Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@16:46:31 GMT

جمع اوری کتاب‌های هری پاتر از کلیسای کاتولیک

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۰۵۳۹۵

 به گزارش ایلنا به نقل از منابع خارجی، مدرسه وابسته به کلیسای کاتولیک رومی در ایالت «تنسی» آمریکا مجموعه رمان‌های «هری پاتر» نوشته «جی‌کی‌رولینگ» را از قفسه کتاب‌خانه‌های خود حذف کرد، زیرا یکی از کشیش‌های مدرسه با جادوهای به تصویر در آمده در این اثر مشهور جهانی مخالفت کرد.

این کشیش هشدار داد که نویسنده، وِردها و افسون‌های واقعی را شرح داده است که با خواندن آن «خطر احضار ارواح شرور» وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشیش «دان ریهیل» با ارسال ایمیلی به والدین دانش‌آموزان مدرسه کاتولیک «سنت ادوارد» نشویل درباره تصمیم خود توضیح داد و اعلام کرد بعد از رایزنی با جن‌گیرهای ایالات متحده و واتیکان، داستان هفت جلدی جادوگری‌های پسرکی در مدرسه «هاگوارتز» و نبرد وی با «لرد ولدمورت» و نیروهای تاریکی را ممنوع کرده است.

کشیش «ریهیل» ظاهراً در کمال جدیت نوشته است: «در این کتاب هم جادوی مطلوب آمده است هم جادوی نامطلوب که حقیقت ندارد و در واقع فریب‌کاری هوش‌مندانه است. وردها و افسون‌های به کار رفته در این کتاب وردها و افسون‌های واقعی هستند و وقتی که انسان و از جمله خواننده کتاب آن‌ها را به زبان بیاورد، خطر آن وجود دارد که ارواح شرور احضار شوند».

منبع: ایلنا

کلیدواژه: هری پاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۵۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیارتگاه دوست‌داشتنیِ شهر

حرم شاه عبدالعظیم حسنی که محلی‌ها به آن شابدعظیم می‌گویند، یکی از حرم‌هایی است که در کنار احترام و اهمیت مذهبی، دارای سویه خاطره‌انگیز برای مردم ایران به‌خصوص اهالی ری و تهران است. این وجه حرم عبدالعظیم حسنی آنقدر قوی هست که می‌توان گفت بیش از سایر امامزادگان در ادبیات راه یافته و تصویرش در آثار سینمایی نیز آمده است. اهالی شهرری و تهران خاطره‌های بسیاری از این حرم دارند که با مناسک مذهبی مانند ایام محرم و صفر و همچنین اعیاد مذهبی و ملی گره خورده است.

همه چیز از یک خواب شروع شد

می‌گویند یکی از شیعیان شهرری خوابی دید. در این خواب رسول خدا درخت سیبی را به مرد شیعه نشان داد و خبر فوت یکی از نوادگانش را در آن مکان داد. حضرت در خواب به مرد شیعه گفتند که نواده ایشان باید زیر آن درخت سیب به خاک سپرده شود. مرد روز بعد به سراغ صاحب باغ رفت و خواست آنجا را بخرد اما صاحب باغ هم همین خواب را دیده بود و تصمیم داشت که باغ را وقف شیعیان کند. این باغ محل اولیه حرم عبدالعظیم حسنی بود. بعد از این روایتی از ساختمان ابتدایی حرم وجود ندارد. آمده است که در بنای نخستین این آرامگاه را محمد پسر زید داعی علوی در نیمه دوم قرن سوم هجری قمری برابر با با قرن نهم میلادی تعمیر اساسی کرد. درگاه اصلی ورودی آن که در شمال آرامگاه قرار دارد به فرمان پادشاهان خاندان بویه و سپس با تلاش مجدالملک قمی ساخته شد. تعمیر اساسی حرم در دوران آل بویه در بیشتر منابع آمده است. با این وجود از آنجا که معماری اصلی این بنا، شبیه به سبک دوران سلجوقی است و به همین دلیل احتمال می‌رود سلجوقیان نیز تغییرات اساسی در بنا ایجاد کرده باشند.

زیارتگاهی که مدفن آن حضرت شد

در روایات آمده است که جناب عبدالعظیم حسنی در زمان حیات خود روزها در سرداب محل زندگی‌اش مخفی بوده و به عبادت می‌پرداخته و تنها گاهی برای زیارت مرقدی که در نزدیکی سرداب بوده از محل اقامت خود بیرون می‌رفته است. ایشان پس از فوت در نزدیکی همین مقبره به خاک سپرده شده‌اند و بعد از مدتی دو مقبره در یک بنا قرار گرفته‌اند. آن‌طور که آمده است بر روی مقبر مطهر ایشان تا قرن‌ها ضریحی وجود نداشته است. اولین ضریح را شاه طهماسب صفوی برای این زیارتگاه وقف کرده است. ضریحی که صفویان برای حرم ساخته بودند، از جنس چوب بود. این ضریح چوبی تا زمان قاجار بدون تغییر باقی مانده بود. اما در آن زمان، ضریح حرم را با یک ضریح نقره‌ای جایگزین کردند. ضریح نقره‌ای حرم شاه عبدالعظیم در دوران ناصرالدین شاه مرمت شد.

صحن‌های حرم حضرت عبدالعظیم حسنی

حرم شاه عبدالعظیم حسنی شامل ۵ صحن است که به شرح زیر هستند:

صحن شمالی یا عتیق که اکنون با نام امام حسن مجتبی (ع) شناخته می شود. صحن شمال غربی یا باغ طوطی که اکنون با نام صحن امام حسین شناخته می‌شود و شمال غربی حرم قرار گرفته و مدرسه امین‌السلطنه نیز در آن واقع شده است. صحن غربی یا ناصر ناصری یا صحن ولیعهدی که اکنون با نام صحن کاشانی شناخته می‌شود و در غرب حرم قرار گرفته است. صحن شمال شرقی یا باغچه علی جان که در شرق حرم قرار گرفته است. صحن جنوبی که به نام امامزاده حمزه مشهور است.






زهره هاشمی

دیگر خبرها

  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • طرح «بوم»؛ شکوفایی خلاقیت‌ها یا باری روی دوش معلم؟
  • بازداشت ۷ نوجوان در ارتباط با حمله به اسقف اعظم کلیسای سیدنی
  • اصفهان و پورتو؛ خواهرانی از جنس کاشی‌های آبی با دوستی ۵۰۰ ساله
  • همبازی شدن آل پاچینو و دن استیونز در یک فیلم ترسناک
  • زیارتگاه دوست‌داشتنیِ شهر
  • اعتراض متفاوت و شوکه کننده به کریدور زنگه زور توسط کلیسای سرکیس مقدس + تصاویر
  • فلورانس رنسانسی؛ خواهر ایتالیایی اصفهان + عکس
  • فلورانس رنسانسی؛ خواهر ایتالیایی اصفهان
  • جشن هواداران اینتر در خیابان‌های میلان و در مقابل کلیسای معروف شهر پس از کسب بیستمین قهرمانی در سری آ / فیلم