Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، این رسانه چینی روز گذشته ادامه داد: نفتکش «آدریان دریا» پس از آزاد شدن در دو هفته پیش، بارها مقصد حرکتش را تغییر داده و در حال حاضر هم در دریای مدیترانه در حال حرکت است و جایی برای لنگر انداختن پیدا نمی کند آمریکا هشدار داده است هر کشوری که تسهیلاتی در اختیار نفتکش ایرانی قرار دهد با خطر تحریم مواجه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، کشورهایی مانند یونان، ترکیه و لبنان که از جمله مقاصد نفتکش ایرانی گزارش شده بودند، از ترس تهدید آمریکا یکی پس از دیگری رابطه خود را با این نفتکش انکار کردند.

رادیو بین المللی چین نوشته است آمریکا از حکومت جبل الطارق خواست نفتکش ایرانی را توقیف کند، اما چون موفق نشد راساً وارد میدان شد وزارت دادگستری آمریکا حکم بازداشت نفتکش را صادر کرد ولی از آنجایی که آمریکا از واکنش متقابل ایران هراس دارد و جرات نمی کند نفتکش ایران را توقیف کند، همچنان به بازی قدیمی خود یعنی اعمال فشار حداکثری ادامه داد.

گزارش می افزاید: ولی ایران غیر از سرزنش، در مقابل حریفانش سلاح متقابل هم دارد تا فریب نمایش های دو رویی انگلستان و آمریکا را نخورد با اینکه انگلستان نفتکش ایران را آزاد کرده، ایران هنوز خبری از رها کردن نفتکش توقیف شده انگلستان نداده است.
در ادامه این مطلب آمده است: هدف آمریکا از توقیف و تحریم نفتکش ایرانی این است که صادرات نفت ایران را به صفر برساند اگر چه بعد از لغو معافیت واردات نفت از ایران برای چند کشور، صادرات نفت ایران به میزان زیادی کاهش یافته است ولی ایران تجربه فراوانی در مقابله با تحریم دارد و با اعمال فشار حداکثری نمی توان ایران را وادار به تسلیم کرد؛ بلکه این اقدام تنها انزجار بیشتر مردم ایران را بر خواهد انگیخت، همانطور که سایر کشورها هم مراتب نارضایتی و مخالف شدید خود را با اقدامات آمریکا اعلام کرده اند.

رادیو بین المللی چین نوشته است صدور نفت، حق مسلم و قانونی ایران است چین بارها تاکید کرده است قاطعانه با تحریم یکجانبه آمریکا مخالف است و مانند گذشته همکاری اقتصادی و تجاری عادی را با ایران حفظ خواهد کرد.

این مطلب می افزاید: هفته گذشته، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران از چین دیدار کرد «وانگ یی» عضو شورای دولتی و وزیر خارجه چین در ملاقات با ظریف گفت چین در مساله برجام، خواست های منطقی ایران را درک می کند و معتقد است در قبال اجرای برجام، ایران باید مزایای منطقی به دست بیاورد.

گزارش در پایان به اظهارات «گائو فنگ» سخنگوی وزارت بازرگانی چین پرداخته که گفته است همکاری اقتصادی و انرژی بین جامعه جهانی از جمله چین و ایران در چهارچوب قانون بین المللی منطقی و قانونی است و باید مورد احترام و حفاظت قرار گیرد این موضع مشترک اکثر اعضای جامعه جهانی است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رسانه ترکیه لبنان چین ایران بازی نفت صادرات نفت مردم ایران وزیر امور خارجه وزیر خارجه وزارت بازرگانی انرژی جامعه قانون ترکیه رسانه صادرات نفت کشتی لبنان وزارت بازرگانی وزیر امور خارجه ایران صادرات آدریان دریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۶۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند

بلومبرگ با ابراز "بازار نفت در زمان حاضر شدیداً به هرگونه کاهش عرضه حساس است."، نوشت: دولت آمریکا از ترس افزایش قیمت نفت تحریم‌های جدید کنگره علیه نفت ایران را اجرا نخواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، لایحه‌ای که جو بایدن را مجبور کرده است تحریم‌ها علیه نفت خام ایران را افزایش دهد در این هفته به قانون تبدیل می‌شود، اما انتظار نمی‌رود رئیس جمهور آمریکا به این زودی‌ها از قدرت‌های جدید خود استفاده کند.

