Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید از نمایشگاه فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های صنعت غذایی، در جمع خبرنگاران در خصوص تعهدات دانشگاه آزاد اسلامی در تفاهم‌نامه توسعه فناوری بذر گفت: این فناوری محصول دانشگاه آزاد اسلامی است و زمینه توسعه آن در دانشگاه آزاد اسلامی فراهم بود به طوری که دانشگاه برای آن منابع لازم را تامین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی ایران در برخی از مناطق کشور مانند استان اصفهان و هرمزگان امکان کشت زمستانی بذر با حمایت مالی اوقاف و خصوصاً صندوق نوآوری و شکوفایی فراهم شد. با توجه به این که دانشگاه آزاد اسلامی یک سوم سهام را در اختیار دارد تصمیم گرفته شد که آن را در قالب صندوق پژوهش و فناور به‌صورت اهرمی اجرا کند برهمین اساس با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی صندوقی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص یافت که این اولین اقدام ما در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان صندوق پژوهش و فناوری خواهد بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: از آنجا که فضای گلخانه‌ای بسیاری در کشور موجود است بنابراین برای تامین نیاز کشور در مرحله اول این طرح در واحد مجلسی اصفهان انجام شد زیرا برای مکان‌یابی مناسب باید شرایط آب و خاک منطقه تایید شود. امیدواریم با سرمایه‌گذاری صندوق و سازمان اوقاف این پروژه پیشرفت کند.

دکتر طهرانچی ادامه داد: بذر خیار و گوجه‌فرنگی و فلفل، بذرهایی هستند که وارد بازار شده است. هر بذر هیبرید برای اینکه یک لاین مصرفی پیدا کند به پنج تا هفت سال کار علمی نیاز دارد که این کار علمی در کشور انجام شده است. هم اکنون حدود 6 رقم خیار مورد تأیید کشاورزان قرار گرفته است و به هر حال کشاورزان باید این نوع محصول را به لحاظ نوع مقاومت بپذیرند. این محصولات توسط کشاورزان عراقی به شدت مورد پسند قرار گرفته است. در عراق بذرهای متنوعی از کشورهای خارجی ارائه می‌شود اما بذرهای خیار دانشگاه آزاد اسلامی توانسته توجه کشاورزان عراقی را جلب کند. سه رقم بذر گوجه‌فرنگی نیز در مرحله تولید قرار دارد و سپس بذرهای صیفی‌جات شامل فلفل، خانواده بادمجان، کدو و خربزه وارد بازار می شود.

وی در رابطه با نمایشگاه فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های صنعت غذایی اظهار کرد: امسال حرکت‌های بسیاری از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی انجام شده اما اشکال عمده‌ در کشور ما این است که ما از جانب دولت همیشه می‌خواهیم فرآیند فناوری را به حرکت درآوریم و این پاسخگو نیست. این نمایشگاه از جمله اقدامات به‌جا و خوب در صندوق نوآوری و شکوفایی است.

وی ادامه داد: در طول یکصد سال اخیر هیچ کاری با پول نفت به قوام نرسیده است. پول نفت برای سرمایه‌گذاری‌های کلان کشور است. صنعت خصوصی باید بتواند بازار خودش را پیدا کند، دوم این که کِشنده فناوری و علم شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تاکنون شرکت‌هایی را مورد حمایت قرار می‌دادیم که محصولی تولید نمی‌کردند، نتیجه این بود که قشر فرهیخته و نخبه‌ای که وارد این کار می‌شدند بعد از یک مدت با ورشکستگی و مشکلات عجیب و غریب مواجه می‌شدند. برگزاری این چنین نمایشگاه‌هایی لوکوموتیو فناوری و فناوران را به حرکت درمی‌آورد.

وی در پاسخ به سوال ایسکانیوز در رابطه با حمایت از مراکز رشد گفت: بحث سرای نوآوری را ما شهر به شهر پیگیری می‌کنیم. همچنین اقتصاد شهری را مورد هدف قرار داده‌ایم. با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی درصددیم که بزرگ‌ترین صندوق پژوهش و فناوری را ایجاد کنیم. مقدمات و مصوبات آن نهایی شده، اعضای هیئت مدیره نیز پیشنهاد شدند و به زودی مدیرعامل هم منصوب خواهد شد.

