Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@13:34:40 GMT

هوش مصنوعی کار چشم پزشکان را راحت می کند

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۴۴۲۰

هوش مصنوعی کار چشم پزشکان را راحت می کند

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز به نقل از سایت رسمی «دانشگاه نیویورک»، طبق تحقیقات اخیر این دانشگاه، هوش مصنوعی می تواند در بهتر شدن نمودارهای چشمی ترسیم شده بسیار مثمرثمر و مفید باشد.

تاریخچه استفاده از نمودارهای چشمی به قرن نوزدهم باز می گردد و طی دهه های بعد به نسبت بسیار کمی تغییر کرده است. بسیاری از بینایی سنج ها و چشم پزشک ها هنوز هم با خواندن ردیف های حروف یا اعداد ، دید بیماران را ارزیابی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ژونگ لین لو» همکار و دانشمند ارشد دانشگاه نیویورک و استاد دانشگاه مرکز علوم عصبی و روانشناسی شانگهای، فکر می کند که این نمودار همچنان دارای ارزش است اما برای اندازه گیری میزان از دست دادن بینایی یا تغییرات دیگر در بینایی افراد بیش از حد نادرست است.

این امر به همین دلیل می تواند از تشخیص زودرس و درمان عوارض مربوط به چشم ، مانند آمبولیوپی ، دژنراسیون ماکولا وابسته به سن ، رتینوپاتی دیابتی ، ورم ماکولا دیابتی ، گلوکوم و آب مروارید جلوگیری کند.

لو و همکارانش سال ها پیش این کمبود را به رسمیت شناختند و شروع به تدوین راه های برتر برای ارزیابی بینایی و مشاهده تغییرات در آن کردند.

وی در این راستا می گوید: ما معتقدیم که هوش مصنوعی فرصتی برای استفاده از ابزارهای هوشمند برای آزمایش بینایی و تأمین سیگنال مورد نیاز برای تصمیم گیری مطمئن در کارآزمایی های بالینی و مراقبت در دنیای واقعی وجود دارد. یک پلت فرم سخت افزاری / نرم افزاری جدید ایجاد کرده ایم که بر مبنای دانش ما از سیستم تصویری انسان ساخته شده و یک چارچوب محاسباتی که الگوریتم های یادگیری فعال را بر روی نمایشگرهای دیجیتال پیاده سازی می کند تا ارزیابی جدیدی از دید انسان انجام شود.

نمودارهای چشمی که معمولاً مورد استفاده قرار می گیرند ، حاکمان اصلی تشخیص بینایی انسان هستند. آنها فقط روی یک بعد دید تمرکز می کنند: کوچکترین حرفی که می توان دید. به دلیل دقت کم ، آنها برای غربالگری از دست دادن بینایی ، نشان دادن اثربخشی روش های درمانی جدید در کارآزمایی های بالینی یا ارائه مدارک در دنیای واقعی برای تصمیم گیری های مربوط به پوشش درمان های مصوب ، ناکافی بوده اند.

بنابراین پزشکان نمی توانند بیماری اولیه را تشخیص دهند، تحقیقات دارویی نمی توانند نتایج اولیه را درباره روش های درمانی جدید رمزگشایی کنند و تنظیم کننده ها و همچنین شرکت های بیمه و سازمان های دولتی نمی توانند تصمیمات آگاهانه ای درباره تصویب دارو یا پوشش های دارویی بگیرند.

این شرایط بیش از 45 میلیون نفر در ایالات متحده را تحت تأثیر قرار می دهد و بار اقتصادی سالانه آن 139 میلیارد دلار هزینه پزشکی و تولیدی را شامل می شود.

انتهای پیام/

159 / 159

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۴۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین نبرد هوایی بین یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دارپا، آژانس تحقیقاتی پیشرفته دفاعی دولت آمریکا، با انتشار این اطلاعات فاش کرد که این نبرد هوایی ماه سپتامبر سال گذشته میلادی بین یک جنگنده «اف-۱۶» به خلبانی یک انسان با یک هواپیمای نظامی آزمایشی مجهز به هوش مصنوعی در پایگاه نیروی هوایی ادواردز در کالیفرنیا صورت گرفت.

گفته می‌‌شود این نبرد هوایی در ارتفاع بیش از ۶۰۰ متر از سطح زمین برای آزمایش میزان قدرت و پیشرفت هوش مصنوعی انجام شد. ارتش آمریکا در مورد این نبرد‌ هوایی اطلاعاتی فاش نکرده است.

دارپا در بیانیه مطبوعاتی خود از نبرد بین یک هواپیمای کنترل شده با هوش مصنوعی و یک هواپیمای کنترل شده توسط انسان به عنوان «نقطه عطفی در تاریخ» یاد کرده است.

ارتش آمریکا چند سال است که بر روی تولید هواپیماهایی نظامی کار می‌کند که توسط هوش مصنوعی هدایت می‌شوند. نیروی هوایی ایالات متحده پیش از این تجربه چند مورد شبیه سازی نبرد هوایی به شکل مجازی را به عنوان بخشی از برنامه تکامل نبرد هوایی (ACE) داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • پیش‌بینی های ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است
  • برای اولین‌بار ساخت سلول زنده در آزمایشگاه/ انسان قادر به انجام کار طبیعت می‌شود؟
  • قد هوش مصنوعی کی به قامت دانایی انسان می‌رسد؟
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • آنچه ابن سینا می‌تواند در مورد هوش مصنوعی به ما بیاموزد
  • چالش داده‌ها در عصر ابزارهای پوشیدنی/ هوش مصنوعی زمین بازی را تغییر می‌دهد
  • اولین نبرد هوایی بین یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد