Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@17:47:08 GMT

همکاری وین و تهران در حوزه مدیریت بحران

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۵۵۲۸۴

همکاری وین و تهران در حوزه مدیریت بحران

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ اشتفان شولتس سفیر اتریش ضمن اشاره به سابقه همکاری اتریش از زمان زلزله بم در ایران، به تجربیات قابل توجه اتریش در مدیریت سوانح طبیعی و نیز حوادث انسان ساخت اشاره کرد و گفت: تبادل تجربیات تهران و وین در این حوزه گامی است در مسیر توسعه روابط دو کشور که رییس جمهوری ایران بر آن تاکید دارند و در حال حاضر زمینه های توسعه روابط دو جانبه آماده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایران می تواند نقش محوری را در حوزه امداد و نجات در منطقه ایفا کند، افزود: تجربه و دانش بالایی که در حوزه امداد و نجات در  ایران وجود دارد می تواند برای اتریش و نظام بین الملل مفید باشد و اتریش از همکاری های دوجانبه با ایران در زمینه انتقال تجربیات دو کشور در این حوزه استقبال می کند.

اشتفان شولتس افزود:  برگزاری تمرین های عملیاتی امداد و نجات و همکاری با دانشگاه ها به منظور ایجاد یک دید عمیق و مشترک در حوزه مدیریت بحران، آموزش کارشناسان و مدیران و بهره گیری از پتانسیل های اینساراگ (گروه بین الملل جستجو و نجات) از جمله محورهای همکاری دو کشور خواهد بود.

وی به ضرورت بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی در مدیریت حوادث و سوانح اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی در اتریش در این حوزه فعال است و انتقال این تجربیات زمینه ساز مشارکت بخش های خصوصی میان دو کشور است.

دکتر رضا کرمی محمدی رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در این دیدار به تجربه های ارزنده ایران در جریان وقوع سوانح طبیعی به ویژه زلزله های چند دهه اخیر اشاره کرد و با استقبال از تبادل تجربیات و گسترش همکاری های میان دو کشور گفت: در تهران با بحران های مختلفی روبرو هستیم که مهم ترین آنها سیل و زلزله است. شهر تهران با توجه به بافت فرسوده و تراکم جمعیت مستعد آسیب پذیری زیادی است و از طرف دیگر گسل های بزرگی در شهر تهران وجود دارد که فعال هستند و رود دره های بزرگ در تهران می توانند سیلاب های بزرگ به وجود آورند.

دکتر کرمی محمدی تصریح کرد: همچنین مسئله فرونشست و فروریزش مشکلات زیادی را در شهر ایجاد می کند و امیدواریم با بهره گیری از تجربیات و کمک های کشور اتریش بخشی از مشکلاتی که با آن روبرو هستیم را برطرف نماییم.

وی با تاکید بر توسعه روابط میان دو کشور و تبادل تجربیات در این حوزه گفت: مدیریت  شهری تهران با هدف ایجاد شهر هوشمند به طور جدی به دنبال کاهش مخاطرات پایتخت و ارتقای ظرفیت های تاب آوری شهر در برابر حوادث و سوانح است و از هرگونه همکاری دو جانبه و چند جانبه در ارتباط بین الملل استقبال می کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اتریش ایران بخش خصوصی شهر تهران مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۵۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدابیر پیشگیری از سیل از ۶ ماه قبل در استان کرمان انجام شد

مدیرکل بحران استانداری کرمان، گفت: از شش ماه قبل برنامه مدونی توسط استاندار کرمان در ارتباط با مقابله با سیل به اداره کل مدیریت بحران استانداری ابلاغ شد. - اخبار استانها -

حمید سالخورده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به صدور هشدار سطح قرمز هواشناسی برای جنوب استان کرمان، اظهار داشت: از چند روز گذشته با تدبیر استاندار کرمان تقسیم نواحی بین مدیران استان انجام شد و هر کدام از مدیران در یکی از شهرستان‌ها مستقر بودند.

وی با بیان اینکه تدابیر پیشگیری برای مقابله با خسارات احتمالی سیل در استان انجام شده بود، ادامه داد: همه اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان‌های استان پای کار بودند و خوشبختانه با اقدامات انجام شده مشکل زیادی را با توجه به حجم و میزان بارش‌ها در استان کرمان نداشتیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به اینکه از شش ماه قبل برنامه‌ای توسط استاندار کرمان نوشته و به اداره کل مدیریت بحران استانداری داده شد، گفت: براساس این برنامه مقرر شد سیلبندهای استان بررسی، نقاط حادثه‌خیز و آسیب‌‌پذیر شناسی و لایروبی و تیغ‌زنی پوشش گیاهی بستر رودخانه‌ها و رفع تصرفات حریم رودخانه‌ها انجام شود.

امدادرسانی هلال احمر به 250 نفر گرفتار در سیل استان کرمان4 مفقودی سیل استان کرمان زنده پیدا شدندوقوع سیلاب در کرمان خسارت جانی نداشت

وی با بیان اینکه پیگیری‌های انجام شده براساس این برنامه مدون باعث شد که بارندگی‌های چند روز گذشته در استان خسارات زیادی نداشته باشد و سیلاب‌ها در مسیرهای خودشان جریان پیدا کنند، گفت: طی چند روز گذشته نیز استاندار کرمان شخصاً در منطقه حضور داشتند و اتفاقات را از نزدیک و به صورت میدانی مدیریت می‌کردند.

سالخورده با اشاره به اینکه طی چند روز گذشته مجموعه جلسات ستاد مدیریت بحران استان کرمان توسط استاندار به صورت میدانی و در صحنه برگزار شد، بیان کرد: در این مدت هفت جلسه حضوری و میدانی در محل نقاط حادثه‌خیز برگزار شد، ضمن اینکه پنج جلسه هم قبل از برگزار شده بود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • همکاری مردم و مسوولان سبب عادی شدن شرایط پس از سیل مخرب بلوچستان شد
  • برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران
  • امسال تعداد اتوبوس‌های تهران به ۸۰۰۰ دستگاه می‌رسد؟
  • آخرین وضعیت امدادرسانی در ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور
  • آخرین وضعیت برق و آب مناطق سیل زده هرمزگان
  • تدابیر پیشگیری از سیل از ۶ ماه قبل در استان کرمان انجام شد
  • آخرین وضعیت ۵ استان جنوبی کشور/ از وصل شدن برق تا روند امدادرسانی
  • آخرین وضعیت سیل در استانهای جنوبی کشور/ برخی روستاها تخلیه شدند