Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-25@06:26:06 GMT

صندوق حمایت کشاورزی در گیلان تاسیس می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۶۶۰۳۲

صندوق حمایت کشاورزی در گیلان تاسیس می‌شود

گیلان - رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: براساس برنامه‌های تدوین شده قصد داریم صندوق حمایت از بخش کشاورزی را در تمام شهرستان‌های گیلان ایجاد کنیم.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان ،علی درجانی  رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ، با بیان اینکه کمک به کشاورزان و شالیکاران و پرداخت تسهیلات به آن‌ها از اولویت‌های کاری سازمان جهاد کشاورزی گیلان است اظهار داشت: براساس برنامه‌های تدوین شده قصد داریم صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی را در تمام شهرستان‌های گیلان ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان مراجعه کشاورزان به ویژه شالیکاران با بانک‌ها جهت دریافت تسهیلات مورد نظرشان را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: با توسعه صندوق‌های حمایت بخش کشاورزی در شهرستان‌های مختلف استان گیلان، تسهیلات کم بهره با سهولت بیشتری در اختیار فعالان این حوزه قرار می‌گیرد.

درجانی با بیان اینکه راه‌اندازی صندوق‌های حمایت از بخش کشاورزی در سه شهرستان استان که مزیت تولید برنج دارند در دستور کار جهاد کشاورزی گیلان قرار دارد تصریح کرد: با افزایش منابع مالی این صندوق قصد داریم به تدریج صندوق‌های حمایتی را در تمام شهرستان‌های استان گیلان ایجاد کنیم.

وی تولید بیش از ۳۵ درصد برنج کشور در گیلان و سطح زیرکشت ۲۳۰ هزار هکتاری این محصول در استان را مورد توجه قرار داد و بیان داشت: با توجه به بارندگی‌های بسیار خوبی که در سال زراعی فعلی داشتیم از یک سو و با افزایش سطح زیر کشت پیش‌بینی می‌کنیم امسال تولید برنج در مقایسه با سال گذشته افزایش یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تولید ۱۰۰ هزار تن شلتوک در سال زراعی فعلی را مؤید این نکته دانست و ابراز داشت: حمایت متولیان و مسئولان در بحث قیمت و تنظیم بازار و افزوده شدن حدود هزار هکتار به سطح زیرکشت و استفاده از ارقام پرمحصول از دیگر دلایل عمده افزایش تولید برنج در استان گیلان است.

درجانی کشت ارقام پرمحصول در سطح ۲۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان در مقایسه با ۱۴ هزار هکتار سال گذشته را مورد تأکید قرار داد و گفت: با توجه به اهمیت استان گیلان در تولید محصولات مختلف از جمله محصول استراتژیک برنج لازم است نگاه ویژه‌تری به بخش کشاورزی این استان لحاظ شود.

وی با بیان اینکه بر اساس نظر کارشناسانه متخصصین بیش از ۴۰۰ کارخانه شالیکوبی در گیلان مدرن‌سازی شده و طبق رتبه‌بندی ارائه خدمات می‌دهند اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تاکنون بالغ بر ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات به کارخانه‌داران گیلانی با هدف مدرن‌سازی و بازسازی پرداخت شده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گیلان جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۶۶۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۱۷ هزار تن انواع ارقام توت فرنگی در مازندران جایگاه دوم این استان سطح زیر کشت این محصول در کشور مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ، مازندران را یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی بیان و عنوان کرد: این استان با دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت توت فرنگی حدود ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی امسال برداشت داشته است.

وی افزود: با توجه به این میزان تولید مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند، گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش‌بنیان حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

مؤمنی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

وی توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقا عملکرد محصول توت فرنگی را مؤثر دانست و گفت: در این امر جهاد کشاورزی استان حمایت جدی می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بازار عرضه محصول توت فرنگی در صدد تدوین راهبردهایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشورهای منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

کد خبر 747332

دیگر خبرها

  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور 
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم
  • آماده همکاری با دولت برای بازگشت آرامش به بازار برنج هستیم
  • بدون حمایت دولت نمی‌توانیم بازار برنج را مدیریت کنیم
  • آغاز تولید امسال تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان
  • پیش بینی تولید ۱.۵ میلیون تُن برنج در مازندران