Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-23@23:04:23 GMT

طاقت فرساترین دردهای دنیا

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۵۴۷۵۴

به گزارش خبرگزاری بسیج، زنان باردار قبول دارند که چیزهای بسیاری در مورد بارداری هست که از آن بی اطلاع اند.ممکن است مطمئن نباشند که چه هنگام نوزادشان تکان می خورد و حرکت می کند، هر هفته چه مراقبت‌های بارداری و پیش از زایمانی باید داشته باشند یا حتی چه زمان شکمشان بالا می آید، اما یک چیز هست که هر زن بارداری معتقد است که از آن کاملا مطمئن است: وضع حمل و درد زایمان بدترین درد دنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



لزومی ندارد برای یافتن دلیل این حرف ذهن تان را به جاهای دور ببرید. تمام برنامه های تلویزیونی و سخنان اطرافیان همه تاییدی بر دردناک بودن این تجربه شیرین مادرانه است.

قطعا من هم از این قاعده مستثنا نیستم و این درد را (چندین بار) تجربه کرده ام.

اما به عقیده من چیزهایی هست که بیش از بچه دارد شدن آسیب زا و صدمه زننده هستند. مطمئنم پس از مطالعه موارد زیر نظرتان در مورد درد زایمان طبیعی عوض خواهد شد.

من از زنان بسیاری پرسیده ام که به عقیده ای آنها چه چیزهایی دردی فراتر از وضع حمل دارند و برآورد حرف‌های آنها عبارت است از:


شکستن استخوان

چندین نفر وقتی از آنها پرسیده شد به نظرشان چه دردی بدتر از درد زایمان است به این درد اشاره کردند. یک نفر مشخصا به شکستن قوزک پا اشاره کرده است.

من شخصا شکستن استخوان ترقوه را تجربه کرده ام و واقعا دردناک بود. آن توانایی حرکت بازو، شانه و حتی چرخیدن و تکان دادن سرمرا هم تحت تاثیر قرار داده و محدود کرده بود.

بهبودی این درد خیلی بیش از طولانی ترین درد زایمان طبیعی طول کشید.

به نظر من شکستن قوزک پا از این هم بدتر است، چون هم راه رفتن و فعالیت‌های روزمره را محدود می کند و تازه باید از چوب زیر بغل هم استفاده کرد.


سردرد میگرنی

سر درد میگرنی معمولا در بالای لیست دردناک ترین دردها قرار دارد. سر درد میگرنی ممکن است روزها طول بکشد. و آنهایی که مبتلا به این سر دردها هستند معتقدند که دردش نفس گیر و کشنده است.


همچنین برخی نشانگان بیماری با سر درد میگرنی همراه است مانند،تهوّع، استفراغ، حساسیت به نور و غیره. این درد مانع انجام فعالیتهای معمول و طبیعی تان می شود. باور کنید از دردناک ترین درد زایمان بدتر است.


سنگ کلیه

سنگ کلیه هم دردی گذرا و دوره ای است. اما من دوستی دارم که هم سنگ کلیه را تجربه کرده و هم درد زایمان را او قسم می خورد که زایمان هزار مرتبه بهتر و ساده تر از درد سنگ کلیه است.

با این وجود از بسیاری شنیده ام که "درد سنگ کلیه برای مردان مانند درد زایمان برای خانم ها است."


سنگ صفرا

سنگ صفرا هم می تواند درد دردناکی را ایجاد کند. مداوا و درمان این درد و نیز اجتناب از خوردن غذاهای مشکل ساز، می تواند تا مدتها باعث درد و ناراحتی شما شود.

مادرانی که در تهیه این لیست کمک کرده اند می گویند حاضرند دوبرابر درد زایمان را تحمل کنند اما درد سنگ صفرا را هرگز نکشند.


عفونت مثانه

عفونت مثانه و مجاری ادراری نیز در این لیست قرار دارد. گفته می شود این درد طاقت فرسا و کشنده ده مرتبه از درد زایمان بدتر است.

فردی این درد را به حلقه ای از آتش که روزها طول می کشد تشبیه کرده است. فکر کنید چقدر می تواند دردناک باشد...


درمان ریشه دندان

می دانم که کار بر روی دندان و درد زایمان هر دو خیلی معمول است، اما ناچارا پیش می آید.

برای آنهایی که دوست دارند بگویند تا درد نکشید ریشه دندان تان هم ترمیم و درمان نخواهد شد، باید بگویم شما هم تا درد نکشید صاحب فرزند نخواهید شد!

همین جا باید بگویم که بدن ما برای ترمیم ریشه دندان طراحی نشده است، اما بدن ما جوری طراحی شده که صاحب فرزند شویم.

و باید بدانیم که گاهی درد دندان حتی با ترمیم ریشه هم از بین نمی رود، و به دنبال ترمیم ریشه یکی دو روزی فعالیتهای روزانه تان تحت تاثیر آن قرار خواهد گرفت.

عمل جراحی

داشتن هر گونه عمل جراحی قطعا دردناک تر از زایمان طبیعی است. عمل سزارین معمولا یکی از معمول‌ترین عمل‌ها است.

واضح است که برخی از عمل‌های جراحی بزرگ‌تر از بقیه هستند، همان طور که برخی از زایمان‌ها هم از بقیه دردناک تر است، گرچه شاید در موقع عمل سزارین یا عمل‌های دیگر از شدت درد از پای در نمی آیید اما قطعا بهبودی از این عمل طولانی تر و درد ناشی از آن نیز بیشتر از زایمان طبیعی است.

خدا امکان زایمان طبیعی را در بدن ما قرار داده پس از این نعمت الهی بهره بجویید.


زایمان با تحریک

نشانه بی مبالاتی است اگر زایمان با تحریک را جز این لیست قرار ندهیم.

بدن تان خودش را وقف زایمان کرده است و سعی دارد با این شرایط خودش را وفق دهد؛ هدف زایمان با تحریک، تحریک بدن برای زایمان و بر هم زدن سیستم منظم و روند طبیعی این کار است، هدف این است که شما را تا آنجا که ممکن است به انقباضات هر سه دقیقه ای برسانند، و در آن حالت بمانید تا نوزاد به دنیا بیاید.

باید اعتراف و اذعان کنم که مداخلات زیادی در زایمان با تحریک صورت می گیرد، که به درد زایمان می افزاید، که معمولا منجر به حرکت‌های محدود و کنترل شده و ترس از زایمان می شود.

انتخاب عاقلانه این دسته از مداخلات و استفاده از آنها در تسکین این تاثیرات جانبی می تواند مفید واقع شود.

خبر خوب این است که راه‌های بسیاری برایبرآمدن از پس درد زایمان طبیعی وجود دارد.

روش‌هایی از جمله تمدد اعصاب، آب درمانی، مداوایIV، بیهوشی نخاعی، زایمان بدون درد و .... اینها به هیچ وجه انتخاب‌های درست و غلط نیستند، بلکه صرفا به هر مادری حق انتخاب می دهند.

دفعه بعد که با خودتان فکر کردید درد زایمان بدترین و شدیدترین درد دنیا است، چرا لحظه ای در افکارتان تجدید نظر نمی کنید و ذهن تان را دوباره از نو آموزش نمی دهید.

به خودتان بگویید که دردی که در هنگام زایمان تجربه می شود موقتی و گذرا است، حداقل روزها طول نمی کشد، و ادواری و متناوب است.

به خودتان یادآور شوید که تکنیک‌ها و روش‌های بسیاری برای مواجهه با درد زایمان را در کلاس‌های زایمان آموخته اید، اما برای مقابله با بازوی شکسته هیچ آموزشی ندیده اید.

درد زایمان خیلی قابل پیش بینی تر از درد سنگ کلیه و سنگ صفرا است. و نتیجه کشیدن درد زایمان بسیار شیرین تر و قشنگ تر از ترمیم ریشه دندان است.

بعد از تحمل این درد شما فرزند دلبندتان را در آغوش دارید، باور کنید تمام این درد ارزش دیدن صورت ماه فرزندتان را دارد.

"ما یک رازی در فرهنگ مان داریم، این نیست که درد زایمان دردناک است، زنان ما خیلی قوی هستند."

 

 

 

منبع: زندگی آنلاین

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۴۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس پزشکی قانونی: حقوق بازنشستگانِ پزشکی قانونی، کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد/ نوسانات ارز برای ما بسیار طاقت فرسا و سخت شده است

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، رئیس سازمان پزشکی قانونی گفت: وقتی همکاران ما بازنشسته می‌شوند، حقوق بازنشستگی‌شان بسیار پایین است و کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد.

