Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاپیتان آرسنال امیدوار است تا در بلند مدت شاهد موفقیت تیمش در بالاترین سطوح باشد.

طرفداری- گرانیت ژاکا می‌گوید آرسنال برای رقابت کردن جهت قهرمانی در لیگ برتر، شاید به چهار سال دیگر فرصت نیاز داشته باشد.

به نقل از میرر، بعد از شکست قاطعانه ۳-۱ آرسنال مقابل لیورپول، این تیم یکشنبه پیش رو در آزمون سخت دیگری مقابل تاتنهام قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیورپول از زمان روی کار آمدن یورگن کلوپ در سال ۲۰۱۵ پیشرفت فوق العاده‌ای داشته است و به باور هافبک سوییسی توپچی‌ها، آن‌ها هم می‌توانند زیر نظر اونای امری به این سطح برسند. 

می‌دانیم آن‌ها (بازیکنان لیورپول و کلوپ) سه-چهار سالی است با هم کار می‌کنند. سال گذشته کادر جدیدی به اینجا آمد. ما هم در حال پیشرفت هستیم و به فرصت نیاز داریم. لیورپول در اولین فصل حضور کلوپ بهترین فصلش در لیگ برتر را تجربه نکرد. می‌توانید متوجه پیشرفت‌شان شوید و این که اگر بیش از سه-چهار سال کنار هم باشید، نتیجه می‌گیرید. آن‌ها مثال خوبی از جایگاهی هستند که ما می‌توانیم طی سه یا چهار سال به آن برسیم اما می‌خواهیم امسال فصل خوبی داشته باشیم و به جمع چهار تیم برتر لیگ برگردیم. به هر حال بازی در آنفیلد را باختیم و گاهی چنین چیزی پیش می‌آید؛ ما تنها تیمی نیستیم که در آنجا شکست خورده است. فکر نمی‌کنم بازی بدی برای ما بوده باشد. از نظر تدافعی خوب بودیم و خیلی قوی ظاهر شدیم. گل اول که قبل از پایان نیمه اول از راه رسید، کمی ما را کُشت ولی گذشته‌ها گذشته است و باید به فکر آینده بود. هفته خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم و از اهمیت بازی روز یکشنبه مطلع هستیم. 

آٰرسنال با اختلافی یک امتیازی نسبت به تاتنهام، فصل قبل را در رده پنجم به پایان رساند و ژاکا به اختلاف ناچیز میان دو تیم اشاره دارد.

در چند سال اخیر در بازی‌های خانگی (مقابل تاتنهام) برنده شده‌ایم و سال قبل در بازی خارج از خانه هم خوب بودیم. می‌خواهیم روز یکشنبه این را نشان دهیم. ما دو تیم نزدیک به هم هستیم. پیروزی در این بازی قبل از تعطیلات ملی مهم است. 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۸۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری

جمعیت، وسعت و همسایگی و همچنین قدرت بالای نظامی از جمله ویژگی‌هایی هر دو کشور محسوب می‌شود و از این رو تلاش‌هایی زیادی صورت می‌گیرد تا میان اسلام آباد و تهران تنش بوجود آید و طبعا بروز هر گونه تنشی میان دو کشور برای هر دو خطرناک است.

این نکته را باید در نظر داشت که هر دو کشور دارای دشمنان و رقیبان سنتی هستند. هند رقیب اصلی پاکستان بشمار می‌رود و از سویی دیگر اسرائیل هم دشمنی سنتی ایران محسوب می‌شود و طی هفته‌های اخیر هم شاهد افزایش تنش میان جمهوری اسلامی و رژیم صهیونیستی بودیم. مضاف بر اینکه برای ایران رقبای منطقه‌ای دیگری هم وجود دارد.

موضوع دیگر اقتصادی است. در شرایط کنونی پاکستان به لحاظ اقتصادی وضعیت خوبی ندارد و علاوه بر اینکه جمهوری اسلامی هم سال‌ها است که درگیر تحریم است و طبعا بعد از اجرایی کردن قانون صلح قرن ۲۱ از سوی ایالات متحده ممکن است با تشدید فشار‌ها از سوی غرب مواجه شویم؛ بنابراین طبیعی است که دو دولت برای همکاری با هم در حوزه‌های مختلف اقتصادی تعاملاتی داشته باشند.

نکته دیگر اینکه هر دو کشور در نواحی مرزی با گروه‌های تجزیه طلب مواجه هستند و علاوه بر اینکه پدیده تروریسم هم از جمله مسائلی است که به عنوان یکی از مشکلات سر راه هر دو کشور وجود دارد و بنابراین همکاری در این حوزه‌ها حتما باعث ارتقای وضعیت امنیتی در نواحی مرزی میان دو کشور خواهد شد. 

 از این رو، اقتضای وضعیت جاری و همچنین مبتنی بر واقعیت‌های موجود گسترش روابط و تعاملات میان ایران و پاکستان است. مضاف بر اینکه هر دو از پیشینه تاریخی خوبی در حوزه روابط سیاسی و امنیتی برخوردارند.

طبعا گسترش روابط میان اسلام آباد و تهران بر نوع تعاملات آن‌ها با دیگر همسایگان هم تاثیرگذار خواهد بود. در واقع ایران و پاکستان مطلقا در حوزه افغانستان رقیب هم محسوب نمی‌شوند و هر دو کشور می‌توانند برای رسیدن ثبات در افغانستان با هم همکاری خوبی داشته باشند. 

نگاهی به گذشته نشان می‌دهد که ایران و پاکستان هر دو از تاریخچه درخشانی در حوزه روابط همسایگی برخوردارند و بویژه در حوزه استراتژیکی می‌توانند تعاملات خود را گسترش دهند.

دیگر خبرها

  • مدیر ورزشی بایرلورکوزن: گرانیت ژاکا موثرترین خرید ما بود
  • نونیز در حد لیورپول نیست، زودتر بفروشیدش!
  • کلوپ از هواداران لیورپول عذرخواهی کرد
  • ستاره لیورپول تحمل دیدن باخت را نداشت (عکس)
  • آیا لیورپول و آرسنال هنوز هم می توانند قهرمان لیگ شود؟ تحلیل کرگر و نویل / زیرنویس فارسی
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • آرتتا: در نیمه دوم منضبط‌تر بودیم و واکنش خوبی نشان دادیم
  • آرتتا: با پوچتینو همدردی می‌کنم؛ روز خوبی برای هواداران آرسنال است
  • آرسنال ۵ - ۰ چلسی/ شیر‌های بی دندان به توپ بسته شدند+ فیلم
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری