Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

شهردار اهواز گفت: لابی‌گری‌ شرکت کیسون مانع تصمیم اتخاذ شده برای خلع ید این شرکت از پروژه قطار شهری اهواز نمی‌شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از  ایرنا،  موسی شاعری در حاشیه شورای سازمان حمل و نقل ریلی در محل استانداری خوزستان در جمع خبرنگاران بیان کرد:بارها درخصوص بدعهدی شرکت کیسون تذکر داده شده اما هر بار با بهانه‌ای از انجام کار شانه خالی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه خلع ید این پیمانکار در دستور کار قرار دارد افزود: بیش از این ادامه این ظلم را بر مردم شهر اهواز روا نمی دانیم.

شاعری در پاسخ به این سوال که خلع ید پیمانکار چه زمانی انجام می شود توضیح داد: مراحل قانونی خلع ید شرکت کیسون درحال انجام است و به زودی اعلام می شود.

وی با اشاره به اینکه کیسون مطالبه ای بابت صورت وضعیت های خود ندارد یادآور شد: رقم بالایی که این شرکت به عنوان طلب مطرح کرده نیز جای بحث دارد، همچنین مطرح کردن مساله تعیین فاینانسور در شرایط فعلی از سوی پیمانکار یک نوع خلط مبحث است و درحال حاضر اختلاف بر سر عدم انجام تعهدات این شرکت است.

شاعری گفت: شرکت کیسون بارها در تعهدات کتبی قول رفع نواقص، تکمیل پروژه و پرداخت حقوق کارگران را داده است، تکمیل خط یک پروژه متروی اهواز ۹ ماه زمان نیاز دارد اما مدتهاست از آخرین تعهدات این شرکت می گذرد و خبری از انجام پروژه نیست.

انتقاد استاندار خوزستان از بدعهدی کیسون

استاندار خوزستان نیز درهمین خصوص توضیح داد: در سه سال گذشته بارها برای به سرانجام رساندن پروژه قطار شهری اهواز توافق شده است اما هربار با بدعهدی شرکت کیسون مواجه شده ایم.

غلامرضا شریعتی افزود: یکی از مطالبات به حق مردم اهواز تکمیل این پروژه است اما پس از گذشت حدود ۱۴ سال هنوز خط یک نیز به بهره برداری نرسیده است.

وی گفت: این پروژه تحت هر شرایطی باید فعال شود و در صورت لزوم حتی پیمانکار نیز تغییر خواهد کرد.

پروژه متروی اهواز از نیروگاه زرگان در شمال شرقی اهواز شروع می‌شود و پس از عبور از میدان‌های اصلی شهر، در منطقه بقایی در جنوب غربی اهواز به انتهای مسیر خود می‌رسد. طول این مسیر بر اساس مصوبه شورای عالی ترافیک کشور ۲۳ کیلومتر و شامل ۲۴ ایستگاه است. این پروژه به ۲ گام دسته بندی و گام نخست آن از فرودگاه تا مصلا با ۶ ایستگاه تعیین شده است.

خط ۲ قطار شهری اهواز نیز با ۲۰ کیلومتر طول و ۲۱ ایستگاه از شمال منطقه کیانپارس تا جنوب شرق اهواز (دانشگاه نفت) امتداد می یابد. کلیات این خط در سال ۱۳۸۸ در شورای عالی ترافیک تصویب و گام مطالعات آن از سال ۱۳۹۰ آغاز شده است اما با تاخیر ۱۳ ساله در خط یک این پروژه معلوم نیست شهروندان تا چند سال دیگر باید منتظر باشند تا خط دوم مترو اهواز هم به بهره برداری برسد.

عملیات اجرایی مترو اهواز بهمن سال ۸۵ آغاز شد اما پیشرفت این پروژه پس از گذشت بیش از ۱۳ سال هنوز کمتر از ۳۰ درصد است.

پروژه قطار شهری اهواز از اواخر پارسال تاکنون به دلیل مشکلات مالی به حالت تعطیل درآمده است.

با شدت گرفتن اختلاف میان پیمانکار و کارفرمای قطار شهری اهواز در کنار سرنوشت نامشخص پروژه، زمان پرداخت ۱۸ ماه از حقوق کارگران قطار شهری نیز همچنان در هاله ای از ابهام باقی می ماند.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حقوق سازمان حمل و نقل فرودگاه مترو مشکلات مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۳۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار ملی مترو در انتظار ورود به چرخه خدمت‌رسانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در دویست و بیست و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران جلسه علنی امروز شورا گفت: قطار ملی مترو مراحل آزمایشی را برای ورود به ناوگان مترو با موفقیت گذرانده است.

مهدی چمران افزود: واگن‌های ملی بعد از گذراندن مراحل آزمایشی می‌توانند وارد چرخه خدمت‌رسانی شوند. رئیس شورا همچنین درباره ورود اتوبوس‌های جدید در آبان ماه به ناگان حمل و نقل عمومی افزود: فکر نمی‌کنم خودروسازان تا پایان امسال هم بتوانند اتوبوس‌های برقی را بسازند.

رئیس شورا گفت: اتوبوس‌هایی که درحال حاضر تحویل داده می‌شود، معمولی و دیزلی هستند که همین‌ها نیز متاسفانه براساس آنچه وعده داده شده بود، تحویل داده نمی‌شود.