طهرانچی ادامه داد: با توجه به اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی، سپرده‌گذاری از ناحیه بانک‌ها را منع کرده‌ایم، گفته‌ایم پول‌هایی که در واحدها هست یا در صندوق پژوهش و فناوری سپرده‌گذاری کنند یا در خدمت تولید بکار گرفته شود و یا در بانک‌های قرض‌الحسنه پشتوانه وام دانشجویی باشد.این حرکت جدیدی است که به جد دنبال می‌کنیم تا تحولی را در جهت حمایت از جوانان در سراسر کشور ایجاد کنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا در آستانه سال تحصیلی جدید وام‌های جدیدی را برای دانشجویان تعریف کرده‌اید، گفت: ما در بحث وام دانشجویی، علاوه بر دو بانک رسالت و مهر ایران که در آنجا سپرده‌گذاری‌های مناسبی انجام داده بودیم تا وام‌هایی را در این راستا داشته باشیم با بانک ملی نیز توافق‌نامه‌ای امضا کردیم. براساس این توافق‌نامه بانک نسبت به پرداخت یک هزار میلیارد تومان وام دانشجویی متعهد شده است که در اختیار دانشجویان ما قرار دهند. ما به دنبال این هستیم که دانشجویان بتوانند در سال اول در ترم ورودی از این وام‌ها به‌صورت کامل بهره‌برداری کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: به شدت به دنبال رفع موانع نظام‌های بورکراتیکی هستیم، امیدواریم بتوانیم با ارائه وام پشتیبان تحصیلات دانشجویان باشیم.

وی در خصوص تخفیف شهریه در مناطق محروم نیز گفت: رشد شهریه ما 11 درصد متوسط است که این 11 درصد متوسط بازه‌ای را در بر می‌گیرد. شرایط وام برای ورودی‌های جدید و قدیم متفاوت است. این 11 درصد متوسط را در کل بودجه‌ لحاظ کردیم. با توجه به این که سال مالی دانشگاه با سال تحصیلی یکی شده است در کل کشور هم به این صورت درآمده است. البته 14 درصد، 15 درصد، 18 درصد، اینها در واحدهای مختلف، متفاوت است. 50 درصد تخفیفی هم که به عنوان مناطق محروم بود، آن هم به‌عنوان بورس تحصیلی در اختیار دانشجوها قرار می‌گیرد که ما این بورس تحصیلی را به جد در همه مناطق محروم داریم.

انتهای پیام/

169 / 167 دانش بنیان نواوری دانشگاه آزاد توسعه مرکز رشد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان نواوری دانشگاه آزاد توسعه مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۷۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی سفیران سلامت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکزمهاباد؛ مسئول سلامت روانی، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهاباد گفت: در این نشست ابعاد مختلف سلامت روانی، اجتماعی، سلامت معنوی و آسیبهای اجتماعی که می‌تواند به سلامت خانواده وارد شود و از طریق فضای مجازی تأثیرات روانی و اثرات مخربی بر روی خانواده داشته باشد، مورد بحث قرار وبررسی گرفت.

خانم تاج الدینی افزود: جامعه دانشگاهی و سفیران دانشجویی می‌توانند به عنوان بازوان سلامت در ارتقای سلامت روانی و کاهش آسیبهای اجتماعی کمک شایانی به خانواده ها بکنند.

رضا تقی زاده، رابط سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد و شبکه بهداشت و درمان این شهرستان هم در این نشست، با بیان اینکه  ارتقاء سواد سلامت دانشجویان و آموزش خود مراقبتی، محور اصلی این نشست بود، گفت: آشنایی و ارتقاء سطح دانش دانشجویان از سلامت روان و شناخت ابعاد مختلف سلامت روان از جمله مهمترین اهداف برگزاری این نشست برای سفیران دانشجویی بود.

در این نشست تخصصی ، چالش های حوزه سلامت و راهکارهای عملی برون رفت از آن به دانشجویان ارائه شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • گردهمایی سفیران سلامت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • مبالغ وام شهریه دانشجویان پیام نور اعلام شد/ آخرین مهلت ثبت نام متقاضیان
  • تجلیل از دانشجویان فعال در برگزاری انتخابات اسفندماه شیراز
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی 
  • لزوم عضویت استادان کارگروه جغرافیا در کمیته‌های ارتقای اساتید/ محور‌های ۱۰ گانه خروج از ساختار معیوب جغرافیا