Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@21:05:14 GMT

تدوین لایحه شاد زیستن /لزوم همگرایی در کانون وکلا

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۲۹۵۹

تدوین لایحه شاد زیستن /لزوم همگرایی در کانون وکلا

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: نگران شادی مردم هستیم و لایحه‌ای به عنوان حق شاد زیستن تهیه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، لعیا جنیدی ظهر امروز پنج شنبه در نشست با اعضای کانون وکلای استان‌های کرمانشاه ایلام، کردستان و لرستان، مأموریت وکلا را حفظ وحدت عنوان کرد و اظهار داشت: وکلا گروه‌های مرجع هستند که توفیقی از نوع معنوی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان اینکه وکلا باید مأموریت خود را فراتر از خدمت حرفه‌ای بدانند، افزود: مسلک و منش ما مسلک جمع بوده و همیشه سعی داشته مردم را با اقلیت‌های مختلف در کنار هم حفظ کنیم.

این مسئول خاطر نشان کرد: ما ملتی هستیم به معنای واقعی کلمه و تصمیم واحد ما تاریخی بوده است و هیچکس نتوانسته ما را از هم جدا کند.

جنیدی ادامه داد: بر این اساس لازم است کانون‌های وکلا برای خود مرام نامه‌ای ترسیم کنند که بخش عمده آن برای حفظ وحدت در جامعه باشد.

وی خطاب به وکلای استان کرمانشاه گفت: حفظ وحدت برای استان کرمانشاه به طور خاص مورد تاکید است البته اقلیت به معنی گوناگونی و تنوع است.

معاون حقوقی رئیس جمهور اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا به وحدت ملی و تمامیت ارضی ما آسیب وارد نشود و به این منظور باید به جزئیات نیز اهمیت دهیم و مأموریت‌های مهم و کلان نباید در لابه لای مشکلات از چشم بیفتد.

این مسئول با تاکید بر اینکه نباید مشکلات صنفی ما را از مأموریت مهم غافل کند، بیان داشت: باید برای مأموریت‌های کلان وظیفه تعریف کنیم و مشکلات کشور را در سطح کلان ببینیم.

وی ادامه داد: به مشکلاتی همچون مشکل محیط زیست، حفظ منابع طبیعی کشور، میراث فرهنگی و … توجه ویژه داشته باشیم و به عنوان مجریان حقوق به طور داوطلبانه به دنبال حل و فصل آنها باشیم.

جنیدی حقوق مردم در برابر مردم را در کشور ضعیف ارزیابی کرد و افزود: حقوق مردم در مقابل حکومت و متقابل هم باید در نظر گرفته شود.

وی گفت: وکلا مکلفان به اهداف کلان هستند و می‌توانند همچون هدایت‌گرانی بر سر راه استانداران، مدیران و حتی مقامات ملی باشند.

معاون حقوقی رئیس جمهور اظهار داشت: ️نگران مباحث فساد و اختلاس بودیم و به این منظور لایحه شفافیت را تهیه و به دولت ارسال کردیم و روی آن کار شده است.

این مسئول افزود: همچنین نگران شادی مردم هستیم و لایحه‌ای به عنوان حق شاد زیستن تهیه کرده ایم همچنین در مورد سالمند آزاری هم لایحه‌ای برای حمایت از حقوق این قشر در حال تدوین است.

وی با اشاره به اینکه احساس دادگستر کردن برای مردم مهم‌تر از ایجاد عدالت است، گفت: مردم توجه می‌کنند که شما رهبری چیزی را که منافع مردم در آن است به عهده دارید و اگر این مهم در جامعه جا بیفتد اعتماد مردم به شما بیش از پیش خواهد شد.

جنیدی تاکید کرد: باید مراقبت کنید که در عین پیگیری مطالبات صنفی اهداف بزرگ را فراموش نکنید.

این مسئول بیان داشت: ️وکلا باید یک اتحاد و همگرایی درونی داشته و در جای خود دارای رقابت سالم باشند و این امر مخل سیاست منصفانه برای کسب موقعیت و مدیریت‌ها نیست.

وی افزود: برای گفتن حق باید محکم باشیم و در راستای بهبود وضعیت مردم تلاش کنیم و اگر در این راه همگرایی نداشته باشیم بدون شک به مشکل برخورد خواهیم کرد.

معاون حقوقی رئیس جمهور عنوان کرد: به نظر می‌رسد که در کانون وکلا همگرایی وجود ندارد و یک نوع مشکل پراکندگی در بین آنها احساس می‌شود که باید این موضوع حل و فصل شود.

این مسئول با انتقاد از ماده ۱۸۷ قانون گفت: به نظر می‌آید این قانون ضرورتی نداشته است.

جنیدی گفت: برای دعاوی بزرگ که اموال عمده دولتی درگیر است می‌توانیم از تجربه وکلای مجرب استفاده کنیم و تعرفه‌های کم برای پرونده‌های بزرگ کارساز نیست.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۲۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود تضاد جدی بین دولت‌سازی در توسعه غربی و مدل اسلامی

ایسنا/سمنان منتخب مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری معتقد است: در مرحله دولت‌سازی و جامعه‌سازی، بین توسعه غربی و پیشرفت اسلامی تضاد جدی وجود دارد و از همین رو باید در زیست‌بوم خود با تدوین پیوست فرهنگی، مدل اسلامی مبتنی بر پیشرفت را در دستور کار قرار دهیم.

آیت الله میرباقری که با استقبال استاندار سمنان امروز، ۵ اردیبهشت‌ماه وارد استان شد، اظهار کرد: مساله اصلی ما در این دوران پیشرفت و توسعه است، مدل پیشرفت باید مبتنی بر چارچوب‌های فرهنگی و همراه با پیوست فرهنگی باشد. 

وی ادامه داد: الگو سرمایه‌داری یکی از مباحثی است که باعث تضعیف بیش از پیش قشر ضعیف و متوسط مردم خواهد شد. 

منتخب مردم استان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: ما می‌توانیم با تدوین پیوست فرهنگی برای پیشرفت شهری در سطح استان سمنان، الگویی برای کشور باشیم. 

وی با بیان اینکه مباحث و مسائل در حوزه فرآیند پیشرفت شهری باید مبتنی بر چارچوب‌های فرهنگی و دینی باشد، ادامه داد: این مهم را می‌توان در استان سمنان، با تشکیل اتاق فکر و همچنین راه‌اندازی هیات‌های اندیشه ورز محقق کرد. 

میرباقری به تضادهای ماهوی بین رویکردها در توسعه غربی با نگرش‌های مبتنی بر دین بین پرداخت و گفت: در مرحله دولت‌سازی و جامعه‌سازی، تضاد بین توسعه غربی و پیشرفت اسلامی  وجود دارد که ما باید در زیست بوم خود با تدوین پیوست فرهنگی، مدل اسلامی مبتنی بر پیشرفت را در دستور کار قرار دهیم. 

منتخب مردم استان در مجلس خبرگان رهبری افزود: ریل‌های پیشرفت استان با تدوین پیوست فرهنگی باید بر اساس الگوی پیشرفت اسلامی شکل بگیرد. 

وی با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی استاندار سمنان اظهار کرد: گزارش‌هایی که در خصوص استان اعلام شد بیانگر اقدامات ارزنده و دستاوردهای مطلوب همراه با رضایتمندی مردم است. 

آیت الله میرباقری منتخب مردم استان در مجلس خبرگان رهبری پیش از این دیدار با حضور در مجموعه استانداری سمنان به مقام والای شهید گمنام ادای احترام کرد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکرار حمایت‌ها و پافشاری دولت رئیسی از بازگشت گشت ارشاد
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد
  • وجود تضاد جدی بین دولت‌سازی در توسعه غربی و مدل اسلامی
  • بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی
  • پیوست فرهنگی برای پیشرفت شهری در سمنان تدوین شود
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • به واسطه وجود بزرگانی مثل اقبال لاهوری با مردم کشور پاکستان احساس همدلی می‌کنیم
  • حمله ایران به اسرائیل هنوز در کانون توجه کاربران مجازی/ آیا اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله می‌کند؟ / سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ / سیل دوبی و واقعیت‌هایی که سانسور شد/ داغ شدن عنوان جدول لیگ برتر در فضای مجازی