Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین معاونت اجتماعی ناجا گفت: سن اعتیاد مقداری پایین آمده است. با وجود اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته هنوز به نقطه درست و مطمئن نرسیده ایم و بعضا دانش آموزانی دستگیر می‌شوند که خطرناک هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی برنامه تلویزیونی پرسشگر، سردار ابراهیم کریمی در برنامه دیشب پرسشگر که با موضوع «آسیب‌های اجتماعی در مدارس» روی آنتن سیما رفت، با بیان اینکه از منظر پلیس اگر آسیب‌های اجتماعی توسط دستگاه‌های مربوط کنترل نشود سرریز آن به کار‌های سلبی و پلیسی می‌رسد که چندان هم خوشایند نیست، بیان کرد: آسیب‌های اجتماعی در شهر‌ها و استان هاو مقاطع تحصیلی مختلف، متفاوت هستند، اما آنچه مسلم است این است که در آموزش و پرورش باید بیشتر به آموزش مهارت‌های اجتماعی و زندگی پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: سن اعتیاد مقداری پایین آمده است. سن مصرف تفننی سیگار ۱۴ تا ۱۵ سال است، اما اگر ا. عتیاد باشد به ۱۷ تا ۱۸ سال می‌رسد. علیرغم اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته هنوز به نقطه درست و مطمئن نرسیده ایم و بعضا دانش آموزانی دستگیر می‌شوند که خطرناک هستند.

کریمی با بیان اینکه اعتیاد، مشکلات دوستیابی و همباشی ها، از جمله آسیب‌های اجتماعی در سنین نوجوانی هستند، گفت: مباحثی، چون آموزش دینی و نهادینه سازی رفتار‌هایی در دانش آموزان به عنوان کنشگران اجتماعی مطلوب هنوز جای به کار دارد. سنین آموزش برخی مباحث در مقاطع مختلف نیازمند بازنگری است و برنامه‌های طراحی شده باید به اجتماع نزدیکتر باشد.

وی افزود: فضای مجازی هم هست. جوانان ما باید شناخت جامعی پیدا کنند تا کمتر آسیب ببینند. لازم است تولید محتوا در آموزش و پرورش در این حیطه بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

جانشین معاون اجتماعی ناجا درباره رشد آسیب‌های اجتماعی در جامعه دانش آموزی اظهار کرد: آسیب‌ها رشد دارد، اما به نسبت جامعه نیست و کنترل شده‌تر است. این رشد، آهسته است نه آنقدر شدید که وضعیت اضطراری را رقم بزند. البته وضعیت خطرناک است، زیرا انتظار نداریم کودکان و نوجوانان در این عرصه وارد شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وجود آمار‌هایی درباره مصرف سیگار در حدود ۴۸ درصد پسر‌ها در تهران گفت: این آمار کاملا اشتباه است. این آمار یعنی اینکه از هر دو دانش آموز باید یکی سیگاری باشد، در حالی که ما چنین آماری را نمی‌بینیم. به نظر می‌رسد مصرف سیگار باید در سطح خیلی پایین تری باشد.

وی درباره وصعیت مشاور در مدارس نیز گفت: همه ۱۴ میلیون دانش آموز نیازمند مشاور نیستند و باید پیشگیری و آموزش انجام شود تا فرد نیازمند مشاور نشود. برنامه‌های مشترکی با آموزش و پرورش داریم. ۴ هزار مربی فعال آموزش همگانی داریم که روی مباحث پیشگیرانه کار می‌کنند و بخش عمده‌ای از آن‌ها در آموزش و پرورش و مدارس هم فعالیت می‌کنند. تلاش می‌کنیم اجازه ندهیم یک آسیب به مرحله ارتکاب جرم و مراحل بعدی برسد.

وی با بیان اینکه تقریبا به همه مدارس در موضوعات مختلف سر می‌زنیم گفت: مربیان در استان‌ها توزیع شدند و بر اساس برنامه به آموزش و پرورش مراجعه می‌کنند. شش موضوع را استخراج کردیم که یکی از آن‌ها نزاع و درگیری است. واحد‌های آموزش همگانی وظیفه سرکشی به مدارس دارند. بر اساس تفاهم نامه همکاری با آموزش و پرورش، عمل می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش آموز معتاد سن مصرف سیگار میانگین سن اعتیاد سردار رحیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۱۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی

براساس اعلام آموزش و پرورش، شرط ۲ عنوان درس نهایی و دو عنوان درس غیرنهایی برای استفاده از تک‌ماده حذف شد و دانش آموزان می‌توانند تا ۴ درس را بدون درنظر گرفتن نهایی و یا غیرن‌هایی تک ماده کنند.

به گزارش ایرنا، در این راستا، محمود امانی طهرانی امروز درباره امکان تک‌ماده در امتحانات نهایی دانش‌آموزان اظهار کرد: پیشتر گفته شده بود که ۲ درس با امتحانات نهایی و ۲ درس با امتحانات غیرن‌هایی می‌توانند از تک ماده استفاده کنند، اما پس از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهایی شدن همه امتحانات دوره متوسطه دوم، استفاده از تک ماده برای ۴ درس امتحان نهایی میسر شد.

وی افزود: بسیاری از مصوبات اخیر در باب ایجاد سابقه تحصیلی در جهت تسهیل مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره سنجش و پذیرش دانشجو است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: ضوابط در آیین نامه آموزش دوره دوم متوسطه مشخص شده است که ۲ درس از امتحانات نهایی و ۲ درس در امتحانات داخلی مدرسه بود، اما اکنون همه امتحانات از داخلی تبدیل به نهایی شده است و در واقع این یک مصوبه ویژه به حساب نمی‌آید.

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور