Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به نقل از هفته نامه آتیه نو، فرزند شما ممکن است حتی به مواد نگه‌دارنده‌ای که در خوراکی‌های مختلف وجود دارد هم حساسیت نشان دهد. می‌پرسید چطور؟ ادامه این مطلب را بخوانید.

چرا بچه‌ها دچار حساسیت می‌شوند؟
آلرژی به‌دلیل واکنش سیستم ایمنی بدن کودک به یک ماده غذایی اتفاق می‌افتد و واقعیت این است که ژن‌های شما تاثیر زیادی در ابتلای فرزندتان به آن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مهم نیست شما، همسرتان یا اعضای خانواده‌تان دقیقا به چه چیزی حساسیت دارید؛ فرزند شما همیشه نشانه‌های آلرژی را شبیه به خودتان بروز نمی‌دهد. ممکن است همسرتان به گندم حساسیت داشته باشد و فرزند شما با مصرف کیوی، دچار واکنش آلرژیک شود. پس تصور نکنید که ژن‌هایتان آلرژی را دقیقا به همان شکل که در بدنتان وجود داشته، به فرزندتان منتقل می‌کنند.

آلرژی به مواد نگهدارنده یعنی چه؟
تولید و ماندگار ماندن بسیاری از موادغذایی، بدون استفاده از مواد نگهدارنده ممکن نیست. حتی شکلات، دسر آماده یا رب گوجه‌فرنگی هم مقداری نگهدارنده را در خود جا داده‌اند تا در دوره مصرف مورد حمله باکتری‌ها و قارچ‌ها قرار نگیرند و زود فاسد نشوند.
اگر فرزندتان شیرخوار باشد، این مواد از طریق شیر مادر به بدن او وارد می‌شوند و اگر هم به سن غذا خوردن رسیده باشد، ممکن است خود او ماده‌غذایی حاوی نگهدارنده را مصرف کند. در صورتی که او به این مواد حساسیت داشته باشد، حتی با مصرف یک غذای حاوی رب گوجه یا یک بیسکوئیت آماده، دچار واکنش‌های آلرژیک می‌شود.

این حساسیت چه نشانه‌هایی دارد؟
نشانه‌های آلرژی در میان همه افراد به یک شکل نیست. بعضی از بچه‌ها حساسیت‌شان با سرفه‌های مداوم یا خس‌خس سینه شروع می‌شود و برخی دیگر با مشکلات پوستی‌شان این حساسیت را آشکار می‌کنند. گاهی هم حساسیت به یک ماده غذایی، بر روده‌ها و دستگاه گوارش تاثیر می‌گذارد و هضم غذا را برای او دچار مشکل می‌کند.

چطور مطمئن شوم؟
همه بچه‌ها آلرژی دارند؟ نه! همه بچه‌های آلرژیک به مواد نگهدارنده حساسیت دارند؟ قطعا نه! اما برای اینکه از آلرژیک بودن فرزندتان مطمئن شوید، باید دو کار را انجام دهید. در قدم اول، باید برای چند روز همه مواد غذایی که فرزندتان مصرف می‌کند را روی کاغذ بنویسید تا متوجه شوید که پس از تکرار خوردن کدام‌یک از آن‌ها واکنش‌ها را نشان می‌دهد.
در قدم دوم، می‌توانید با انجام یک آزمایش آلرژی، دقیقا مشخص کنید که فرزند شما به چه ماده‌ای، چقدر حساسیت نشان می‌دهد. اگر این آزمایش‌ها ابتلای فرزندتان به حساسیت را تایید کرد، قبل از دادن هر نوع خوراکی آماده به او، برچسب ترکیباتش را با دقت بررسی کنید و مطمئن شوید که با خوردنش بدن او واکنشی نشان نمی‌دهد.
یادتان نرود که برای درمان آلرژی، در کنار مصرف دارو‌های تجویزی، باید حتما از مصرف موادغذایی آلرژی‌زا پرهیز کنید. پس تصور نکنید که بدن فرزندتان با مصرف بیشتر آن ماده غذایی، به آن عادت می‌کند و آلرژی‌اش درمان می‌شود.


منبع:سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تنقلات کودک بیماری کودکان آلرژی غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۱۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد

معاون صنایع عمومی وزیر صمت گفت: افزایش تولید در حوزه شوینده کشور ما را به صادرکننده مواد شوینده تبدیل کرده و تراز تجاری صنعت شوینده کشور ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدمهدی برادران امروز -دوشنبه سوم اردیبهشت- در نشست با مدیران یکی از کارخانجات بسته‌بندی استان قزوین در شهرستان آبیک اظهار کرد: افزایش تولید در حوزه شوینده کشور ما را به صادرکننده مواد شوینده تبدیل کرده و تراز تجاری صنعت تولید مواد شوینده کشور ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شده؛ در حالی که تنها ۲۵ میلیون دلار واردات مواد اولیه داشتیم.

وی از برخورد با ۳۰ نشان و علامت تجاری تقلبی در حوزه تولیدات صنایع در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: سال گذشته با ۳۰ نمونه تقلبی از یک نام تجاری برخورد شد که انجام این مساله بیانگر افزایش فعالیت متقلبان صنعتی دارد.

معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین از انعقاد تفاهم‌نامه با بانک مرکزی برای تأمین ارز تولیدکنندگان خبر داد و افزود: تصمیم گرفتیم که ارز تأمین شده برای صنایع را با نرخ سال قبل در اختیار کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی قرار دهیم.

برادران با بیان اینکه ۸۰ درصد بازار ارز در اختیار تولید کنندگان اصلی قرار دارد، ادامه داد: با وجود اختلالات ارزی در بازار تلاش شده تا رقابت در صنایع نساجی و صنایع عمومی همچنان به ثبات و مسیر خود ادامه دهند و عرصه را بر سوداگران ارز تنگ‌تر کنیم.

وی به سهم ۸۵ درصدی محصولات غیرفرهنگی در صنعت بسته‌بندی کشور اشاره کرد و گفت: یکی از دغدغه‌های وزارت صمت همواره این بوده که با بسته بندی آسان و با قیمت مناسب بتواند محصول نهایی را با قیمت پایین به دست مشتریان برساند.

معاون وزیر صمت خاطرنشان کرد: یکی از شرکت‌های مطرح صنعت بسته‌بندی کشور در همین استان قزوین قرار دارد که توانسته از نظر طراحی و چاپ متناسب با نیاز بازار فعالیت درخشانی را از خود به‌جای بگذارد.

کد خبر 747040

دیگر خبرها

  • حساسیت‌های فصل بهار و راه‌های درمان آن
  • کاهش آلرژی فصلی با این ۵ روش
  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت
  • تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد
  • خودکفایی در تولید مواد شوینده خبر خوش معاون وزیر صمت + فیلم
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • آلرژی و حساسیت فصلی رو به این میوه کوچک و خوشمزه بسپارید
  • ‍ضبط و توقیف ظروف بسته بندی فراورده های غذایی در نیشابور
  • ۵ روش برای تسکین علائم آلرژی فصلی