Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-24@15:45:45 GMT

سرطان، عامل اصلی مرگ در کشورهای پیشرفته

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۱۹۳۷۵

سرطان، عامل اصلی مرگ در کشورهای پیشرفته

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، نتایج مطالعات گزارش شده در ژورنال علمی «Lancet» نشان می‌دهد که سرطان در حال حاضر شایع ترین علت مرگ در سراسر جهان، به ویژه در کشورهای توسعه یافته است.

بیماری‌های قلبی و عروقی مهمترین عامل مرگ در کشورهای متوسط و کم درآمد است. در سراسر جهان، سرطان در سال 2017 عامل مرگ و میر در 26٪ موارد بوده است، اما از آنجا که مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی در کشورهای پردرآمد همچنان در حال کاهش است، احتمالاً سهم سرطان افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تفاوت به دلیل کیفیت پایین مراقبتهای بهداشتی در کشورهای کم درآمد و مدیریت موفق و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی در کشورهای با درآمد بالا است.

محققان استدلال می‌کنند که دولت‌های کشورهایی با درآمد کم، باید بیشتر در مدیریت و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی سرمایه گذاری کنند تا این که بیشتر به بیماری‌های عفونی توجه کنند.

انتهای پیام/

178 / 159 ژورنال علمی مراقبتهای بهداشتی سرطان بیماری های قلبی عروقی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ژورنال علمی سرطان بیماری های قلبی عروقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۹۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری

مغولستان که یکی از کم‌تراکم‌ترین کشورهای آسیایی با توجه به مساحتش است، در سال گذشته میلادی توانسته به درآمد ۱.۳ میلیارد دلاری از محل جذب گردشگران خارجی دست یابد.

به گزارش ایسنا، وزارت محیط زیست و گردشگری مغولستان گزارش داد این کشور به هدف درآمد یک میلیارد دلاری از گردشگری در سال ۲۰۲۳ دست یافته است.

در سال گذشته میلادی در مجموع بیش از ۶۴۴ هزار گردشگر بین‌المللی وارد مغولستان شدند، که یک رکورد تاریخی به شمار می‌آید. علاوه بر این، درآمد حاصل از این صنعت به ۱.۳ میلیارد دلار رسیده است.

شمار کشورهای معاف از شرایط ویزا برای بازدید از مغولستان با افزودن ۳۴ کشور به مجموع ۶۱ کشور رسیده است که به افزایش جریان گردشگری در این کشور کمک می‌کند.

مغولستان کشوری در شرق آسیاست که از شمال با روسیه و در جنوب با چین هم‌مرز است. مغولستان نوزدهمین کشور پهناور جهان جزو کشورهای کم‌تراکم و کم‌جمعیت قاره آسیا است که، جمعیت آن، بیش از سه میلیون نفر برآورده شده است که شامل ۹۵ درصد مغول و حدود ۴ درصد از اقلیت قزاق می‌شود. بیش از ۴۵ درصد مردم این کشور نیز در شهر اولان‌باتور، پایتخت آن زندگی می‌کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است