Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@22:00:27 GMT

موارد استفاده سندبلاست چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۱۴۵۰۶

موارد استفاده سندبلاست چیست؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، ایده ابداع این فرآیند از روی اثری که طوفان شن روی پنجره اتاق مخترعش به جا گذاشته است نشأت گرفته و باعث اختراع وسیله‌ای شده که استفاده از آن بسیار مقرون به صرفه و کارآمد است.

در مورد سندبلاست چه می‌دانید؟

فرآیندی که به موجب آن ذرات تحت فشار هوا روی قطعات شیشه‌ای و فولادی پاشیده می‌شوند تا برای انجام کارهایی مثل رنگ کاری و حکاکی آماده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمیز کردن سطوح قطعات برای رنگ کاری و دیگر فرآیندهای مورد نظر ما از عمده ترین دلایلی است که باعث استفاده از سندبلاست شده است.

نوع دیگری از فرآیند ساب‌پاشی وجوددارد که در آن برای تمیزکاری سطح فلز از طریق پاشیدن جریان پرسرعتی از ماسه یا ماده ساینده دیگر استفاده می‌شود که آن را شن‌زنی می‌نامند.

درباره تاریخچه جالب پیدایش سندبلاست چه می‌دانید؟

* سندبلاست برای اولین بار توسط بنجامین تیلگمن معرفی شده است.

* او این پدیده را توسط برخورد ذرات شن به پنجره اتاقش ابداع می‌کند.

* بعد از طوفان شن او متوجه می‌شود که شن باعث برجا ماندن خط و خش‌هایی بر روی شیشه پنجره اتاقش شده است در نتیجه او مدت‌ها به دنبال اختراع وسیله ایی می‌گردد که بتواند ذرات را با سرعت زیاد پرتاب کرده و سطح مواد را صیقل دهد.

سندبلاست در چه فرآیندهایی کاربرد دارد؟

* از این فرآیند برای انجام کارهایی مثل زنگ‌زدایی، ماسه‌زدایی و رنگ برداری سطوح داخلی و خارجی قطعات یا صیقل دادن را استفاده می‌شود.

* گاهی اوقات برای پاکیزه نگه داشتن انواع قالب‌های صنعتی، زبر کردن قطعات، عملیات لعاب‌کاری و تفلون کاری برای کیفیت بخشیدن و استفاده طولانی مدت از آنها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

* سندبلاست همچنین در آماده کردن سطوح قطعات جهت انجام انواع آبکاری‌های صنعتی، تزئینی یا رنگ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

* از دیگر موارد کاربرد سندبلاست می‌توان به حکاکی انواع نوشته و نقش‌های مختلف و برجسته‌کاری آن‌ها بر روی سطوح شیشه‌ای، چوبی، ام‌دی‌اف، کاشی، سرامیک اشاره کرد که بیشترین استفاده آنها برای انجام امور تجاری و تبلیغاتی و تزئینات دکور می‌باشد.

اما جنس مواد ساینده در سندبلاست چیست؟

* هنگام کار با سندبلاست از ماسه‌های ساینده ای استفاده می‌شوند که جنس آنها از سیلیس و اکسید فلزات در اندازه‌های مختلف می‌باشد، این ذرات بااستفاده از فشار باد کمپرسور شتاب گرفته و روی سطح قطعه پاشیده می‌شوند و باعث ایجاد سایش برروی سطح آن برای استفاده می‌شوند.

تفاوت وت بلاست و سندبلاست در چیست؟

۱- در وت بلاست ذراتی که باعث سایش می‌شوند با آب مخلوط شده و به وسیله‌ی سیستم‌های ویل بلاست عملیات پاشش انجام می‌گیرد.

۲- در این تکنیک عموماً انرژی هوای فشرده بکار می‌رود.

۳- دستگاه‌های وت بلاستی که بیشترین کارایی را در این مورد دارند شامل دستگاه‌های وت بلاست پرتابل و سیار می‌باشند، که عمدتاً برای آماده‌سازی سطوح قطعات با ابعاد بزرگ و غیرقابل حمل مورد استفاده قرار می‌گیرند.

۴- در وت بلاست سعی می‌کنند تا حد امکان از برخورد مواد ساینده به سطح و خرد شد ن آن‌ها جلوگیری کنند.

اهمیت استفاده از سندبلاست و دلیل معروفیت آن چیست؟

شاید اگر سندبلاست ابداع نمی‌شد استفاده از بسیاری از مواد گران که مورد نیاز هستند غیرممکن می‌شد. چراکه استفاده از هر روش دیگری به جز سندبلاست برای صیقل دادن مواد و آماده کردن آنها برای استفاده باعث می‌شد آن فرآیند، فرایندی مقرون به صرفه نباشد و مدت زمانی که برای انجام آن لازم است بسیار طولانی شود در حالیکه سندبلاست روشی باصرفه، کارآمد و پربازده می‌باشد.