«عباس مسجدی آرانی» رییس سازمان پزشکی قانونی کشور درباره اولویت‌های سازمان پزشکی قانونی کشور در سال ۱۴۰۳ گفت: شعار و چشم اندازی که ما برای سال ۱۴۰۳ داریم ارتقای کیفیت همه جانبه خدمات و تکریم مردم است. مفهوم این موضوع نیز این است که ما بتوانیم استانداردترین خدمات را از جهت علمی برای مردم در راستای اجرای عدالت داشته باشیم. با استفاده از ابزار روز و در عین حال در کمترین زمان ممکن برای تکریم مردم. چراکه اساسا افرادی که به سازمان ما مراجعه می‌کنند، افراد دردمندی هستند و در شرایط روحی و روانی عادی نیستند و بنابراین تکریم این افراد و اینکه بتوانیم در کمترین زمان ممکن اقدامات‌مان را انجام دهیم در اولویت کاری ما است. 

وی ادامه داد: در حوزه نوسازی و تجهیز آزمایشگاههای قطب سراسر کشور و مراکز استان‌ها، تلاش‌هایی در طی دو سال گذشته انجام شده است. امسال هم به همین صورت است. ما بسیاری از دستگاه‌ها را خریداری کرده‌ایم و در گمرک است و امیدواریم تا یک الی دو ماه دیگر ترخیص شده و به استان‌ها تحویل داده شود. این موضوعات اهم فعالیت‌های چشم اندازی است که برای سال ۱۴۰۳ برای همکاران عزیزمان در نظر گرفته ایم. 

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور تصریح کرد: البته توسعه سایر بخش‌ها مانند توسعه بانک ژنتیک که امروز یک ضرورت برای کشور است، سامان دادن بیشتر به حوزه کمیسیون‌ها و ارتقای علمی همکاران‌مان که یکی دیگر از موارد در راستای تکریم و جلوگیری از اطاله دادرسی است از دیگر برنامه های ما است. در حقیقت به دنبال این هستیم، با توانمندسازی همکاران‌مان در حوزه آموزش بتوانیم از مشاوره‌های غیر ضرور پرهیز کنیم و مردم سرگردان در شهر و بیمارستان‌ها و… نشوند و همکاران ما بتوانند در بسیاری از پرونده‌ها، تصمیم علمی خود را گرفته و گواهی را به مرجع قضایی اعلام کنند.

مسجدی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره جذب نیرو گفت: ما در این زمینه نیز اولویت‌هایی داریم از جمله جذب بیش از ۵۰۰ نفر که مقدمات اولیه آن فراهم شده است و مجوز لازم از سازمان اداری استخدامی کسب شده است و در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم بودجه لازم را از سازمان برنامه تامین کنیم و انشالله بعد از آن آزمون را برگزار می‌کنیم. البته در طی دو سال گذشته در چند نوبت ما آزمون برگزار کرده‌ایم، اما این مسیر را به دلیل کمبود نیروی انسانی که در سازمان وجود دارد و هم مجلس و هم دولت از آن آگاه هستند ادامه خواهیم داد و تلاش‌مان را به صورت جدی دنبال می‌کنیم. 

وی درباره حقوق و دستمزد کارکنان سازمان پزشکی قانونی کشور ادامه داد: ما متاثر از تصمیماتی هستیم که برای کل دستگاه‌های اجرایی کشور گرفته می‌شود، اما همانطور که می‌دانید کار در پزشکی قانونی با سایر بخش‌های دیگر متفاوت است و قاعدتا باید تلاش کنیم تا یک حد متوسطی را از جهت دریافتی برای همه همکاران‌مان اعم از پزشکان، کارشناسان آزمایشگاه به ویژه همکارانی که در سالن تشریح فعالیت می‌کنند و همچنین پرسنل اداری مهیا کنیم. ما در حال حاضر از این وضعیت راضی نیستیم و یکی از مشکلات و چالش‌های اصلی ما این است که ما در فوق العاده خاص که به عنوان یک آیتم غیر مستمر عزیزان ما مبلغی را دریافت می‌کنند، در احکام‌شان درج نمی‌شود و این یک ناامیدی را ایجاد کرده است، چراکه وقتی همکاران ما بازنشسته می‌شوند، حقوق بازنشستگی‌شان بسیار پایین است و کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد. 

