Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، دستگاه‌های مشمول در این سامانه به شش بخش متمایز شامل قوه مجریه، ‌ قوه مقننه، قوه قضاییه، ‌استانداری‌ها، ‌شهرداری‌ها و سایر تقسیم شده است.

در زیرمجموعه قوه مجریه ۶۹۷ نهاد تعریف شده که از بین آنها ۴۹۹ ‌نهاد به این سامانه متصل شده‌اند. نهاد ریاست جمهوری، معاونت اجرایی رئیس‌جمهوری و وزارت اطلاعات از جمله ‌غایبان قوه مجریه در سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال نهادهایی همچون سازمان ‌حفاظت محیط زیست، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت نفت، وزارت دادگستری، ‌وزارت کشور، سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت نیرو از جمله دستگاه‌هایی هستند که به‌طور کامل و با تمام ‌زیربخش‌های خود به این سامانه متصل شده‌اند و هم‌اکنون امکان دسترسی به اطلاعات آنان برای مردم فراهم شده ‌است. ‌

همچنین از مجموع زیرمجموعه‌های قوه مقننه، تنها شورای نگهبان به این سامانه متصل نشده است و در عین حال، مجلس ‌شورای اسلامی با هشت زیرمجموعه خود به این سامانه متصل شده‌اند.

در قوه قضاییه، از ۱۱ زیرمجموعه این قوه، ‌ تنها روزنامه رسمی جمهوری اسلامی به ‌سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات متصل شده است. ‌

در بخش شهرداری‌ها، از مجموع ۱۲۵ شهرداری کشور، ۵۹ شهرداری از سراسر کشور به این سامانه متصل شده‌اند.

در بخش سایر که نهادهای مهمی را شامل می‌شود، تعداد نهادهایی که هنوز متصل نشده‌اند قابل توجه است. از ۴۲۶ ‌نهاد، ‌ تنها ۴۲ دستگاه به سامانه متصل شده‌اند. بر اساس اطلاعات مندرج در سامانه مذکور، صداوسیما از مهم‌ترین نهادهایی است که به سامانه انتشار و دسترسی به اطلاعات نپیوسته است. ‌

آستان قدس رضوی و ٥١ نهاد زیرمجموعه آن، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و ٦٨ دستگاه زیرمجموعه نیز از دیگر نهادهایی هستند که هنوز به ‌سامانه نپیوسته‌اند.

همچنین مجمع تشخیص مصلحت نظام، ‌شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، مؤسسه نشر و تنظیم آثار امام خمینی (ره)، مؤسسه آموزشی و ‌پژوهشی امام خمینی ‌(ره)، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، کتابخانه ملی، نهادهای نظامی‌ (نیروی انتظامی، سپاه ‌پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی)، شورای‌عالی امنیت ملی، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، سازمان ‌تبلیغات اسلامی، بنیاد مستضعفان، جامعة‌المصطفی‌العالمیه، آستان مقدس حضرت احمد بن موسی‌الکاظم (ع) شاهچراغ، ‌آستان مقدس حضرت معصومه (س)، آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) و اتاق اصناف نیز عضو سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات نیستند.

در این میان، از بین دستگاه‌های مشمول در شش بخش مذکور، وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی با ۴۵۳ سند، وزارت فرهنگ و ارشاد ‌اسلامی با ۳۲۰ سند و شهرداری مشهد با انتشار ۱۰۰ سند، در صدر دستگاه‌های منتشرکننده اسناد بر روی سامانه انتشار و ‌دسترسی آزاد به اطلاعات قرار دارند. ‌

بر اساس نظرسنجی الکترونیکی و اختیاری سامانه انتشار و دسترسی آزاد به ‌اطلاعات، ۶۵ درصد شهروندان از نحوه ‌پاسخگویی ‌سازمان‌ها و ‌نهادهای متصل به این سامانه رضایت کامل دارند که نسبت به آذرماه سال گذشته از ‌رشد ‌۴ درصدی برخوردار ‌است. ‌

وزارت امور خارجه با ۹۷ درصد، کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات با ۹۳درصد و شهرداری ‌تهران ‌با ۷۹درصد، ‌بیشترین میزان ‌رضایت مردم را به خود اختصاص داده‌اند. ‌

‌۱۹ درصد از شهروندان، پاسخ‌های ارائه شده از سوی دستگاه‌ها را کافی ندانسته‌ و  ‌۱۴ درصد نیز پاسخ‌های دستگاه‌ها ‌را بی‌ارتباط به سوالاتشان دانسته‌اند.

کد خبر 453367 برچسب‌ها دسترسی و آزادی اطلاعات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دسترسی و آزادی اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۹۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بیمارستان‌ها به سامانه نوبت دهی الکترونیک متصل نیستند

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا مظهری افزود: ۱۲ شرکت دانش بنیان، سامانه نوبت دهی الکترونیک بیمارستان‌ها را راه اندازی کرده اند و همه بیمارستان‌های دولتی به این سامانه متصل هستند.

وی ادامه داد: البته بیمارستان‌های سازمان تأمین اجتماعی هنوز به سامانه نوبت دهی الکترونیک وزارت بهداشت متصل نیستند.

مظهری با بیان اینکه همه بیمارستان‌های دولتی به این سامانه متصل هستند، افزود: در شهرهای کوچک که شاید مراجعه چندانی وجود ندارد نیاز به این موضوع نبوده است.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت با بیان اینکه در بیمارستان‌های بزرگ همچون امام خمینی و شریعتی همه ظرفیت پذیرش بیمارستان به نوبت دهی الکترونیک اختصاص داده نشده است، ادامه داد: در اینگونه بیمارستان‌ها به علت ارجاع بیماران از سایر بیمارستان‌ها و حتی نیاز به مراجعه حضوری نمی‌توان همه ظرفیت نوبت دهی را به صورت الکترونیک اختصاص داد.

مظهری با بیان اینکه هم اکنون ۹۰ درصد مشکلات سامانه نوبت دهی الکترونیک برطرف شده است افزود: ۱۰ درصد در خصوص ارتقای سامانه در نظر گرفته شده است.

وی گفت: معاونت درمان باید بیمارستان‌ها را ملزم کند بر اساس ضوابط، نوبت دهی الکترونیک را انجام دهند و برای جامعه نیز فرهنگ سازی شود تا بیشتر بر اساس سامانه nobat.behdasht.gov.ir وارد سامانه شوند و نوبت خود را بر اساس بیمارستان مورد نظر و تخصص و تاریخ مورد نظر انتخاب کنند.

کد خبر 6086326 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۴۰ شهر استان بوشهر تا پایان سال به شبکه فیبرنوری متصل می‌شود
  • کدام بیمارستان‌ها به سامانه نوبت دهی الکترونیک متصل نیستند
  • جای خالی بیمارستان‌های تامین اجتماعی در نوبت دهی الکترونیک
  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در وبگاه شفافیت شهرداری
  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در سایت شفافیت شهرداری
  • مانع تراشی در مسیر شفافیت بازار مسکن
  • آمادگی مجلس برای برخورد با خاطیان موضوع خانه‌های خالی
  • اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش اعلام شد
  • دسترسی به اطلاعات شهروندان آمریکایی قانونی می‌شود
  • دسترسی به اطلاعات شهروندان آمریکایی قانونی می شود