Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرستان مرزی سرخس یکی از ۱۵ شهرستانی است که طبق چارتی که از سوی دولت مشخص شده دیگر اداره راه و شهرسازی ندارد و نظارت ها و پیگیری های مرتبط با مسکن مهر، بافت های فرسوده و ساخت و سازه های شهری از سوی استان انجام می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ شهرستان مرزی سرخس با جمعیت ۱۰۰ هزار نفری، یکی از شهرستان هایی است که طبق چارتی که از سوی دولت مشخص شده دیگر اداره راه و شهرسازی ندارد و فقط اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای در این شهرستان فعالیت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از وظایف ادارات راه و شهرسازی در شهرستان ها نظارت بر پروژه های شهرسازی و کنترل و نظارت بر اجرای طرح های بهسـازی، نوسـازی و توانمندسازی بافت های شهری در راستای طرح های مصوب بالادست و سیاست های وزارت راه و شهرسازی، نظارت بر حسـن اجرای آیین نامه های مربوط به اسـتفاده از اراضـی و احداث بنا و تاسـیسات در خارج از محدوده و حریم شـهرها است.

علاوه بر این وظایف باید انجام امور مربوط به مسکن مهر، پیگیری و ترویج امر بهسازی و نوسازی و توانمندسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری از طریق فرمانداری ها، ساکنان، مالکان و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط را نیز اضافه کرد که در شهرستان سرخس، شهرک شهید رجایی با منازل و ساختمان هایی که عمر آن ها تا ۳۸ سال نیز است می تواند در قالب بافت فرسوده تعریف شود و مردم از تسهیلات بافت های فرسوده استفاده کنند.

یکی از دلایلی که در چارت سازمانی جدید اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی برای شهرستان سرخس اداره ای تعریف نشده موقوفه بودن حدود ۹۸ درصد از اراضی شهرستان سرخس است.

موضوع نداشتن اداره راه و شهرسازی در سرخس را از طریق مسئولان شهرستانی و استانی پیگیری کردیم که مسئولان شهرستانی قول پیگیری موضوع را دادند و مسئولان استانی راه و شهرسازی از چارت سازمانی ابلاغ شده توسط دولت گفتند.

 مسئولان شهرستان سرخس: پیگیری می کنیم

محمدرضا رجبی مقدم، فرماندار سرخس درباره این موضوع به خبرنگار صبح توس قول پیگیری داد.

سیداحسان قاضی زاده هاشمی، نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی نیز درباره این موضوع به خبرنگار صبح توس، گفت: اکنون راهداری و حمل و نقل جاده ای را در شهرستان داریم و در برخی شهرستان های استان چارت اداره راه و شهرسازی ابلاغ نشده اما پیگیر این هستیم که چارت سازمانی برای سرخس نیز ابلاغ شود.

وی بیان کرد: پیگیری موضوعات و امورات شهرسازی سرخس با وجود نبود این اداره در شهرستان از طریق استان انجام می شود.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه اجرای پروژه های راه روستایی به اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای محول می شود، تصریح کرد: در شهرستان سرخس با توجه به اینکه اراضی مربوط به آستان قدس رضوی است موضوع بافت فرسوده و تسهیلات مرتبط با آن به آستان قدس رضوی مربوط می شود.

 املاک سرخس مربوط به آستان قدس رضوی است

محمد رضا مرتضوی، رئیس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی نیز درباره این موضوع به خبرنگار ما گفت: پیشنهاد چارت سازمانی برای شهرستان های خراسان رضوی را به دولت دادیم که برای تعدادی از شهرستان های خراسان رضوی از جمله سرخس چارت سازمانی موافقت نشد.

مرتضوی بیان کرد: در سرخس اغلب املاک مربوط به آستان قدس رضوی است.

 اجرای پروژه های راه های روستایی به اداره راهداری و حمل نقل جاده ای محول می شود

سید حسین حسینی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی با بیان اینکه پس از جدایی راه و شهرسازی از راهداری چارت از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور برای ۱۵ اداره در خراسان رضوی تعریف شد، اظهار داشت: برای شهرستان سرخس و چند شهرستان دیگر چارت سازمانی اداره راه و شهرسازی تعریف نشده است.

وی با اشاره به علت عدم ابلاغ چارت سازمانی برای اداره راه و شهرسازی سرخس عنوان کرد: دلیل اصلی که برای شهرستان سرخس چارت اداره راه و شهرسازی ابلاغ نشد این است که ما در سرخس زمین دولتی نداریم و موضوع اجرای پروژه های آسفالت راه های روستایی نیز در حال منفک شدن از این اداره کل و واگذاری به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای است.

 چارت سازمانی فقط برای ۱۵ اداره ابلاغ شده است

معاون اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی درباره نظارت به موضوعات راه و شهرسازی شهرستان سرخس گفت: موضوعات شهرسازی شهرستان سرخس از استان پیگیری و مدیریت می شود و کارشناس این اداره کل در جلسات مرتبط در سرخس شرکت می کند.