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور خاطرنشان کرد: ما در این زمینه با همکاران سازمان برنامه و بودجه نیز صحبت کرده‌ایم، آن‌ها نیز این موضوع را پذیرفته‌اند. ما در سال گذشته همکاری را با ۲۹ سال سابقه کار داشتیم که در یکی از رشته‌های خوب پزشکی پاتولوژی بازنشسته شده است، اما حکم بازنشستگی این فرد ۸ و نیم میلیون بود. در صورتی که در ایام عید بود که همکاران ما در استان‌ها یک فیش حقوقی را از افرادی که در آرامستان در شهر قزوین بازنشسته شده بود نشان دادند که حکم ۲۳ میلیون داشت. پرداختی به همکاران ما پرداختی ناعادلانه‌ای است و ما همه تلاش‌مان را در مجلس و همچنین سازمان برنامه و بودجه داریم که این فوق العاده خاص را به عنوان مستمر در احکام کارگزینی وارد کنیم تا در بازنشستگی همکاران ما تاثیر لازم را داشته باشد. 

مسجدی با اشاره به مشکلات نوسانات ارزی در واردات برخی تجهیزات و دستگاه‌ها گفت: یکی از موضوعات جدی دیگری که ما به سمت آن رفته‌ایم و با استدلال برای مدیران ارشد سازمان برنامه بیان کردیم و آن‌ها نیز پذیرفته‌اند این است که به جهت نوسانات ارزی که در کشور وجود دارد، کماکان بخشی از مواد و تجهیزات‌مان را از خارج وارد می‌کنیم و این نوسانات ارز برای ما بسیار طاقت فرسا و سخت شده است. ما دو مناقصه در اسفندماه برگزار کردیم و به فروردین که رسیدیم و پاکت‌ها که بازگشایی شد، شرکت‌ها قیمت‌ها را سه برابر کرده‌اند، یعنی به طور مثال ۹ میلیارد را ۲۷ میلیارد اعلام کردند.

وی افزود: ما در تلاش هستیم هم برای ما ردیف ارزی ایجاد شود و هم از محل هیات امنای ارزی وزارت بهداشت که در طی سال ۱۳۹۹.۱۴۰۰، و ۱۴۰۱ بسیاری از دستگاه‌ها را از این محل خریداری کردیم که هم برای ما مقرون به صرفه بود و هم دستگاه‌ها از شرکت‌های معتبر خریداری شد، باز هم استفاده کنیم. در لایحه بودجه ۱۴۰۲ این امکان را برداشتند و ما نتوانستیم از این محل دستگاه‌های موردنیازمان را خریداری کنیم با رایزنی‌هایی که با سازمان برنامه و بودجه انجام دادیم. عزیزان در سازمان برنامه و بودجه این موضوع را پذیرفته‌اند و امیدواریم در تفاهم نامه مشترک که بین بانک مرکزی، وزارت بهداشت و سازمان برنامه است ما هم اضافه شویم، چراکه ما هم یکی از اضلاع پزشکی کشور هستیم و قاعدتا باید از این ظرفیت استفاده کنیم تا آزمایشگاه‌های خودمان را تجهیز کنیم.

دیگر خبرها

  • لحظه دردناک مواجهه مادر با پیکر فرزندش در غزه | ببینید
  • عکس| دردناک‌ترین سلفی جهان
  • عزیزم 03/03.03 به دنیا بیا لطفاً!
  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴
  • عزیزم ۰۳/۰۳/۰۳ به دنیا بیا لطفاً!
  • گرمای شدید در بنگلادش ۴ قربانی گرفت
  • وقوع یک میلیون و ۹۰ هزار زایمان در کشور در سال گذشته/ زایمان طبیعی سبب کاهش مشکلات تنفسی جنین
  • رئیس پزشکی قانونی: حقوق بازنشستگانِ پزشکی قانونی، کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد/ نوسانات ارز برای ما بسیار طاقت فرسا و سخت شده است
  • هشدار وزارت بهداشت به بیمارستان‌ها و مادران باردار
  • هشدار وزارت بهداشت به مادران باردار