Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@22:59:45 GMT

برنامه‌نویسان پرچم‌دار بازار کار آینده دنیا

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۸۶۴۷۴

برنامه‌نویسان پرچم‌دار بازار کار آینده دنیا

دنیای امروز عصر کسب‌وکار و به‌اصطلاح بیزینس است. به‌ویژه برای کسانی که در حوزه کامپیوتر فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام کارجوپلاس، در این زمینه برنامه‌نویسی کامپیوتر از جمله مهارت‌هایی است که تخصص در آن می‌تواند آینده شغلی شما را تضمین کند. از سایت‌هایی که می‌بینید تا استفاده از اپلیکیشن‌های روی گوشی همراه، همه با برنامه‌نویسی پیاده‌سازی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه‌نویسی شامل زبان‌های مختلفی می‌شود؛ مانند c++، سی شارپ، جاوا و... که در زمینهٔ های مختلف کاربرد دارند.

چند مدل درآمدزایی برای برنامه‌نویسان وجود دارد که شامل مدل کارمندی، آزادکاری و ایده سازی می‌شود.

هر یک از این مدل‌ها شرایط کاری به خصوصی برای کسب درآمد دارند و میزان درآمد در هر یک از مدل‌ها وابسته به عوامل تأثیرگذار در آن‌ها است. در مدل کارمندی عواملی مانند تجربه، سابقه کاری، میزان تخصص و... تاثیر مستقیمی در میزان درآمد افراد دارد بطوری که در این مدل برنامه‌نویسان می‌توانند تا ۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان کسب درآمد کنند. در مدل آزادکاری برنامه‌نویسان به‌صورت پروژه‌ای و شخصی کار می‌کنند و وابسته به سازمان یا موسسه خاصی نیستند. رزومه کامل، ارتباطات قوی، تجربه کافی و... از عوامل تاثیرگذار در مدل آزادکاری هستند. میزان درآمد در این مدل بستگی به توافق طرفین دارد اما چیزی معقولی که وجود دارد مبلغی بین ۱ تا ۱۵ میلیون هست.

در مدل ایده سازی یک یا چند برنامه‌نویس روی یک ایده خوب وقت می‌گذارند و بعد از پیاده‌سازی ایده به دو روش کسب درآمد می‌کنند. یا ایده خود را به یک شرکت یا سرمایه‌گذار می‌فروشند یا خودشان روی ایده کار می‌کنند؛ و به درآمد می‌رسانند. در این روش افراد می‌توانند میلیاردی درآمد کسب کنند به‌شرط آن که ایده به‌ خوبی آنالیز شود.

در سال‌های گذشته میزان استخدام برنامه‌نویس کامپیوتر مخصوصاً در زمینهٔ تحت وب با نرخ چشم‌گیری در حال افزایش بوده است.

باید گفت به دلیل توسعه صنعت نرم‌افزار داخل کشور پیش‌بینی می‌شود این روند همچنان ادامه داشته باشد.

اگر در برنامه‌نویسی مهارت دارید یا به این حوزه علاقه‌مند هستید. پیشنهاد می‌کنیم از سرویس تحلیل بازار کار و آگهی‌های اپلیکیشن کارجوپلاس استفاده کنید تا علاوه بر حدود درآمدی خود به همه‌ی آگهی‌های مرتبط با برنامه‌نویسی در کشور نیز دسترسی داشته باشید.

برای دانلود اپلیکیشن کارجوپلاس اینجا کلیک کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اپليكيشن برنامه نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۶۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان افزایش قیمت خودرو با شروع بهار؛ به طور میانگین چقدر گرانی داشتیم؟

«دنیای اقتصاد» نوشت: نگاهی به روند قیمت‌ها در این بازه زمانی نشان می‌دهد که از ابتدای سال جاری تاکنون بهای خودروهای داخلی در بازار به طور میانگین ۴۷میلیون تومان، معادل ۷.۱درصد، رشد داشته است. محصولات مونتاژی اما در همین مدت زمان کمتر تحت‌تاثیر رشد قیمت بوده‌اند و بهای آنها به طور میانگین ۲۸.۸میلیون تومان افزایش یافته تا رشدی ۱.۸درصدی را ثبت کند.

فروردین، ماه پرتلاطمی برای بازار خودروی ایران بود. طی تعطیلات نوروزی قیمت خودرو رو به رشد رفت اما شیب چندان شدیدی نداشت. با این وجود بعد از ۲۵ فروردین و اوج‌گیری چالش‌های منطقه‌ای، بهای خودرو گام بلندی برداشت و به سقف خود رسید. با این وجود طی چهار روز اخیر قیمت خودرو مسیر کاهشی را پیش گرفته، البته این کاهش به قدری نبوده که رشد قیمتی را که از ابتدای فروردین یا حتی پس از تعطیلات نوروزی اتفاق افتاده بود جبران کند.

