Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، این تجهیزات در آستانه سال تحصیلی جدید با حضور مسئولان استانی، به مدارس کم برخوردار در نواحی یک و دو آموزش‌وپرورش کرج ارسال شد.

این تجهیزات در راستای توسعه عدالت اجتماعی و آموزشی از سوی سازمان اجتماعی وزارت کشور تأمین‌شده است.

این امکانات و تجهیزات شامل کتابخانه، پرده نمایش، ویدئو پرژکتور، فتوکپی، کولرآبی، چاپگر، میز و نیمکت، یخچال، چرخ‌خیاطی، مجموعه کیت آموزشی، رایانه، تلویزیون و میز مطالعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 گسترش دامنه عدالت اجتماعی و اقدامات پیشگیرانه از آسیب‌های اجتماعی در حوزه کاری آموزش‌وپرورش البرز نیاز به نگاه حمایتی مسئولان استانی، کشوری و خیرین دارد.

 این تجهیزات به مدارس کم برخوردار آموزش‌وپرورش نواحی یک و دو کرج در قالب ۹دستگاه خودرو ارسال شد.

اولین کاروان تجهیزات آموزشی و فرهنگی به مدارس کم برخوردار استان البرز، ۱۸اردیبهشت‌ماه ۹۸به ارزش ۱۰میلیارد ریال به مدارس محروم البرز اعزام شد.

کد خبر 4711430 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: لوازم التحریر وزارت آموزش و پرورش سال تحصیلی جدید شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه محسن هاشمی سید جواد حسینی حج تمتع 98 وضعیت معابر شورای شهر سازمان حج و زیارت بنیاد شهید و امور ایثارگران نیروی انتظامی پیروز حناچی اربعین حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات سخت شناور‌کردن تقویم آموزشی

  تعطیلات غیررسمی و بدون برنامه مدارس در چند سال اخیر و تلاش برای جبران عقب‌ماندگی دانش‌آموزان از محتوای آموزشی تدریس نشده، نشان می‌‌دهد که سازوکار و مقررات کنونی پاسخگوی اقتضائات و نیازهای مدارس نیست. از طرفی چهار فصل بودن کشور و وجود اقلیم‌های متفاوت در شهرهای ایران، وزارت آموزش‌و‌پرورش و شورای‌عالی آموزش و پرورش را برآن داشته تا چنین طرحی را به مجلس پیشنهاد دهند.تغییر تقویم آموزشی مدارس (زمان آغاز و پایان سال تحصیلی) از موضوعاتی است که دستخوش سیاست‌‌گذاری‌های متفاوتی شده است. در دهه ۷۰ آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان از اول شهریور بود که این موضوع به‌دلیل برخی از شرایط به‌ویژه گرمای هوا با تبعات منفی بر کیفیت تحصیل دانش‌آموزان همراه بود. در نهایت مجلس در سال ۱۳۷۶ با تصویب یک قانون تاکید کرد که زمان بازگشایی مدارس در سراسر کشور همه‌ساله، اول مهر ماه و تا پایان اردیبهشت ماه شود. با این حال مجدد و اواخر سال ۱۴۰۲ هم یک‌بار دیگر موضوع تغییر تقویم آموزشی مدارس مطرح شد. بر همین اساس میثم لطیفی، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور توضیح می‌دهد: «در لایحه کاهش ساعت کاری کارکنان دستگاه‌های اداری پیش‌بینی کرده بودیم که شروع سال تحصیلی برای دانش‌آموزان لزوما از ابتدای مهر ماه نباشد. مجلس نیز با این موضوع موافقت کرد و در کمیسیون نهایی شد و قرار است بتوانیم با توجه به اوضاع اقلیمی یعنی ‌مناطق گرمسیر و سردسیر درجه‌‌ای از اختیار را به ادارات کل آموزش و پرورش و وزارت آموزش و پرورش برای شروع سال تحصیلی بدهیم.» موضوعی که همچنان روی میز نمایندگان مجلس است.
   
