Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم پزشکی بیمارستانی در جمهوری چک، موفق شد جنین موجود در رحم زنی را که ۱۱۷ روز پیش دچار مرگ مغزی شده بود، به سلامت به دنیا بیاورد. نوزاد

این زن باردار که نزدیک به چهار ماه پیش دچار مرگ مغزی شده بود، با تدابیر پزشکان بیمارستان دانشگاه برنو به حیات جسمانی خود ادامه داد تا جنین او مراحل رشد خود کامل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نوزاد دختر که الیسکا نامگذاری شده روز ۱۵ ماه اوت به دنیا آمد. او در لحظه تولد ۲.۱ کیلوگرم وزن داشت و قدش هم ۴۲ سانتیمتر بود.

مرگ مغزی

مادر ۲۷ ساله او که از نوعی ناهنجاری شریانی رنج می‌برد، ۲۱ ماه آوریل دچار خونریزی مغزی شد و به کما رفت. در این مدت متخصصان مختلف دانشگاه برنو از جمله بیهوشی، احیا، مراقبت‌های ویژه، زنان و زایمان برای حفظ و تکامل این جنین همکاری کردند.

تحت تاثیر این همکاری، وزن جنین تا ۲۴ ژوئن به ۹۸۰ گرم و تا اواسط ژوئیه به ۱.۵ کیلوگرم افزایش یافت.

جمهوری چک

الیسکا به همراه پدرش بیمارستان را ترک کرده و این روزها تنها برای رفع عفونت باقیمانده از دوران حضور در رحم مادرش قدری داروی آنتی‌بیوتیک مصرف می‌کند.

بیمارستان دانگشاه برنو اعلام کرده که پیش از این ۲۰ مورد از این نوع تولد در جهان رخ داده ولی تجربه الیسکا از نظر طول دوران مرگ مغزی مادرش تاکنون بی‌سابقه بوده است./یورونیوز

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۳۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر سمیرا عبدالهی گفت: اختلالات رفتاری جزو شایعترین اختلالات همراه با بارداری هستند که در بین این اختلالات افسردگی شیوع بیشتری داشته به طوری که ممکن است در ۱۰ تا ۲۰ درصد از بارداری‌ها اتفاق بیفتد. زنانی که پیش از بارداری مبتلا به افسردگی بوده‌اند، احتمال بروز و عود علائم در آنها بعد از زایمان بیشتر است.

وی درباره علائم افسردگی گفت: احتمال عود افسردگی بعد از زایمان زیاد بوده و به خصوص در ۱۲ ماه بعد از زایمان ممکن است که اوج علائم افسردگی را داشته باشیم. شایعترین علامت‌های آن، اختلالات روحی و خلقی، کاهش اشتها، کاهش انگیزه و امید و اختلالات خواب است. در برخی مواقع ممکن است علائم شدید و به صورت افکار خودکشی و یا دگرکشی ظاهر شود.

وی در ادامه افزود: چنانچه هر کدام از این علائم به صورت طولانی مدت و مزمن در زنان باردار و شیرده وجود داشته باشد به عنوان اختلالات رفتاری یا مود شناخته شده و باید تحت نظر روانپزشک درمان شود.

دکتر عبدالهی در مورد عوارض داروها برای جنین اظهار کرد: برخی از این داروها ممکن است در بارداری برای جنین مشکلاتی ایجاد کند که با نظر پزشک متخصص تغییر داده می‌شوند، اما اغلب داروهایی که برای درمان اختلالات افسردگی تجویز می‌شود، برای جنین عارضه‌ای ندارند، اما باید از نظر تنظیم دوز تحت نظر پزشک تجویز شود.

این متخصص زنان و زایمان بیان کرد: داروهایی که در درمان این اختلال در زنان استفاده می‌شوند داروهای مهار کننده بازجذب سروتونین هستند که وضعیت روحی و روانی را بهتر می‌کنند. در این بین دارویی به نام پاروکستین وجود دارد که ممکن است برای جنین عارضه ایجاد کرده و باعث اختلالات صرعی شود. بنابراین اگر زنان باردار تحت درمان با این دارو و نیز داروی لیتیوم هستند حتما باید تحت نظر روانپزشک دارو تغییر کند.

دکتر عبدالهی در ادامه بیان کرد: بعد از تشخیص و شروع ‌درمان، در طول بارداری مادر باید به صورت مرتب تحت نظر روانپزشک ویزیت شود و هر زمان که مادران باردار افکار خودکشی یا دگر کشی داشته باشند، باید به صورت اورژانسی بستری شده و تحت درمان‌های بیشتر قرار گیرد. حتی ممکن است لازم باشد که برای بیماران شوک هم در نظر گرفته شود.

اندوه بارداری با افسردگی متفاوت است

وی در خصوص اندوه بارداری گفت: موضوع مورد توجه در مورد اختلالات بارداری اندوه بارداری است که ممکن است در تشخیص افتراقی با افسردگی قرار گیرد. اندوه بارداری در روزهای ابتدایی بعد از زایمان تقریبا هفته اول زایمان بروز می‌کند و به دنبال آن مادر احساس غمگینی و عدم توانایی در نگهداری از فرزندش را دارد که در واقع با اختلالات جسمی همراه نیست و درمان آن هم اقدام حمایتی از طرف همسر و اطرافیان مادر است.

وی افزود: در حالی که شیوع افسردگی بعد از بارداری و تقریبا علائم آن از روز دهم یا دو هفته بعد از زایمان ظاهر می‌شود، نکته مهم این است که همراه علائم افسردگی ممکن است علائم توهم و یکسری اختلالات هذیان گویی وجود داشته باشد که نوع دیگری از اختلالات بارداری و رفتاری است و ممکن است بسیار خطرناک‌تر از علائم افسردگی بوده و به درمان بیشتری تحت نظر پزشک نیاز دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی در ادامه تاکید کرد: نکته مهم همراهان و خانواده بیمار هستند که حتما باید حمایت لازم را برای مادر داشته باشند و به علائم بیمار توجه کنند، اگر علائم خطرناک بروز کند، حتما اورژانسی به پزشک مراجعه کنند و مصرف داروها، مشاوره‌های روانی و کاردرمانی به موقع انجام شود تا بیماری کنترل شود.

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود
  •  دختر نوجوان قربانی بازی کودکانه خواهرزاده‌اش شد
  • تولد ماهانه ۱۱۰ نوزاد در بیمارستان امام رضای کبودراهنگ
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • ربودن کودک ۴ ساله با خودرو مادرش
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • فهرست مراکز کاردرمانی در مشهد
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • روایت شهادت محسن حججی از زبان پدر و مادرش + فیلم
  • روش جدید تراشه‌ها در مغز؛ با فکر شما اشیا هدایت می‌شوند!