Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-18@11:28:02 GMT

آثار اجرایی طرح توسعه باید برای مردم ملموس باشد

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۸۵۱۵۵

آثار اجرایی طرح توسعه باید برای مردم ملموس باشد

استاندار خراسان رضوی هدف الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را پیشرفت همه جانبه به ویژه رونق فضای کسب و کار اعلام و بیان کرد: آثار پیشرفت اجرایی این طرح و نتایج فعالیت معینهای اقتصاد مقاومتی باید برای مردم ملموس باشد.

علیرضا رزم حسینی پیش از حضور در سمت استاندار خراسان رضوی، در زمان تصدی استانداری کرمان طرحی موفق از توسعه را در قلعه گنج آن استان اجرا کرد که مورد توجه و تشویق رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با الگوگیری از تجربه موفق قلعه گنج "طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی" را به عنوان برنامه عملیاتی خود در چارچوب تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی اعلام و در همین راستا با تقسیم استان به ۱۲ منطقه (بر مبنای شمار حوزه های انتخاباتی) اجرای آن را پیگیری کرده است.  استاندار خراسان رضوی تاکنون در روند اجرای طرح مثلت توسعه اقتصادی فرهنگی شامل سه ضلع 'کارگزاران حکومتی، سرمایه گذران و کارآفرینان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی' که ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در درون آن جای دارند، به ۲۱ شهرستان سفر و در این چارچوب ۵۴ تفاهمنامه اقتصادی را با مسئولان محلی و شرکتهای اقتصادی بخش خصوصی به عنوان 'معین' امضا کرده است.  بر این اساس تاکنون با هدف رفع مشکلات اقتصادی به ویژه در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته خراسان رضوی ۶۰۹ پروژه با سرمایه گذاری ۲۷۰ هزار میلیارد ریال و ۷۰۰ میلیون یورو تعریف شده است. در همین ارتباط نهادی با عنوان 'نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی' نیز توسط استاندار خراسان رضوی تشکلی و فعال شده که وظایف آن فراهم کردن زمینه انتقال تجارب معینهای اقتصادی، کنترل و نظارت بر پروژه ها و عملکرد معینها، پیگیری امور اداری و مشکلات معینهای اقتصادی با نظارت مستقیم فرمانداران است.  

استاندار خراسان رضوی روز دوشنبه در جریان بازدید از بخشهای مختلف نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی این استان در مشهد همچنین به گلایه کارشناسان دفتر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی مبنی بر طولانی بودن روند صدور مجوزهای کسب و کار اشاره و بیان کرد: مجوز سه هزار و ۵۰۰  طرح کسب و کار روستایی با هدف توسعه اقتصاد مقاومتی استان صادر می‌شود. صدور این مجوز برای هزار و ۱۲۵ روستا صورت می گیرد.

رزم حسینی همچنین بر لزوم ارائه آموزشهای لازم به دهیاران به عنوان فرماندهان جبهه اقتصاد مقاومتی در روستاهای خراسان رضوی تاکید و بیان کرد: آموزشهای تسهیلگری نیز تا پایان آبان ماه آتی برای دهیاران این تعداد روستا در سطح استان ارایه می شود.

وی همچنین تعریف سرانه های خدماتی در روستاها را ضروری توصیف و بیان کرد: شاخص برخورداری روستاها باید به گونه ای مشخص شود که بدانیم استاندارد ورزش، رفاه، محیط زیست و درمانی در روستای مورد نظر چقدر است.
استاندار خراسان رضوی در ادامه گفت: "تجمیع روستاها" یکی از طرحهای پیشنهادی است که در آینده می توان روی آن تامل بیشتری داشت تا این سیاست در طرحهای حوزه کسب و کار مورد استفاده قرار گیرد.  
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی نیز با ارایه گزارشی از وضعیت اجرا و پیشرفت پروژه های معینهای اقتصادی در این استان، گفت: برای پیگیری طرحهای مشخص شده در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، نشستهای مستمر با معینهای منطقه ای برگزار می شود.  
علی اکبر لبافی افزود: ریز جزئیات میزان سرمایه گذاری و اشتغال معینهای اقتصاد مقاومتی مشخص است. با توجه به اهمیت نقش دهیاران به عنوان تسهیلگر در مدل اقتصاد مقاومتی تاکنون ۱۱۰ نفر از آنها آموزش تسهیلگری دیده اند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رزم حسینی علیرضا رزم حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۱ هزار شغل به همت ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در استان یزد احیا شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، غلامعلی دهشیری در تبیین عملکرد ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در استان یزد گفت: در سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۰۸ درخواست به دبیرخانه ستاد ارسال شد که نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: از مجموع درخواست‌های رسیده ۲۱۰ درخواست با دریافت مصوبه و ۶۴ درخواست با مکاتبه دبیرخانه حل شده است.

رئیس کل دادگستری استان یزد با بیان اینکه ۴۵ درخواست از سال ۱۴۰۲ در دبیرخانه ستاد در جریان رسیدگی است، اظهارکرد: همچنین ۱۲ درخواست به علت رسیدگی در مراجع قضایی و ۱۳۰ درخواست غیرمرتبط با عدم پیگیری از دستور کار ستاد خارج شده است.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ در مجموع ۳۷ جلسه اصلی ستاد، ۴۲ بازدید توسط اعضای اصلی یا اعضای کمیته مقدماتی و جلسات مستمر کمیته مقدماتی برگزار شد که ماحصل آن صدور ۲۳۰ مصوبه جهت رفع مشکلات واحد‌های تولیدی بود.

دهشیری تصریح کرد: از مجموع مصوبات ستاد، ۱۳۵ مصوبه که ۶۴ درصد از مصوبات را تشکیل می‌دهد اجرا، ۳۶ مصوبه در حال اجرا و ۲۴ مصوبه اجرا نشده است.

وی اضافه کرد: مصوبات اجرا نشده مرتبط با برخی بانک‌های خصوصی، سازمان مدیریت امور اراضی و ... است که قطعا دلایل خود را دارند، اما قطعا دلایل عدم اجرا توسط دبیرخانه ستاد بررسی و شناسایی می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان یزد همچنین گفت: درخواست ۱۵ شرکت در ستاد با نظر اکثریت آراء مورد قبول قرار نگرفته است.

وی یادآور شد: از مجموع درخواست رسیده به دبیرخانه ستاد ۷۵ درخواست مربوط به شرکت‌های کاشی و سرامیک، ۵۹ درخواست مربوط به شرکت‌های معدنی، ۴۳ درخواست مربوط به شرکت‌های حوزه ساختمان، ۴۶ درخواست مربوط به شرکت‌های فولادی، ۳۶ در خواست مربوط به شرکت‌های کشاورزی و دامپروری، ۴۱ درخواست مربوط به شرکت‌های موادغذایی و لبنی و ... است.

دهشیری افزود: از این میان ۱۴۰ درخواست مرتبط به سازمان صمت، ۱۱۰ درخواست مرتبط با بانک‌ها، ۸۰ درخواست مرتبط با گمرک، ۴۶ درخواست مرتبط با شرکت شهرک‌های صنعتی، ۳۸ درخواست مرتبط با آب منطقه‌ای و ۳۴ درخواست مرتبط با راه و شهرسازی و ... بوده است.

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است
  • چرا آثار رشد اقتصادی در زندگی مردم ملموس نیست؟
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند
  • درخواست آیت‌الله علم‌الهدی برای نظارت جدی بر وضعیت معادن
  • تضمین رشد اقتصاد در سایه سرمایه‌گذاری شرکت‌های جوان دانش‌ محور
  • توجه به تعاونی‌ها و مبارزه با انحصارگرایی در مازندران؛ راهکار اجرایی شدن شعار سال
  • دستگاه‌های اجرایی، جذب اعتبارات تملک دارایی را به روزهای پایانی موکول نکنند
  • دستگاه قضایی پیشران حمایت از تولید و اشتغال در استان تهران است
  • ۳۱ هزار شغل به همت ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در استان یزد احیا شد
  • بستر سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون خراسان رضوی فراهم شده است