حسینی در پایان تاکید کرد: ما خواستار این بودیم که تمام ۳۰ شهرستان خراسان رضوی اداره راه و شهرسازی داشته باشند ولی چارت سازمانی فقط برای ۱۵ اداره ابلاغ شده است.

به گزارش صبح توس، هر چند موضوع نبود اراضی ملی در سرخس و موقوفه بودن اراضی این شهرستان یکی از دلایل اصلی نبود راه و شهرسازی است اما وجود اداره راه و شهرسازی در شهرستان سرخس و حتی دیگر شهرستان های خراسان رضوی می تواند بر نظارت بهتر بر ساخت و سازهای شهری و مسکن مهر، ساخت و سازهای حاشیه شهرها و رسیدگی به بافت فرسوده شهری کمک کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۱۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد

 

 


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: روز چهارشنبه با اشاره به سفر اخیر رییس جمهور کشورمان به پاکستان افزود: این کالاهای صادراتی از نظر وزن ۲۴ درصد و از نظر ارزش ۲۰ درصد در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است

محمد علی امیر فخریان افزود: عمده کالاهای صادراتی از خراسان رضوی به پاکستان در این مدت گچ، کولرهای آبی، کف پوشهای غیرمخملی باف، کاشی و سرامیک، صنایع غذایی تبدیلی، پسته، مصنوعات آهنی و فولادی، لوازم خانگی، مخمرها و یک سری اقلام معدنی بوده است.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: به دلیل شرایط اقلیمی دو منطقه مزبور، میوه های گرمسیری پاکستان برای خراسان رضوی و میوه های سردسیری استان برای پاکستان جذابیت داشته و تبادل می شود، لذا این استان و کشور پاکستان در مراودات تجاری تامین کننده یکدیگر در محصولات کشاورزی هستند.

امیر فخریان ادامه داد: پارسال ۱۹ هزار تن کالا به ارزش ۲۳ میلیون دلار از پاکستان به این استان وارد شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در وزن ۴۸ درصد و در ارزش ۴۳ درصد کاهش یافت.

او گفت: عمده کالاهای وارداتی به خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ موز، برنج، یک سری ماشین آلات و دستگاه های صنایع غذایی بوده است.

توسعه مراودات تجاری با کشور پاکستان

امیر فخریان افزود: خراسان رضوی در سه سال گذشته برنامه هایی برای توسعه مراودات تجاری با کشور پاکستان از جمله اعزام و پذیرش هیاتهای تجاری، برگزاری نمایشگاه های متقابل، برگزاری وبینارها، سلسله همایش های آموزشی به منظور ارتقای سطح دانش بازرگانان داشته که آخرین مورد آن برگزاری پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه های کراچی پاکستان بوده است.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: پاکستان یکی از کشورهای تامین کننده پنبه و برنج در کشورمان بویژه در خراسان رضوی است.

امیر فخریان افزود: از سوی دیگر ایران و خراسان رضوی صنایع پایین دست پتروشیمی فعال دارد که محصولات آنها مورد نیاز کشور پاکستان است، انرژی ارزان و برخی مزیتهای تولید باعث شده که صادرات برخی از کالاها به کشور پاکستان مزیت دار شود.

او ادامه داد: موارد مزیت دار پاکستان برای توسعه تجاری با آن کشور شناسایی شده و با حضور شرکتهای ایرانی و خراسانی در بازارهای هدف آن کشور و صادرات کالاهایشان به آن زمینه توسعه مراودات تجاری با پاکستان فراهم است.

امیر فخریان افزود: از سوی دیگر شیعیان پاکستان در طول سال سفر زیادی به مشهد برای زیارت بارگاه منور رضوی دارند و از این رو افزون بر اقتصاد گردشگری این استان، سرمایه گذاران پاکستانی نیز وارد کشور شده و در این بخش سرمایه گذاری کرده اند.

رییس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در مجموع مراودات تجاری استان با کشور پاکستان در زمینه تجاری و گردشگری قابل ملاحظه بوده و می توان این استان را یکی از مناطق مزیت دار برای توسعه روابط تجاری با آن کشور در نظر گرفت.

پاکستان بیش از ۷۹۰ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و هند، چین، افغانستان و ایران جزو همسایه های آن به شمار می روند، این کشور دارای خط ساحلی هزار و ۴۶ کیلومتری در امتداد دریای عرب با سه بندر "کراچی، بن قاسم و گوادر بلوچستان" است و تمامی بنادر آن دارای اهمیت راهبردی هستند.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد
  • نهضت ملی مسکن از برنامه‌های شاخص راه و شهرسازی خلیل آباد است
  • امضای تفاهم نامه همکاری حوزه هنری و اداره کل تعاون خراسان رضوی
  • پاکسازی ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی با مشارکت مردم
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار حافظ قرآن دارد
  • تولید ۱۷ درصد کلزای خراسان رضوی در مشهد
  • خبر‌های کوتاه در خراسان رضوی؛ سه شنبه ۴ اردیبهشت
  • غاز حرکت دومین کتابخانه سیار تایباد خراسان رضوی
  • ۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان رضوی شناسایی شد
  • ۵۰ درصد بناهای تاریخی تایباد خراسان رضوی نیازمند مرمت است