Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خراسان روز گذشته گزارشی از پدیده اتوبوس‌های رجیستری منتشر کرد که عده‌ای سودجو افرادی را با اتوبوس از کشور خارج و از گذرنامه آنان برای رجیستر کردن گوشی‌های همراه قاچاق استفاده می‌کنند.

در این گزارش همچنین به نوعی سرقت از مسافران سفر‌های خارجی پرداخته شد که طی آن افرادی با سوء استفاده از اطلاعات آنان و حتی دریافت سیم کارت به نام آنان، اقدام به رجیستری گوشی‌های قاچاق می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی دیروز در واکنش به انتشار این گزارش در تماس با خراسان در این باره اظهار کرد: با توجه به پیش بینی‌هایی که در خصوص سوء استفاده از طرح ثبت تلفن همراه مسافر می‌شد، هماهنگی‌هایی با دستگاه‌های کشوری و استانی از طریق کمیسیون‌های استانی انجام شد.

بیشتر بخوانید: دور زدن قانون رجیستری گوشی های همراه در مرزها 

رسول فرزادفر افزود: این موضوع به دستگاه‌های صنعت، معدن و تجارت، پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گمرکات، سازمان تنظیم مقررات رادیویی، اداره کل فناوری اطلاعات، حج و زیارت و دفاتر گردشگری در استان‌ها اطلاع داده شد تا در صورت مشاهده مواردی از سوء استفاده از این طرح، این موارد بر اساس جداولی تکمیل شود و در اختیار کمیسیون‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان‌ها به عنوان متولی مبارزه باقاچاق، قرار گیرد تا این کمیسیون‌ها موضوع را از طریق ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق پیگیری کنند. وی ادامه داد: اگر گوشی توسط سیم کارت‌هایی که بدون اطلاع مالک آن صادر شده، ثبت و رجیستر شده باشد، علاوه بر این که ابطال و از دسترس خارج می‌شود، با متخلفانی که سوء استفاده کرده باشند همچون مدیر کاروان یا موسسه گردشگری یا فرد دیگری در ادارات مربوط، برخورد می‌شود. دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی اظهار کرد: مردم شکایات خود را در این زمینه به پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز و اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت و معدن استان‌ها ارائه کنند تا پیگیری و با متخلفان برخورد شود. وی با تاکید بر این که بعد از شکایت افراد، گوشی‌هایی که این گونه رجیستر شده است، ابطال می‌شود، افزود: گوشی‌های بدون رجیستر ۳۰ روز فرصت ثبت دارند.


طرح رجیستر مسافری لغو می‌شود؟
فرزادفر همچنین گفت: احتمالا مسئله رجیستر تلفن همراه مسافری به طور کلی لغو می‌شود. سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق نیز پیش از این در خصوص سوءاستفاده از گذرنامه برای ثبت گوشی مسافری، گفته بود: ممکن است افراد سودجو از گذرنامه با این عنوان سوءاستفاده کنند که شخص را یک یا دو روز از کشور خارج و سپس با استفاده از اطلاعات گذرنامه، گوشی مسافری را ثبت کنند. حمیدرضا دهقانی‌نیا افزود: به زبان ساده تر، اطلاعات گذرنامه در اختیار فرد سودجو قرار می‌گیرد و توسط این شخص وارد سامانه می‌شود، در مرحله ثبت گوشی مسافری باید شماره تلفنی را که منتسب به اطلاعات گذرنامه است وارد کند، بنابراین شخص سودجو باید مالکیت سیم کارت را هم بگیرد که در همین زمینه این فرد به دفاتر اپراتور مراجعه و اقدام به سوزاندن سیم کارت می‌کند. وی ادامه داد: این مسئله ارتباطی به رجیستری ندارد و کاری است که خارج از قاعده در حال انجام است. او گفت: بر اساس قوانینی که به دفاتر اپراتوری ابلاغ شده است در صورتی سیم‌کارت سوزانده می‌شود که شخص احراز هویت شده باشد، اما اگر بدون این فرایند سیم کارت سوزانده شود مقصر سامانه رجیستری نیست. این مقام مسئول افزود: زمانی که از سوءاستفاده از اطلاعات گذرنامه افراد سخن می‌گوییم، دیگر مشکل از سامانه رجیستری نیست، زیرا همان گونه که گفتم فرایند رجیستری گوشی مسافری به گونه‌ای تدوین شده که صرفاً صاحب سیم کارت می‌تواند گوشی را ثبت کند. دهقانی نیا با بیان این که در صورتی که بدون احراز هویت، سیم کارت سوزانده شود، این اقدام تخلف اپراتور محسوب می‌شود، افزود: در صورتی که سیم کارت سوزانده شود بسیار راحت می‌توان فرد سودجو را پیدا کرد و این موضوع قابل بررسی و ردیابی است.

