نمی‌کنند، سنت‌های الهی تبدیل و یا تحمیل نمی‌شوند، هر کسی دین خدا را یاری کند خدا نیز او را یاری می‌کند، در صورت مبارزه با کفار، صاحب نصرت می‌شویم.

وی خاطرنشان کرد: کار جهادی به معنای عدم تغییر اصول در کنار تغییر برنامه‌ها است، در این صورت خداوند پیروزی را به طرزی غیرقابل پیش‌بینی و حساب به ما می‌دهد، نظم در کار، کار مبتنی بر دین و ایمان و کار جهادی اساس کار جهادی است، جهادی بدون پول و اختیارات وظایف خود را انجام می‌دهد.

قالیباف عنوان کرد: در صورتی که در ارتباط با مدیریت و ابزار در دهه 60 بمانیم به هیچ موفقیتی دست نمی‌یابیم، باید در حوزه مدیریتی نیز تغییر و تحولی ایجاد شود و فرصت در اختیار جوانان نیز قرار گیرد، نوگرایی در ابزار، روش و ساختار از مستلزمات ما برای رسیدن به هدف است.

وی گفت: انقلاب ما مردمی بود اما اقتصاد، فرهنگ، مسائل سیاسی، مسائل فرهنگی، محیط زیستی و نظایر این موارد مردمی نیست، دولت‌مردها فرصت به جوانان نمی‌دهند، در حال حاضر 80 درصد اقتصاد ما دولتی است، دولت در حوزه امور فرهنگی نیز بخش بزرگی را به خود اختصاص داده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: تمامی زیرساخت‌ها توسط دولت انجام می‌شود، رسیدگی به جوانان موضوع اساسی است، هر کجا که امور به جوانان سپرده شده پیروز شدیم، پروژه‌های موفق در حوزه کشاورزی، صنعت و نظایر این موارد به دست جوانان طراحی شده است.

وی تصریح کرد: تمامی پروژه‌های موجود در مشهد به دست افرادی با میانگین سنی 30 تا 33 سال طراحی شده است، هر کجا که به جوانان اعتماد شد موفقیت‌های بسیاری به دست آوردیم، مقام معظم رهبری نیز به توجه به جوانان تأکید کرده است و یکی از مراکز قادر به همکاری در این زمینه دانشگاه‌ها هستند.

قالیباف خاطرنشان کرد: ما باید در روش‌های خود نیاز به تغییر و تحول اساسی داریم، این تغییر و تحول باید مبتنی بر نظام و بر مردم باوری اعتقاد داشته باشد و همچنین توسط نیروهای جوان متعهد و دلسوز کشور محقق شود، در صورت محقق شدن این امر، انقلاب اسلامی در ریل موفقیت همیشگی خود قرار می‌گیرد./ تسنیم 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۷۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید

اکبر ابدالی ، گفت: با اکتشاف‌های صورت گرفته طی سه‌سال اخیر و تا عمق ۸۵۰ متری، این ظرفیت مهم شناسایی شد که به طور حتم نقش مهمی در توسعه فعالیت‌های معدن در سطح استان و کشور خواهد داشت.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم  افزود: ونارچ بزرگترین معدن منگنز کشور است که عمده نیاز منگنز کارخانه‌های فولاد کشور را تامین می‌کند، به همین علت هر گونه کشف ذخایر جدید در این معدن در زنجیره توان تولید فولاد کشور به عنوان یک محصول مهم و راهبری نقش دارد.

او ادامه داد: با تلاش کارشناسان و متخصصان حوزه معدن استان و کشور، اکتشافات سایر مواد معدنی از قبیل سرب، روی و آهن و مس نیز در این معدن با جدیت ادامه دارد.

گفتنی‌است ۲۱۲ پروانه در بخش معادن استان موجود که ۱۴۳ فقره از این پروانه‌ها دارای بهره‌بردار است و فعالیت‌های معدنی در محدوده تعیین شده آن صورت می‌گیرد.

بیش از ۲۴ نوع ماده معدنی درقم وجود دارد؛ اکثر مواد معدنی استان مصالح ساختمانی همچون گچ، آهک، سنگ لاشه و شن و ماسه است، پس از آن معادن نمک، سنگ ساختمانی و معادن فلزی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

از جمله موارد مورد توجه در گسترش فعالیت‌های معدنی در قم، ایجاد واحد‌های فرآوری در کنار معادن استان است که هم ارزش افزوده بیشتر در فعالیت‌های معدنی را به دنبال دارد و هم موجب افزایش فرصت‌های شغلی در این بخش مهم اقتصادی می‌شود.

لازم به توضیح است بهره‌برداران معادن درصدی از فروش ماده معدنی خود را از حدود ۲ تا ۱۲ درصد را تحت عنوان حقوق دولتی به دولت باز می‌گردانند.

این حقوق دولتی درموارد مختلفی همچون اصلاح جاده‌هایی که درمسیر معادن است، عمران مناطقی که معادن در آن قرار گرفته‌اند، اصلاح و بازسازی محیط پس از پایان فعالیت معادن و نیز توسعه فعالیت‌های معدنی به کار گرفته می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • سوءمدیریت فاحش و زبان ‌دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • نوری قزلجه: تعطیلی روز پنجشنبه ارتباطات رسمی را به مدت ۴ روز قطع خواهد کرد / تعطیلی شنبه به نفع اقتصاد مردم و کشور است + فیلم