Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،‌ کاظم غریب آبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین المللی در وین، اعلام کرد به دنبال سفر پیروز حناچی، شهردار تهران به وین و شرکت در چهارمین مجمع سالیانه "پلی برای شهرها"، یک اعلامیه همکاری میان شهرداری تهران و سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) به امضاء طرفین رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این اعلامیه با اشاره به انجام رایزنی‌های سازنده میان طرفین در مورد موضوعات مورد علاقه مشترک در حاشیه چهارمین مجمع سالیانه یونیدو تحت عنوان "پلی برای شهرها" در سوم سپتامبر ۲۰۱۹، بر روی چهار بند ذیل به عنوان مبنای همکاری ها، توافق به عمل آمد.

۱. قصد طرفین برای تسهیل همکاری نزدیک بین یونیدو و شهرداری تهران، با هدف مشارکت برای رسیدن به توسعه صنعتی پایدار و جامع.

۲. علاقه طرفین جهت پیگیری توسعه صنعتی پایدار و جامع در شهر تهران در چارچوب گسترده‌تر همکاری میان یونیدو و جمهوری اسلامی ایران از طریق همکاری مشترک و چندجانبه.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران سازمان ملل توسعه پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۲۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا پیش قرارداد زباله‌سوز ۶ هزار تنی در اردیبهشت ماه

رضا محمدی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران پیرامون آخرین وضعیت زباله سوز ۶ هزار تنی گفت: با توجه به اینکه تاکنون در کشور نمونه مشابهی از نظر فنی و یا به لحاظ ظرفیتی موجود نبوده و نمونه مورد بحث اولین پروژه زباله سوز با مقیاس بزرگ در سطح کشور است، در مسیر فرایند مطالعات و طراحی پروژه با پیچیدگی‌های فنی زیادی روبرو شدیم.

وی افزود: در همین راستا با به کارگیری متخصصین ذیربط و با دعوت از شرکت‌های پیمانکار این حوزه، کارشناسان و مدیران ارشد سازمان مدیریت پسماند جلسات متعددی به منظور هماهنگی و بررسی فنی مباحث پیرامون احداث پروژه برگزار شد که نتایج خوبی‌ حاصل و انشاالله با بررسی، تحلیل و جمع‌بندی نهایی، پیش قرارداد پروژه در اردیبهشت ماه به امضا طرفین خواهد رسید.

محمدی درخصوص مزایای استفاده از این روش گفت: مدیریت پسماند به روش زباله‌سوزی از بهترین روش‌های متداول کاهش دفن زباله در دنیاست که از مزایای آن ‌می توان به تولید انرژی برق، تولید مصالح ساختمانی با استفاده از خاکستر حاصل و درنهایت کاهش آلودگی‌های زیست محیطی علی‌الخصوص آلودگی محیط با شیرابه اشاره کرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسمان خاطرنشان کرد: مجموع پسماند تولیدی شهر تهران و شهرهای اطراف مثل باقرشهر و حسن‌آباد بعد از فرایند پردازش روزانه (تفکیک پسماند خشک) حدود ۶ هزار تن است که با به‌کارگیری زباله‌سوز، موضوع شیرابه و دفن زباله در مجتمع پردازش آرادکوه به پایان خواهد رسید و آغاز فصل جدیدی در بهبود وضعیت زیست محیطی شهر تهران خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • گامی برای توسعه روابط پرمنفعت تهران و اسلام آباد
  • امضای 8 سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و پاکستان
  • توسعه پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان
  • اسناد همکاری میان هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان امضا شد
  • اسناد همکاری میان هیات‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان امضا شد
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • توسعه پایدار گردشگری در یزد، مستلزم تعامل دو جانبه شهرداری و اداره میراث فرهنگی
  • تعامل شهرداری و میراث فرهنگی به منظور توسعه پایدار گردشگری
  • تعامل شهرداری و میراث در راستای توسعه پایدار گردشگری
  • امضا پیش قرارداد زباله‌سوز ۶ هزار تنی در اردیبهشت ماه