مهدی چمران در ادامه گفت: تاکسی‌های برقی را هم بخش خصوصی وارد کشور می‌کند در این زمینه طرح‌هایی پیش‌بینی شده که براساس آن عمل خواهد شد.

رئیس شورا درخصوص روند اجرای مسکن‌سازی در تهران نیز گفت: درحوزه مسکن ما می‌توانیم هماهنگی‌ها را برای ارائه زمین انجام دهیم و کار اصلی با وزارت مسکن است.

در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران، رئیس کمیته سلامت شورا پیشنهاد تشکیل شورای راهبردی سلامت شهر تهران را مطرح کرد.

سوده نجفی گفت: با بررسی وضع سلامت شهر تهران طرحی تحت عنوان تشکیل شورای راهبردی سلامت شهر تهران در کمیته سلامت تهیه شده که امروز به صورت یک فوریت به شورا ارائه می‌شود تا در صورت تأیید بررسی شود.

عضو شورای شهر تهران گفت: این تصور وجود دارد که بیمارستان‌های متعدد و پیشرفته در تهران وجود دارد و وضع در مقایسه با دیگر شهر‌ها مطلوب است، اما سرانه سلامت تهران در مقایسه با برخی استان‌ها مناسب نیست و باید حساسیت‌های لازم در این زمینه ایجاد شود.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران هم در نشست امروز شورا از شهرداری خواست در تبلیغات محیطی به آموزش‌های شهروندی توجه کند.

جعفر تشکری هاشمی در دویست و بیست و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به جان باختن ۶ نفر درحادثه آتش سوزی در شرق تهران، سقوط کودکی در چاه، فوت دو کودک در استخر، مصدومیت یک کودک در انفجار بالن‌های تبلیغاتی گفت: این حوادث نشان دهنده اجرا نشدن ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و محیط در محل اجرای طرح هاست بنابراین از شهرداری می‌خواهیم ایمنی را در محل همه طرح‌ها رعایت کند.

عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا هم در نشست امروز از عملیاتی نشدن تعهدات در تأمین ون‌ها انتقاد کرد و گفت:هنوز وزارت کشور درباره ون‌های اهدایی اقدامی انجام نداده و شهرداری هم پیگیری‌هایش به نتیجه نرسیده و این در حالی است که قرار بود با بودجه اختصاص داده شده نوسازی ون‌ها انجام شود که نشده است که امیدواریم شهردار تهران پاسخگوی این موارد و مطالبات باشد.

علی‌اصغر قائمی درباره تاکسی‌های برقی هم گفت: حتی یک خودروی برقی هم موفق به دریافت پلاک تاکسی نشده و فقط وعده ورود خودروی برقی داده شده و شواهد و گزارشی از عملکرد اجرایی وجود ندارد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه امروز روز جهانی زمین پاک است، خواستار حفظ زمین و پاکیزگی آن و جلوگیری از فرسایش خاک و نابودی زمین، کاشت گونه‌های متنوع گیاهی و کاهش استفاده بی رویه از منابع آب‌های زیرزمینی شد.

مهدی پیرهادی گفت: در برخی کلانشهر‌ها شاهد استفاده بی رویه از منابع آب زیرزمینی هستیم که منجر به فرونشست شده است بنابراین باید در خصوص آگاهی بخشی به مردم و مسئولان اقدام کنیم.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا از مدیریت شهری برای مبارزه با بحران کم‌آبی در حوزه آبیاری فضای سبز و ایجاد مخازن آب اضطراری در بوستان قدردانی کرد و افزود: در این دوره از مدیریت شهری برنامه‌ریزی‌هایی انجام شد تا درختان در صورت تنش آبی کمتر دچار بحران کم آبی شوند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران هم در این نشست گفت: اقدامات شهرداری در سال گذشته درخصوص نمایشگاه کتاب مناسب بود، بنا بر این است که امسال نیز با اقدامات مدیریت شهری و دیگر دستگاه‌ها اتفاق خوبی در این حوزه بیفتد.

علیرضا نادعلی افزود: از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت، نمایشگاه کتاب به عنوان مهمترین رویداد فرهنگی برگزار خواهد شد که کمیته فرهنگی آن در معاونت فرهنگی وزارت ارشاد تشکیل شده و شهرداری تهران نیز همکاری لازم را خواهد داشت تا اتفاق خوبی روی دهد.

دیگر خبرها

  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • وجود ابهام درباره نحوه صدور تاییدیه‌های فنی قطار ملی مترو توسط ۲ شرکت اروپایی
  • برنامه عملیاتی شرکت مترو تهران برای خط ۷
  • برنامه عملیاتی شرکت مترو تهران برای خط ۷ در سال جاری
  • تقدیر شهرداری اهواز از حمایت‌های شركت نفت و گاز كارون
  • قطار ملی مترو در حال طی کردن مراحل آزمایشی برای ورود به ناوگان
  • قطار ملی مترو در انتظار ورود به چرخه خدمت‌رسانی
  • ◄ بررسی اهم اقدامات شرکت مترو تهران در خط 6 برای سال جاری
  • فراخوان جذب سرمایه برای سه پروژه شهری اهواز
  • خودکشی جوان تهرانی در ایستگاه مترو سرسبز