Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید ملایی جودوکار وزن 81- کیلوگرم ایران که از توکیو محل رقابت‌های جودوی قهرمانی جهان عازم آلمان شده، تاکید کرد در المپیک 2020 زیر پرچم کمیته بین‌المللی المپیک برای رسیدن به مدال طلا مبارزه خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، سعید ملایی جودوکار وزن 81- کیلوگرم ایران به عنوان تنها نماینده اعزامی ایران به رقابت های قهرمانی جهان پس از برد قاطعانه مقابل تمامی رقبای خود راهی مرحله نیمه نهایی این رقابت‌ها شد اما در این مرحله برابر حریف بلژیکی شکست خورد و از رسیدن به فینال بازماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سوی دیگر جدول نیز جودوکار رژیم صهیونیستی که پایین‌تر از ملایی در رده دوم رنکینگ برترین‌های جهان قرار داشت با شکست رقیب مصری در نیمه نهایی، راهی فینال شد.

ملایی در ادامه در دیدار رده‌بندی نیز مقابل حریف جوان خود از گرجستان شکست خورد و از رسیدن به مدال بازماند. در نهایت نیز جودوکار رژیم صهیونیستی با شکست حریف بلژیکی در فینال، نخستین مدال طلای رژیم صهیونیستی در عرصه جهانی در رشته جودو را از آن خود کرد.

پس از این اتفاق، حواشی زیادی پیرامون مبارزه‌های ملایی در این رقابت‌ها بوجود آمد.

مجید زارعیان سرمربی تیم ملی جودو که همراه ملایی در رقابت‌های توکیو حضور داشت در گفت‌وگویی با اشاره به اقدام غیراخلاقی فدراسیون جهانی درباره اتفاقات روز مسابقه گفته بود:"از مبارزه سوم به بعد ملایی با مامور امنیتی ویزر (رئیس فدراسیون جهانی جودو) به روی تاتامی می‌رفت، آنها اجازه نمی‌دادند حتی من برای کوچ در کنار ورزشکارمان باشم. برنامه‌هایی از پیش تعیین شده بود که جودوکار ایران و رژیم اشغالگر قدس باهم مبارزه کنند، موضوع را کاملا سیاسی کرده بودند، اما باخت ملایی به بلژیک که با تمام وجود در مقابلش ظاهر شد و به زعم کارشناسان تمام تلاشش را برای برد کرد همه معادلات فدراسیون جهانی را به هم ریخت. بعد از پایان مسابقات با مامور امنیتی و با یک ماشین ون به سراغ سعید آمدند، ملایی را بدون اجازه من جابجا کردند که این کار کاملا غیرقانونی بود او برای برگشت به ایران بلیط داشت، اما ماموران امنیتی نگذاشتند همراه من بیاید و بلیط آلمان برایش تهیه کرده بودند.  وزیر ورزش رژیم صهیونیستی هم در سالن مسابقات حضور داشت و قطعا اگر فشار روانی ویزر نبود، مدال می گرفت".

در ادامه سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان نیز اقدامات رییس فدراسیون جهانی جودو را مشکوک خواند و از نامه کمیته ملی المپیک به IOC برای برخورد با فدراسیون جهانی خبر داد.

اما در تازه‌ترین اتفاق سعید ملایی که اکنون در آلمان به سر می‌برد و بسیاری از رسانه‌های خارجی از پناهندگی او خبر داده بودند، امروز (یک‌شنبه) در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌های خارجی با تاکی بر اینکه پناهنده نشده است گفت که در بازی‌های المپیک 2020 زیر پرچم IOC مبارزه خواهد کرد.

ملایی تاکید کرد: من هیچ درخواست پناهندگی نداده‌ام. ویزای آلمان را داشته‌ام و در آلمان هستم تا از حواشی دور باشم. من سرباز خاک کشورم هستم و هر مدالی بگیرم متعلق به ایران است. در هر جا که باشم فرقی ندارد. این مدال برای یک ایرانی ثبت می‌شود.

وی که مدال طلا و برنز جهان را در کارنامه دارد با بیان اینکه به خاک وطنش عشق می‌ورزد، ادعا کرد که پیش از رقابت در نیمه نهایی تماس‌هایی با او برقرار شده است و توصیه‌هایی به او داشته‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جودو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۱۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد قایقرانی ایران برای المپیک پاریس

قایقرانی برای اولین بار توانست با بیشترین تعداد ورزشکار در بازی‌های المپیک حاضر شود.

به گزارش مشرق، مسابقات انتخابی المپیک رویینگ و آب‌های آرام در دو کشور کره‌جنوبی و ژاپن به پایان رسید و سهم قایقرانی ایران چهار سهمیه بود.

رویینگ دو سهمیه و آب‌های آرام دو سهمیه به دست آوردند.

رویینگ برای اولین بار توانست در قایق دونفره صاحب سهمیه شود. به این ترتیب تعداد ورزشکارانی که به المپیک پاریس می‌روند، پنج نفر هستند.

پیش از این بیشترین تعداد سهمیه قایقرانی در المپیک ۲۰۱۲ لندن بود که چهار سهمیه آن هم در انفرادی داشت.

ورزشکارانی که سهمیه المپیک را گرفتند:

فاطمه مجلل در رویینگ یک نفره سنگین وزن زنان

مجلل در بازی‌های آسیایی هانگژو توانست مدال نقره رویینگ چهار نفره را بگیرد. او سپس در مسابقات زیر ۲۳ سال آسیا دو مدال طلا در رویینگ یک نفره و رویینگ دونفره گرفت. مجلل در انتخابی تیم ملی هم توانست عنوان نخست را به دست آورد و در نهایت در انتخابی المپیک با کسب مدال برنز، سهمیه المپیک گرفت.

زینب نوروزی و مهسا جاور در رویینگ دونفره سبک وزن زنان

زوج جاور و نوروزی در بازی‌های آسیایی هانگژو تشکیل شد که حاصل آن مدال نقره دونفره بود. این دو نفر همچنین در رویینگ چهار نفره هم نقره گرفتند. پس از آن این زوج برای انتخابی المپیک آماده شدند که با تاریخ‌سازی توانستند برای اولین بار سهمیه رویینگ دونفره را بگیرند.
مهسا جاور نیز بازگشت خوبی به ورزش قهرمانی داشت و حاصل آن دو نقره بازی‌های آسیایی و کسب سهمیه المپیک پاریس بود.

کانو یک‌نفره ۱۰۰۰ متر مردان

محمدنبی رضایی برای المپیک توکیو در انتخابی تیم ملی به عادل مجللی باخت و نتوانست به مسابقات کسب سهمیه المپیک برود. او بعد از گذشت سه سال در انتخابی المپیک پاریس توانست مدال طلا بگیرد و سهمیه را به دست آورد.

کایاک یک‌نفره ۱۰۰۰ متر مردان

علی آقامیرزایی برای دومین بار توانست سهمیه المپیک بگیرد. او در المپیک توکیو هم سهمیه گرفت و اکنون برای المپیک پاریس هم توانست این سهمیه را تکرار کند.

آقامیرزایی در انتخابی المپیک سوم شد و در این ماده دو سهمیه توزیع می‌شود. نماینده ازبکستان و قزاقستان اول و دوم شدند. با توجه به کسب سهمیه قایق دونفره قزاقستان و طبق قوانین فدراسیون جهانی اولویت سهمیه با قایق گروهی است و به همین دلیل سهمیه قایق یک‌نفره قزاقستان به نفر سوم تعلق گرفت.

تعداد سهمیه قایقرانی در ادوار المپیک

المپیک ۲۰۲۰ توکیو: دو سهمیه نازنین ملایی در رویینگ و علی آقامیرزایی در کایاک
المپیک ۲۰۱۶ ریو: دو سهمیه مهسا جاور در رویینگ و عادل مجللی در کانون
المپیک ۲۰۱۲ لندن: چهار سهمیه آرزو حکیمی و احمدرضا طالبیان در کایاک سلماز عباسی و محسن شادی در رویینگ
المپیک ۲۰۰۸ پکن : دو سهمیه محسن شادی و هما حسینی در رویینگ
المپیک ۲۰۰۰ سیدنی: یک سهمیه نادر عیوضی در کایاک

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • دیوید تیلور، عددی نبود!/ پیش‌بینی پارسال محقق شد
  • دیوید تیلور عددی نبود!
  • فرانك پرتوآذر با طلاى اسپانيا نزديك المپيك است
  • راهیابی بانوی قایقران ارومیه‌ای به المپیک پاریس
  • از طلایی شدن در توکیو تا حذف از پاریس/ چرا فروغی به المپیک نرسید؟
  • برای المپیک برنامه داریم/انتقام بازیهای آسیایی را گرفتیم
  • رکورد قایقرانی ایران برای المپیک پاریس
  • رضایی با کسب مدال طلا المپیکی شد
  • معمای تیلور حل نشد؛ جادوگر حضور در المپیک پاریس را از دست داد
  • مبارزه مجلل برای کسب سهمیه المپیک در فینال روئینگ یک‌نفره زنان