منبع:خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ریجستری قاچاق کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۶۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی

جام جم آنلاین اصفهان؛ سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: شيادان سايبري با ترفند ارسال پيام‌هاي جعلي حاوي لينک‌هاي آلوده با عنوان واريز طرح فجرانه کالابرگ الکترونيکي افراد را ترغیب به باز کردن لینک های آلوده به بدافزار کرده و با نصب بدافزاری با عنوان " کالا برگ " روی گوشی قربانی ، با ایجاد دسترسی غیر مجاز به اطلاعات قربانی ، اقدام به بردارشت غیر مجاز از حساب های افراد می نمایند. این مقام مسئول افزود: از باز کردن لینک‌های ارسالی که به صورت پیامک یا پیام در بستر شبکه‌های اجتماعی و منابع نامعتبر که از سوی افراد ناشناس یا دوستان و آشنایان با مضامین طرح‌های ابلاغی از سوی دولت ارسال می‌شود، خودداری نموده و اخبار موثق را تنها از طریق سایت‌های و رسانه‌های معتبر پیگیری کنند. این مقام انتظامی در خصوص اینکه اگر فردی بر روی لینک ناشناس کلیک کرد و وارد آن شد چه کاری باید انجام دهد ، گفت: ابتدا اینترنت گوشی خود را خاموش کرده ، گوشی را در حالت هواپیما قرار داده و با یافتن بدافزار نصب شده روی گوشی ، سریعا بد افزار مورد نظر را حذف و اگر اطلاعات کارت و یا حساب بانکی خود را در سیر مراحل قبلی وارد نموده اید و یا در اختیار قرار داده اید ، به سرعت نسبت به مسدود کردن کارت یا حساب بانکی خود از طریق تماس با پشتیبان بانک ، مراجعه حضوری به بانک و یا از طریق دستگاه خود پرداز اقدام و موضوع را با شماره گیری تلفن فوریت های سایبری پلیس فتا 096380 اطلاع رسانی نماید. رئیس پلیس فتا استان اصفهان در آخر بیان داشت: هموطنان بدون داشتن سواد رسانه‌اي در فضاي مجازي، فريب اخبار و محتواهاي جعلي را مي‌خورند و ممکن است نقش مؤثري در تغيير مسير زندگي آنها داشته باشد؛ لذا مي‌بايست اخبار را ازرسانه‌هاي معتبرملی وبه ویژه سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.gov.ir دنبال کنند تا دچار اين‌گونه مشکلات نشوند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی
  • کشف ۷۰۰ کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس
  • کشف گردو قاچاق در اتوبوس
  • ۷۰۰ کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس کشف شد
  • کشف ۶۰ میلیارد ریال نوشیدنی‌های قاچاق از یک انبار در رشت
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران
  • چند نکته برای مدیریت گوشی همراه هنگام سفرهای خارجی
  • کشف داروی قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد 
  • قاچاق هروئین و شیشه در پوشش باند خانوادگی