رشد قیمت خودرو در فروردین‌ماه امسال را می‌توان متاثر از سه عامل اساسی تورم انتظاری، اتفاقات سیاسی و رشد نرخ ارز دید که البته چندان هم از یکدیگر منفک نیستند. البته تورم انتظاری عاملی بود که از اسفندماه سال گذشته تاثیر زیادی روی بازار گذاشت. با گذشت نزدیک به یک سال از آخرین قیمت‌گذاری رسمی خودرو، بسیاری انتظار داشتند که سال نو با اعلام قیمت‌های جدید آغاز شود. بنابراین از همان اسفندماه رشد قیمت‌ها تحت‌تاثیر انتظارات تورمی کلید خورد، موضوعی که در تعطیلات نوروزی همچنان نقش مهمی را ایفا می‌کرد و شیب نمودار قیمت خودرو را مثبت نگه داشته بود. همین انتظارات تورمی ناشی از نزدیک شدن به قیمت‌گذاری است که باعث شده بهای خودروهای داخلی با شیب بسیار تندتری نسبت به محصولات خودروسازان خصوصی پیش برود.

همچنین نرخ ارز بر بهای خودرو به‌شدت موثر بوده است، موضوعی که البته در بیشتر مواقع صادق است، چراکه نمودارهای قیمت خودرو همیشه وفاداری خود را نسبت به نوسانات نرخ ارز به اثبات رسانده‌اند. بهای ارز در بازار آزاد از ابتدای فروردین رو به رشد بوده، که باعث شده قیمت خودرو نیز همان نوسانات را در پیش بگیرد. اتفاقات سیاسی‌ و چالش‌های منطقه‌ای نیز عاملی بود که نقش مهمی در بازار فروردین‌ماه خودرو ایفا کرد، به طوری که ۲۶فروردین بسیاری از خودروها قله قیمتی خود را لمس کردند. البته همان‌طور که اشاره شد، طی چهار روز گذشته شاهد افت جزئی قیمت خودرو بودیم.

اگر اتفاق سیاسی غافلگیرکننده‌ای رخ ندهد و فعلا خبری از رشد قیمت کارخانه‌ای خودرو نباشد، می‌توان گفت روند کاهشی قیمت خودرو ادامه خواهد داشت؛ سناریویی که البته چندان محتمل به نظر نمی‌رسد، چراکه سه‌شنبه بعدازظهر وزیر صمت جلسه‌ای با شورای رقابت داشت که این موضوع احتمال رشد قریب‌الوقوع قیمت رسمی خودرو را تقویت کرده است. بنابراین اگر سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان که زیرمجموعه وزارت صمت است، در آینده‌ای نزدیک دست به اعلام قیمت‌های جدید خودرو بزند احتمالا باز هم شاهد موج دیگری در رشد قیمت‌های بازار خواهیم بود. همچنین اگر باز هم در زمین روابط بین‌المللی کشور، اتفاق غافلگیرکننده‌ای رخ دهد، سایه خود را روی بازار خودرو نیز خواهند انداخت. به‌هرصورت پیش‌بینی این مورد چندان آسان نیست و باید منتظر ماند و دید آیا بازار خودرو می‌تواند روند رو به کاهش قیمت‌ها را حفظ کند؟

دیگر خبرها

  • شمار مشترکین جدید نتفلیکس به ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسید
  • لیلا حاتمی: علی حاتمی را تازگی‌ها کشف کرده و عاشقش شده‌ام
  • میزان افزایش قیمت خودرو با شروع بهار؛ به طور میانگین چقدر گرانی داشتیم؟
  • خروج ۴۲۴ میلیارد تومان نقدینگی از صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته‌ای که گذشت
  • مهلت ارسال ایده به ششمین دوره رویداد «از ایده تا بازار» تمدید شد
  • هوش مصنوعی و آینده مبهم مترجمان !
  • ‌ایده‌ها و برنامه‌های مبتکرانه برای تحقق شعار سال فراخوان می‌شوند
  • رفع اختلال سامانه بیمه سلامت در گلستان تا ۲۴ ساعت آینده
  • برنامه‌های فرهنگی در اردبیل رشد ۴۰۰ درصدی دارند
  • گلایه متقاضیان از بالا بودن میزان اقساط وام مسکن ملی