Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش گفت: بدهی‌های خارجی یکی از بحث‌هایی است که زودتر باید تعیین تکلیف شود. اتحادیه جهانی هم مرتب تهدید می‌کند که در شأن کشور نیست.

به گزارش فارس، مجمع عمومی عادی سالیانه فدراسیون کشتی از ساعت 10 امروز به ریاست محمدرضا داورزنی معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و با حضور علیرضا دبیر رئیس فدراسیون و سایر اعضاء مجمع در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا داورزنی رئیس مجمع، درباره بدهی های مالیاتی اظهار داشت: فدراسیون باید در هزینه کرد بگونه‌ای عمل کند تا تعهدی ایجاد نشود. جلسات مفصلی با سازمان مالیاتی و وزارت اقتصاد داشتیم تا بدهی‌های مالیاتی را سامان دهیم. هیچکدام از فدراسیون‌ها اظهار نامه مالیاتی ندادند چون فعالیت‌های ورزشی معاف از مالیات هستند حتی زمانی که خود من در فدراسیون والیبال بودم، یک بار نگفتند اظهار نامه مالیاتی بیاورید اما حالا می‌گویند چرا نیاورده‌اید.

وی افزود: هیچکدام از فدراسیون‌ها شامل مالیات عملکرد نمی‌شود. دستور خوبی هم وزیر اقتصاد داده که این مشکل حل شود. فدراسیون‌ها اظهارنامه سال گذشته را شروع کرده‌اند تا شفافیت در دریافت و پرداخت‌ها ایجاد شود.

داورزنی درباره بدهی های خارجی کشتی نیز گفت: بدهی‌های خارجی یکی از بحث‌هایی است که زودتر باید تعیین تکلیف شود. اتحادیه جهانی هم مرتب تهدید می‌کند که در شأن کشور نیست. بدهی‌های خارجی تنها مربوط به فدراسیون کشتی نیست کما اینکه در گذشته در رشته‌های دیگر هم این مشکل وجود داشت.

معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان درباره بحث بودجه و هزینه فدراسیون گفت: وقتی منابع محدود است سفرهای غیرضروری باید لغو شود و افراد اضافه در اعزامها باید حذف شوند. بیشتر پول پرداختی را به فوتبال و کشتی داشته‌ایم و بعد از آن پرداخت‌ها نصف می‌شود. کسی به اینکه کشتی ورزش اول کشور است و باید برای آن هزینه شود، شک ندارد. اما باید ببینیم آورده ما چقدر است. وزارت ورزش در بهترین حالت 12،5 میلیارد می‌تواند پرداخت کند. سال گذشته برای کشتی بیش از 100 درصد هزینه کردیم.

وی افزود: کارهای خوبی از جهت حذب حامیان مالی صورت گرفته بود همچنین برای برگزاری مسابقات مسئولان استانها ورود می‌کردند که باید ادامه داشته باشد. وضعیت اقتصادی کشور بگونه‌ای است که باید مدیریت شود و شامل حال تمام ارکان جامعه است. به همین دلیل می‌گوییم از اعزام افراد اضافه خودداری شود. از حضور در مسابقات غیرضروری جلوگیری شود. چون در اینصورت نمی‌توان دیگر منابع مالی را مدیریت کرد. بدون شک تمام اعزامها در جهت ارتقای کشتی بوده‌ است. میزان اعزامها کنترل شده و درصد قابل توجهی کم شده است. برخی مواقع از ما دعوت می‌شود رایگان شرکت کنیم که بحثش جداست.

داورزنی در پایان گفت: بدهی‌های مالیاتی را حل وفصل خواهیم کرد، بدهی به شرکت توسعه هم درون خانوادگی است که این هم قابل حل است، اما 15 میلیارد بدهی به افراد حقیقی وحقوقی قابل بحث است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: داورزنی کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۵۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور در المپیک را از دست دادم/ مسببان باید پاسخگو باشند

محمد مصلایی پور رییس کمیته داوران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره علت عدم حضور در مسابقات گزینشی قهرمانی آسیا و از بین رفتن شانس حضور در مسابقات المپیک گفت: فدراسیون پیش از این نامه‌ای به اتحادیه جهانی کشتی ارسال کرده بود مبنی بر اینکه آیا حضور مصلایی در مسابقات آسیایی و گزینشی المپیک آیا الزامی است یا خیر، اتحادیه جهانی هم در جواب فدراسیون کشتی اعلام کرد حضور من در این مسابقات اجباری است. در واقع طبق گفته اتحادیه جهانی کشتی تمام افرادی که در کمیسیون داوران اتحادیه جهانی هستند و قصد حضور در المپیک را دارند باید در مسابقات قاره‌ای، گزینشی قاره‌ای و جهانی شرکت کنند.

وی ادامه داد: طبق نامه‌ای که اتحادیه جهانی کشتی به اعضا و فدراسیون کشتی ارسال کرده قید شده داورانی که قصد حضور در المپیک را دارند باید در مسابقات قهرمانی آسیایی شرکت کنیم اما من متأسفانه به خاطر برخی مشکلات به این مسابقات اعزام نشده‌ام.

مصلایی پور در واکنش به این سوال که این مشکلات شخصی بوده یا مربوط به فدراسیون بوده، گفت: قطعاً در آینده در مورد این مشکلات صحبت خواهم کرد اما الان قصد ندارم این موضوع را باز کنم. بعد از مسابقات المپیک در مورد آن صحبت خواهم کرد. بعد از رقابت‌های المپیک باید مسائل ریشه یابی شود ولی الان صلاح نیست در مورد آن صحبت کنم.

این داور المپیکی در پاسخ به این سوال که عدم حضورش در مسابقات قهرمانی آسیا به دلیل مبلغ سفر بوده است، گفت: این موضوع هم بی ربط نیست. ما به خاطر برخی مشکلات به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام نشدیم. اگر بخواهیم ایمیلی که اتحادیه جهانی ارسال کرده ملاک قرار دهیم طبق آن حضور در مسابقات المپیک را از دست داده‌ایم. چون حضور در این مسابقات اجباری است.

مصلایی پور خاطرنشان کرد: البته من درخواست دادم در مسابقات گزینشی المپیک شرکت کنم که در آن مسابقات «آنتونی سیلوستره» رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی حضور دارد. در آنجا خودم می‌توانم رایزنی‌هایی داشته باشم که اگر امکانش وجود داشته باشد در سیکل داوران المپیکی قرار بگیرم که البته بستگی به موافقت رییس کمیسیون داوران و اتحادیه جهانی دارد و هنوز چیزی مشخص نیست. امیدوارم با مشکلاتی که پیش آمده حداقل بتوانیم در مسابقات گزینشی المپیک حضور داشته باشیم، حضور در این مسابقات حداقل برای حفظ درجه داوری الزامی است.

وی گفت: متأسفانه تا روز گذشته فرودگاه‌ها بسته شده بود و مشخص نیست بتوانیم در مسابقات گزینشی شرکت کنیم یا خیر. در آن مسابقات هم باید رایزنی کنیم که بتوانم در المپیک حضور داشته باشم. امیدوارم این اتفاق رخ بدهد ولی اگر نشود حتماً خیریتی در آن است. عدم حضور ما در مسابقات قهرمانی آسیا باید ریشه یابی شود و کسانی که مقصر بودند باید پاسخگو باشند.

مصلایی پور تأکید کرد: کرسی در کمیسیون داوران اتحادیه جهانی متعلق به من نبوده و برای کشتی ایران است. امیدوارم عدم حضور من در المپیک منجر به از دست دادن کرسی کمیسیون داوران اتحادیه جهانی نباشد. برای کسب این کرسی سالیان سال رایزنی شده بود، امیدوارم این کرسی را از دست ندهیم. کسانی که در ورزش هستند به خوبی می‌دانند داوری یکی از مهمترین کرسی‌های اتحادیه جهانی است و سال‌هاست که ما این جایگاه را نداشتیم.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم کشتی ایران این کرسی را از دست ندهد. من این را تنها برای خودم نمی‌گویم هر داور دیگری که بتواند این کرسی را داشته باشد به نفع کشتی ایران خواهد بود. برای کسب این کرسی زحمت‌های زیادی کشیده شد، سال‌ها رایزنی شد، سفرهای متعدد رفتیم تا بتوانیم آن را به دست بیاوریم. امیدوارم که حداقل این کرسی تأثیرگذار از بین نرود.

مصلایی پور اظهار داشت: ما بعد از مدت‌ها این کرسی را به دست آوردیم و اگر بتوانیم آن را برای چهار سال دیگر حفظ کنیم صاحب قدرت خواهیم شد و از حق کشتی دفاع کنیم. کسانی که سال‌ها در عرصه بین المللی قضاوت می‌کنند به این موضوع واقف هستند که یکی کرسی هیأت اجرایی اتحادیه جهانی است و دیگر کرسی کمیسیون داوران. این دو کرسی نفوذ زیادی دارند و واقعاً تأثیرگذار هستند. امیدوارم بعد از مسابقات المپیک مشکلاتی که در این چهار سال داشتیم ریشه یابی شود و برای چهار سال دوم همه آن‌ها برطرف شود.

کد خبر 6078639 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • مصلایی‌پور قضاوت در المپیک را از دست داد
  • حضور در المپیک را از دست دادم/ مسببان باید پاسخگو باشند
  • دیدار چهره به چهره وزیر ورزش و جوانان با ملی‌پوشان و کاپیتان‌های تیم‌های ملی
  • پشت پرده غیبت مصلایی‌پور در کشتی قهرمانی آسیا/ احتمال حذف از المپیک
  • اسفراین مهد پرمخاطب‌ترین ورزش سنتی ایران/ لزوم حمایت‌های بیشتر وزارت
  • یک ایرانی عضو کمیته فنی پومسه اتحادیه تکواندو آسیا شد
  • خدامرادی عضو کمیته فنی پومسه در اتحادیه تکواندو آسیا شد
  • کمک ۲۴۰ میلیاردی برای «کشتی» در سال المپیک
  • معاون وزیر ارتباطات: ادامه اختلال ایتا به‌هیچ‌وجه قابل‌قبول نیست
  • در انتظار تصمیم وزارت ورزش برای انتخابات فدراسیون ترای اتلون