فرصت‌ها و چالش‌های طرح تغییر آغاز سال تحصیلی
تعطیلات غیررسمی، اقلیم‌های جغرافیایی متفاوت در کشور، تفاوت در طلوع و غروب خورشید، ناهماهنگی میان تعطیلات مدارس با دستگاه‌های دولتی و بنگاه‌های اقتصادی، آزمون سراسری دانشگاه و امتحانات نهایی، همگی از چالش‌ها و عمده‌ترین دلایل تغییر در تقویم آموزشی کشور است. زهرا علی‌اکبری، کارشناس آموزش و پرورش در این خصوص به روزنامه «جام‌جم» می‌گوید: «شناور شدن بازگشایی و پایان سال تحصیلی در برخی مناطق گرمسیری کشورمان در مهر ماه دشوار است. یک‌سری از مناطق در آغاز سال تحصیلی با پدیده‌های مختلفی همچون آلودگی هوا و وارونگی دما مواجه می‌شوند. اگر برای بازه زمانی آغاز سال جدید محدودیتی نداشته باشیم، قطعا مشکلاتی که کلانشهرها با آن روبه‌رو هستند، حل شده و فرصتی برای جبران درسی ایجاد می‌شود.»البته محمود امانی‌طهرانی، دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش می‌گوید که طرح تغییر در آغاز سال تحصیلی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده و هم‌اکنون در نوبت بررسی و تصویب در صحن علنی مجلس است. وی همچنین توضیح می‌دهد: «در صورتی که این طرح به مصوبه مجلس تبدیل شود، مصوبه قبلی که زمان آغاز و پایان سال تحصیلی را تعیین کرده بود، لغو و اختیارات بیشتری به آموزش و پرورش با توجه به شرایط مختلف در جغرافیای کشور داده می‌‌شود.» گویا این طرح می‌تواند در ارتقای بازدهی آموزشی به‌ویژه در مناطق دارای اقلیم آب و هوایی خاص مؤثر باشد. 
   
همگی در انتظار تصویب مجلس
به نظر می‌رسد که تصویب این طرح تغییرات و اتفاقات جدیدی را برای نظام آموزشی کشور رقم بزند.همان‌طور که زهرا علی‌اکبری، کارشناس آموزش و پرورش معتقد است:«نظام آموزشی کشوربا این اقدام می‌تواند به سمت مدرسه محوری و منطقه آموزش محوری پیش رود، چرا که تفویض اختیار برای هرسیستم آموزشی و درهرکشوری با نتایج بسیار خوبی همراه است.» البته ناهماهنگی و انطباق تعطیلات مدارس و تعطیلات ادارات یکی دیگر ازچالش‌‌های تقویم آموزشی است. ازسوی دیگر اشتغال والدین همزمان با تعطیلی مدارس، نه‌‌تنها فرصت به شمار می‌رود، بلکه مشکلات و تهدید‌هایی را هم برای خانواده و دانش‌آموزان ایجاد می‌‌کند.با وجود این وزارت آموزش وپرورش هم درصورت نهایی‌شدن این طرح بامعضلاتی همراه است وباید زیرساخت‌هایی را پیش از آن برنامه‌ریزی کند. 

جزئیات بند الحاقی تغییر در آغاز سال تحصیلی
آبان ماه سال گذشته بود که نمایندگان مجلس در جلسه‌ای علنی و در ادامه بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، بند الحاقی ۵ ماده ۹۱ این لایحه را بررسی می‌کردند. در این بند آمده است که وزارت آموزش و پرورش موظف است براساس مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سایر اسناد و قوانین بالادستی مرتبط، با رویکرد انعطاف‌پذیری و تفویض اختیار به شورای آموزش و پرورش استان‌ها، نسبت به تدوین چارچوب تقویم و مدیریت زمان آموزش و الزامات آن در مدارس، حداکثر ظرف شش ماه پس از لازم‌الاجرا شدن این قانون، به تصویب شورای‌عالی آموزش و پرورش برسد.شروع و پایان سال تحصیلی طی فرآیند ۱۲ماهه بر‌اساس ساعات برنامه درسی ملی مصوب شورای‌عالی آموزش و پرورش وتعیین زمان فعالیت‌های آموزشی و پرورشی به تفکیک دوره، پایه ودرس درراستای تحقق تربیت تمام ساحتی،تنوع‌بخشی به محیط‌های یادگیری و اقسام ارائه آموزش(حضوری، غیرحضوری و ترکیبی) از جمله الزامات این بند است.

دیگر خبرها

  • اصلاح قانون تأسیس مدارس غیر دولتی ابلاغ شد
  • جبران «بوی ماه مدرسه» با تغییر تقویم از ماه مهر
  • اعزام بیش ۳ هزار یزدی به سرزمین وحی
  • اعزام بیش سه هزار یزدی به سرزمین وحی
  • جبران «بوی ماه مدرسه» با تغییر تقویم از ماه مهر
  • عملیات سخت شناور‌کردن تقویم آموزشی
  • جمع‌آوری مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان مرکزی
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس در انتظار تایید مجلس
  • اعزام کاروان حج شهرستان پارس آباد به سرزمین نور
  • خبر جدید از نتایج آزمون استخدامی معلمان | اعلام اولین روز فراخوان برای ارزیابی تکمیلی | دوره‌ آموزشی نومعلمان کی برگزار می‌شود؟