تجهیزاتی که در سندبلاست استفاده می‌شوند شامل چه مواردی هستند؟

۱- دیگ سندبلاست

۲- کمپرسور هوا

۳- نازل سندبلاست

خدمات سندبلاست درمحل شامل چه اقداماتی می‌شود؟

* برای این کار باید از دستگاه کمپرسور هوا به منظور تولید هوای فشرده و ایجاد سایش برروی سطح قطعه مورد نظر استفاده کرد.

* هوای فشرده ایی که در این مرحله استفاده می‌شود بسیار حائز اهمیت است چراکه کیفیت سندبلاست ارتباط مستقیمی با فشار هوای تولید شده توسط کمپرسور هوا دارد.

* فشار هوایی که برای سندبلاست مورد استفاده است ۷ بار یا ۱۰۵ psi می‌باشد که به وسیله شلنگ به دیگ سندبلاست منتقل می‌شود.

* دیگ استفاده شده برای این منظور در انواع سایز موجود می‌باشد که بیشترین استفاده از سایز متوسط آن می‌باشد که گنجایش آن به ۳۰۰ لیتر می‌رسد. از سایزهای کوچک‌تر می‌توان به راحتی برای سندبلاست درمحل مورد استفاده قرار گیرند.

* پس از طی کردن این مراحل، افراد متخصص می‌بایست مواد ساینده را داخل دیگ بریزند.

* در ادامه فشار هوایی که توسط کمپرسور هوا تولید شده بود به وسیله لوازم و تجهیزات خاصی به بخش زیرین دیگ می‌رسد نکته‌ای که حائز اهمیت است میزان سرعت استفاده شده است که باید زیاد باشد و به صورت مستقیم استفاده شود، چراکه این سرعت برای مکش مواد ساینده و مخلوط کردن هوا و ماسه به سمت نازل سندبلاست با فشار و سرعت به سمت سطح مورد نظر ما پرتاب می‌شود تا با سایش سطوح و برداشتن زنگی که باعث فرسوده شدن قطعه می‌شود را بردارد.

با دانستن همه این موارد اگر بخواهیم از سندبلاست استفاده کنیم، قیمت سندبلاست چقدر خواهد بود؟

قیمت سندبلاست بسته به مواد و تجهیزاتی که از آنها استفاده می‌کنیم متفاوت خواهد بود چراکه هرکدام از مواد و تجهیزات ذکر شده در بالا بسته به کیفیت محصول قیمت‌های مختلفی خواهند داشت برای دریافت راهنمایی بیشتر در این مورد بهتر است با ما از طریق وب سایت www.sandblastkar.com در ارتباط باشید.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4711323

منبع: مهر

کلیدواژه: فولاد صنایع فلزی شیشه گری خرید و فروش قیمت دلار بانک پاسارگاد کسب و کار قیمت یورو بلیت هواپیما خرید آنلاین بانک مرکزی ایران صنعت خودروسازی ماه محرم افق کوروش گروه خودروسازی سایپا ساختمان سازی فروشگاه زنجیره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۴۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم

احمد رئیسی با بیان اینکه ۲۵ آوریل مطابق با ۵ اردیبهشت به عنوان روز جهانی مالاریا معرفی شده، اظهار کرد: این روز، فرصت مغتنمی برای ارائه دستاورد کشورها در مهار مالاریا، مشکلات ناشی از این بیماری در سطح جهان و بیان چالش‌هایی است که ممکن است کشورها به ویژه در قالب استراتژی‌ها و برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت با آن ها مواجه باشند.

موفقیت ایران در کنترل مالاریا و مبارزه با این بیماری

وی درباره وضعیت مالاریا در کشور گفت: خوشبختانه وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم راستا با نهضت مبارزه جهانی با مالاریا موفق شده طی چهار سال یعنی از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ هیچ مورد بومی مالاریا را در کشور نداشته باشد که نشان‌دهنده پیشرفت قابل توجه برنامه کنترل مالاریا پس از شش دهه مبارزه با بیماری در کشور است.

رئیس اداره کنترل بیماری‌های منتقله توسط ناقلین وزارت بهداشت با بیان اینکه پیشرفت‌ها در زمینه کنترل بیماری مالاریا در شرایط سخت سال‌های اخیر به دست آمده، افزود: پیشرفت‌ها با وجود تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، محدودیت‌های دسترسی به اقلام مورد نیاز بهداشتی بین‌المللی و بار سنگین پاندمی کووید۱۹ میسر شده و بدون حمایت سازمان بهداشت جهانی و کمک‌های تکنیکال و فنی این سازمان و بویژه اقدامات دانشگاه‌های علوم پزشکی جنوب و جنوب شرقی، دستیابی به این موفقیت میسر نبوده است.

