Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد، غلامرضا سلیمانی  در نشست مشترک صنعت بیمه و پلیس راهور ناجا افزود: نوع خدمت صنعت بیمه و پلیس به دلیل وجود مولفه‌هایی نظیر امنیت، اطمینان و آرامش، در یکدیگر تنیده است و این پیوستگی‌ها فصل مشترک پلیس و بیمه به شمار می‌رود.

رئیس کل بیمه مرکزی با تقدیر از تلاش‌های پلیس راهور در کاهش تلفات و حفظ امنیت راه‌ها به ضرورت تعامل دستگاه‌های مرتبط اشاره کرد و افزود: موضوع حوادث و تلفات جاده‌ای مساله جدی ملی است و همه باید کمک کنند تا این بحران مدیریت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبادل اطلاعات و تحلیل داده‌های مشترک می‌تواند مسیر خدمت را برای ۲مجموعه صنعت بیمه و پلیس، هموارتر کند،

سلیمانی از تبادل شبکه ای اطلاعات بین صنعت بیمه و نهادهای ذیربط و انجام پروژه های مشترک کاهش تلفات جاده‌ای به عنوان راهکارهای اصلی کاهش سوانح و حوادث یاد کرد و اظهار داشت: صنعت بیمه این آمادگی را دارد که سهم خود را برای کاهش تلفات جاده‌ای پرداخت کند اما در این هزینه کرد باید اصول بنگاه داری نیز در نظر گرفته شود.

رییس شورای عالی بیمه تصریح کرد: برای نیل به این مقصود باید پروژه‌های پیشگیرانه‌ای با هدف گیری کاهش تلفات جاده‌ای طراحی شده و به مرحله اجرا برسد که صنعت بیمه خسارات کمتری را متحمل شود.

وی با اشاره به این نکته که هزینه برای کاهش خسارات در صنعت بیمه با اصول بنگاه‌داری منافاتی ندارد، گفت: با تکمیل زیرساخت‌های فنی و بهره برداری کامل از سامانه‌های برخط اطلاعات می‌توان تقلبات و تخلفات بیمه‌ای را کاهش داد و با کنترل خسارات، زمینه کافی برای تعامل هرچه بیشتر صنعت بیمه و پلیس را فراهم آورد.

در این نشست راهکارهای همراهی بیشتر پلیس و صنعت بیمه در حوزه های گوناگون مورد بحث و بررسی قرار گرفت. گفتنی است در آغاز این نشست سردار کمال هادیان فر «رییس پلیس راهور ناجا» با قدردانی از تلاش‌های بیمه مرکزی و حمایت صنعت بیمه، گزارشی مفصل از آخرین آمار سوانح و تلفات جاده‌ای در کشور ارائه داد.


true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۰۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب دو طرح پژوهشی در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه

امتداد - در اولین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال ۱۴۰۳ که روز دوشنبه ۲۷ فروردین‌ماه با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار گردید، دو طرح پژوهشی با موضوع وضعیت اقتصادی و حکمرانی صنعت بیمه ارائه و تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این نشست طرحنامه‌های پیشنهادی دو طرح پژوهشی با عناوین «تأثیر متغیرهای کلان اقتصاد بر شاخص‌های کلان صنعت بیمه» و «تحلیل راهبردی فضای کسب و کار بیمه و تدوین نقشه راه حکمرانی صنعت بیمه» ارائه شد.

طرح پژوهشی «تأثیر متغیرهای کلان اقتصاد بر شاخص‌های کلان صنعت بیمه» به روش‌های آمار توصیفی، آمار استنباطی، مدل‌های اقتصادسنجی و طی ۸ ماه انجام خواهد شد و در آن « وضعیت اقتصادی صنعت بیمه، تاثیر متغیرهای اقتصادی کلان از جمله نقدینگی، تولید ناخالص داخلی، درآمد سرانه، تورم و غیره بر صنعت بیمه» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش می‌توان به تنظیم گزارش راهبردی و مدیریتی برای فعالان صنعت بیمه در خصوص تحلیل وضعیت اقتصادی صنعت بیمه، تحلیل شوک‌های اقتصادی و تاثیر آن بر صنعت بیمه، پیش‌بینی متغیرها و شاخص‌های اقتصادی صنعت بیمه مبتنی بر اطلاعات تایید و منتشر شده در سالنامه‌های آماری صنعت بیمه کشور و صورت‌های مالی اشاره کرد.

با تجزیه و تحلیل ارتباط متقابل صنعت بیمه با دیگر بخش‌های اقتصاد و ارائه پیش‌بینی‌های منطقی و علمی از آینده وضعیت بیمه در محیط اقتصاد کلان، اطلاعات فعالان صنعت بیمه، کاملتر شده و به تبع آن با اتخاذ راهبردها و راهکارهای عملیاتی کارا توسط نقشآفرینان صنعت، ارتقای نظام بیمهای کشور به عنوان یکی از ارکان مهم بازارهای مالی تضمین خواهد شد.

در این نشست همچنین طرح پژوهشی «تحلیل راهبردی فضای کسب و کار بیمه و تدوین نقشه راه حکمرانی صنعت بیمه» به روش تحلیل ماتریس SWOT (نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت‌ها و تهدیدها)  و طی ۸ ماه انجام خواهد شد و در آن «چالش‌‌ها و راهکارهای احتمالی صنعت بیمه کشور، چالش‌های شرکت‌های بیمه از لحاظ در آمد و سوددهی، ضریب نفوذ بیمه و تأثیر شرایط تورمی بر توانگری» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش نیز می‌توان به استخراج چالش‌های اقتصادی، مالی، ریسک صنعت بیمه، شوک‌های اقتصادی و تحریم‌ها، استخراج راهکارهای مقابله با ریسک صنعت بیمه، تحریم و شوک‌های اقتصادی، ارائه راهبرد‌های حکمرانی مناسب جهت مقابله با ریسک صنعت بیمه و حل چالش‌های مالی و اقتصادی صنعت بیمه اشاره کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی
  • کاهش ۸ درصدی تصادفات منجر به جرح در استان کرمانشاه
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد
  • تصویب دو طرح پژوهشی در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه