Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، وبه نقل از روابط عمومی استانداری، نورا معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان وبلوچستان  در  جلسه "ستاد تنظیم بازار استان" که با هدف تنظیم بازار استان در ایام محرم و صفر و برنامه‌ریزی برپایی نمایشگاه پاییزه در محل استانداری برگزار شد. بیان داشت: باید به گونه‌ای عمل کنیم که در ایام پیک تولید داخلی، واردات مرغ از استان‌های همجوار، محدود شود تا تولیدکنندگان داخل استان متضرر نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا نورا ادامه داد: مرغ تولیدی استان در کشتارگاه‌های طیور مرکز و شهرستان‌ها کشتار و به صورت بهداشتی و با اولویت قرار دادن سلامت افراد جامعه در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

رئیس کارگروه تنظیم بازار سیستان و بلوچستان افزود: این کارگروه علاوه بر برنامه ریزی برای تامین مایحتاج عمومی، شرایط عرضه و تقاضای کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم را نیز تسهیل می‌کند.

او افزود: در ایام محرم و صفر با توجه به نذورات هیئات مذهبی و همچنین بازگشایی مدارس، حساسیت‌هایی در بحث تامین کالا و لوازم التحریر در بازار به وجود می‌آید لذا با برنامه ریزی انجام شده؛ در تمامی شهرستان‌های استان سهمیه‌ای برای تامین کالا‌های مورد نیاز نذورات هیئات مذهبی در نظر گرفته شده و این اقلام در حال توزیع است.

نورا با اشاره به برپایی نمایشگاه پاییزه، تاکید کرد: اجناس قابل عرضه در نمایشگاه علاوه بر قیمت مناسب، حتما بایستی دارای کیفیت مطلوب و مرغوبیت بالا باشد و بازرسین مربوطه کنترل و نظارت لازم را قبل از ورود این اجناس به غرفه‌ها داشته باشند.

نمایشگاه‌های پاییزه سیستان و بلوچستان در شهرستانهای؛ زاهدان، زابل، ایرانشهر، خاش، سراوان و چابهار برپا می‌شود که این نمایشگاه در زاهدان از تاریخ ۲۳ شهریور به مدت یک هفته دایر خواهد بود و اقلامی شامل کیف، کفش، پوشاک و لوازم التحریر و کالا‌های اساسی از جمله؛ چای، برنج، روغن، شکر، مرغ و گوشت مورد نیاز مردم را تامین می‌کند.

انتهای پیام/ع

برپایی نمایشگاه‌های پاییزه در سیستان و بلوچستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۶۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌سازی ۲۱ هزار و ۹۴۴ تن گندم مورد نیاز در چهارمحال و بختیاری

یزدان یگانگی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری در نشست تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری با اشاره تامین گندم مورد نیاز این استان تا پایان خردادماه گفت: هم‌اکنون ۲۱ هزار و ۹۴۴ تن گندم مورد نیاز در انبار‌های استان ذخیره‌سازی شده است.

وی افزود: افزون بر این خرید ۱۸ هزار تن گندم از استان‌های خوزستان و کردستان نیز در دستور کار استان قرار دارد.

یگانگی اظهار کرد: مراکز خرید گندم اهمیت زیادی دارد و پیش‌بینی می‌شود امسال نیز خرید گندم قابل قبول باشد.

بیشتر بخوانید

خریداری ۲ هزار و ۲۰۰ تن گندم از کشاورزان فارسانی

وی در خصوص تامین شکر مورد نیاز استان اضافه کرد: در این ارتباط ۷۶۰ تن شکر سفید در انبار‌های این استان ذخیره‌سازی و همچنین حمل ۶۰۰ تن شکر نیز در دستور کار قرار دارد.

یگانگی با اشاره به وجود هزار و ۴۸۰ تن برنج در انبار‌های چهارمحال و بختیاری افزود: مذاکراتی برای افزایش سهمیه برنج استان نیز در حال انجام است.

وی پیش‌بینی کرد: با هماهنگی‌های انجام شده از سوی مسئولان این استان در خصوص ذخیره سازی و تامین کالا‌های اساسی مشکل و کمبودی وجود نخواهد داشت.

بهروز میرزایی معاون توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با تمهیدات پیش‌بینی شده بازار شب عید و ماه مبارک رمضان بدون هیچ کمبودی از نظر تامین کالا‌های اساسی در استان پشت سر گذاشته شد.

وی با اشاره به تامین ۵۷۵ تن شکر مورد نیاز بازار شب عید و ماه مبارک رمضان افزود: ۴۹۰ تن شکر مورد نیاز خانوار طی یک ماه در چهارمحال و بختیاری تامین شد که از این میزان ۷۲ تن از طریق نمایشگاه بهاره در اختیار مردم قرار گرفت.

میرزایی اضافه کرد: همچنین در این بازه زمانی ۸۵ تن شکر نیز در اختیار بخش صنف و صنعت چهارمحال و بختیاری قرار گرفت.

وی، سهمیه برنج وارداتی چهارمحال و بختیاری را ۴۹۰ تن اعلام کرد که از این میزان ۴۰۲ تن جذب و روانه بازار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • ضرورت راه اندازی بازارچه‌های موقت در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری
  • ذخیره‌سازی ۲۱ هزار و ۹۴۴ تن گندم مورد نیاز در چهارمحال و بختیاری
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • آیفون ۱۴ رجیستر نمی‌شود، اما اجازه خرید جت شخصی داده می‌شود؟
  • سالانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج مورد نیاز کشور است
  • بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالا‌ها نیست
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای واردات در مرکز مبادله تامین شد