رئیسی با اشاره به کمک‌های سازمان بهداشت جهانی علیه بیماری مالاریا اظهار کرد: در کنار کمک‌های سازمان بهداشت جهانی، تلاش همکاران ما به ویژه در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی جنوب و جنوب شرقی کشور در استان‌های سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان و بخش جنوبی استان کرمان یعنی محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی جیرفت، سبب تحقق دستاورد کنترل بیماری مالاریا شده است. این دستاورد بزرگ در شرایطی محقق شده که ایران در همسایگی کشوری مانند پاکستان با تخمین بیش از ۲ میلیون مورد سالیانه مالاریا قرار دارد. 

وی ادامه داد: با وجود ثبت مواردی از بیماری مالاریا طی سال گذشته که با بررسی‌های کارشناسان وزارت بهداشت همه غیربومی بوده‌اند، اما کشور ایران در بین ۲۲ کشور منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت همچنان یک کشور موفق در کنترل این بیماری شناخته می‌شود.

موارد مالاریا در همسایگان شرقی؛ زنگ خطر برای کشور

رئیس اداره کنترل بیماری‌های منتقله توسط ناقلین وزارت بهداشت با بیان اینکه ثبت نشدن موارد بومی مالاریا طی چهار سال از ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ در کشور،  پیشتازی ایران در منطقه در زمینه مبارزه با مالاریا را نشان می‌دهد، افزود: متاسفانه به دلیل افزایش بار بیماری در سال ۱۴۰۱ در کشورهای همسایه شرقی، افزایش بیش از حد تصور موارد وارد شده مالاریا از پاکستان و افغانستان و به دنبال آن افزایش ریسک برقراری مجدد چرخه انتقال مالاریا در شهرستان‌های مرزی این منطقه را به شکل قابل توجهی افزایش داده است.

وی با اشاره به وسعت جغرافیایی کشور خاطرنشان کرد: باید به این نکته مهم توجه کرد که ایران یک کشور پهناور و بزرگ است و قابل قیاس با کشورهایی مانند امارات و مراکش نیست که طی سال‌های گذشته موفق به دریافت گواهی حذف مالاریا شده‌اند. کشور بیش از ۸۰ میلیون نفر جمعیت دارد و در جوار کشورهایی مانند پاکستان و افغانستان قرار دارد که آمار بیماری مالاریا در این کشورها نسبت به کشورهای منطقه بسیار بیشتر است.

پیشتازی ایران در منطقه در تشخیص مالاریا

وی با بیان اینکه تشخیص مالاریا از دستاوردهای خوب کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: باوجود سختی‌های همه‌گیری کووید، گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی مالاریا به ویژه سطح تشخیص میکروسکوپی محقق شده؛ به نحوی که بنابر نظر کارشناسان بین‌المللی، ایران در منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در زمینه تشخیص مالاریا پیشتاز است.

رئیسی خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته، متاسفانه پس از حدود یک دهه که کاهش بیماری مالاریا را تجربه کردیم، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم. البته تاکید می‌شود که تمام موارد ابتلا به مالاریا، وارداتی بوده که از مرزهای جنوب و جنوب‌شرقی کشور به ویژه از پاکستان وارد شده‌اند. اگرچه موارد ابتلا وارداتی بوده اما برنامه‌های انجام شده را متاثر می‌کند. نگرانی ما و همکاران این است که موارد وارد شده از افغانستان و پاکستان پیامدهایی برای برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا به همراه داشته باشد.

وضعیت بروز این بیماری در مناطق مختلف کشور

وی با بیان اینکه با وجود گزارش نشدن موارد مالاریا طی سال‌های متمادی، برخی از موارد برای نخستین بار ثبت شده، افزود: برای نخستین بار مواردی از مالاریا در استان‌های همدان، خراسان‌شمالی، چهارمحال و بختیاری، محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و برخی دیگر از مناطق پاک کشور ثبت شده است که همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده‌اند و همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق جنوب شرقی داشته‌اند.

رئیس اداره کنترل بیماری‌های منتقله توسط ناقلین وزارت بهداشت درباره میزان ابتلا به مالاریا در سال ۱۴۰۲ گفت: پرونده موارد مالاریای کشور با ۱۰ هزار و ۲۶۴ مورد در سال گذشته بسته شد. معتقدیم تمام این موارد اعم از داشتن ملیت ایرانی، افغان یا پاکستانی، جزو موارد وارد شده به کشور هستند.

وی در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم با مشارکت نیروهای نظامی و انتظامی، حمایت مسئولان سیاسی و تلاش پزشکان و کارکنان بخش سلامت، با حساسیت هر چه بیشتر در راستای شناسایی به موقع و درمان فوری و کامل بیماران هوشیارانه عمل کرده و افقی روشن برای برنامه مبارزه با مالاریا ترسیم کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • موارد مطرح شده شهروندان در تماس با سامانه پاسخگو ستاد معاینه فنی تهران
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • ورود استاندار تهران به برخی موازی کاری‌ها در پاکدشت
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • افزایش موارد حیوان‌ گزیدگی در تربت حیدریه
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