این تحریم‌ها در پایان هفته گذشته از سوی مجلس نمایندگان آمریکا به‌تلافی پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی ارائه شد. این نمایندگان به‌روی کاغذ متعهد شده‌اند دامنه تحریم‌های صادرات نفت خام ایران را با گسترش آن به بنادر، نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های خارجی دخیل در تجارت نفت این کشور، بیشتر کنند.

اما تحلیلگران بازار نفت عقیده دارند بایدن تمایلی به هر اقدامی که باعث افزایش قیمت نفت خام یا بنزین شود ندارد. برخی متخصصان می‌گویند بایدن احتمالاً ‌معافیت‌هایی برای این تحریم‌ها در نظر می‌گیرد و آنها را به‌طور قطعی اجرایی نخواهد کرد.

وزرای نفت ایران و پاکستان دوطرف میز مذاکره تجارت گازیمذاکرات بغداد و اربیل برای ازسرگیری صادرات نفت شمال

این شرایط تا حدی مشابه وضعیتی است که دولت بایدن با روسیه و حمله این کشور به اوکراین داشت، کاخ سفید تحریم‌هایی علیه روسیه وضع و تلاش کرده است درآمد این کشور را محدود کند، اما از طرف دیگر اجازه ادامه صادرات نفت این کشور را هم داد تا عرضه جهانی مختل نشود و تورم بیش از پیش افزایش پیدا نکند. این ملاحظات در سالی لحاظ می‌شود که انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در پیش است. آمریکا حتی اجازه ادامه صادرات نفت ونزوئلا را با وجود تمدید تحریم‌ها علیه این کشور داده است. بسیاری عقیده دارند تاجران نفت اهمیتی به این تحریم‌های جدید نمی‌دهند چون مطمئنند دولت بایدن معافیت‌هایی برای ادامه صادرات نفت ایران معرفی می‌کند مثل کاری که با نفت روسیه انجام داد.

شورای امنیت ملی کاخ سفید هنوز در مورد این تحریم‌ها اظهارنظری نکرده است. دولت در حال بررسی این قانون است ولی انتظار نمی‌رود تأثیر چندانی بر بازار نفت تا قبل از پاییز داشته باشد.

بازار نفت در زمان حاضر شدیداً به هرگونه کاهش عرضه حساس است. قیمت نفت خام برنت در اوایل آوریل از 92 دلار در هر بشکه گذشت، یعنی بالاترین رقم طی 6 ماه گذشته و این افزایش قیمت در بحبوحه تقاضای بالای جهانی و ادامه طرح کاهش تولید اوپک و متحدانش صورت گرفت.

تحریم‌های جدید نقل و انتقال مالی بین مؤسسات مالی چین و ایران را جهت خرید نفت این کشور شامل خواهد شد و هدف آن تمام بنادر، کشتی‌ها و پالایشگاه‌هایی است که در حمل‌ونقل و فرآوری نفت خام ایران مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/43+

دیگر خبرها

  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • اروپا ایران را در پی حمله به اسرائیل تحریم می کند؟ | اقدام اتحادیه اروپا علیه تولید و صادرات پهپادها و موشکی‌های ایرانی
  • صادرات نفت ایران به چین چگونه می‌شود؟
  • گفت‌وگو با چهره ماندگار معماری ایران به بهانه روز معماری/ حیاط‌های خالی از حیات
  • هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست/باقری مذاکرات رفع تحریم را پیگیری می‌کند
  • خبرگزاری ایرنا: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست/ باقری‌کنی، مذاکرات رفع تحریم را پیگیری می‌کند
  • هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست | باقری مذاکرات رفع تحریم را پیگیری می‌کند
  • تصویب تحریم‌های نفتی جدید ایران در کنگره آمریکا
  • فایننشال تایمز: ایرانی‌ها در دور زدن تحریم‌ها استاد شده اند | چرا بایدن علاقه ای به افزایش تحریم نفتی ایران ندارد؟
  • ایرانی ها استاد دور زدن تحریم