Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی حسن‌زاده محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: حدود ۴۸ بندر کوچک در در ایران داریم که به غیر از چند بندر، بقیه آن‌ها در سواحل جنوبی هستند که باید به زودی تکلیف واگذاری آن‌ها به بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری و توسعه بنادر روشن شود.

وی افزود: طرح جامع مطالعات بنادر کوچک کشور اخیراً به پایان رسید و هم اکنون تعداد دقیق بنادر و نیازمندی‌های آن ها برای تبدیل شدن به بنادر اقتصادی مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح پایش دیگری را در دستور کار قرار دادیم تا از طریق مشاوران مختلف بتوانیم مسائل و مشکلات فنی بنادر را از نظر زیرساخت‌های مختلف استخراج کنیم که مشخص شود کدام بنادر برای واگذاری به بخش خصوصی مناسب است و کدام یک از آن‌ها را بخش دولتی و سازمان بنادر باید بر عهده بگیرد.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در حال تدوین و اکران قرارداد واگذاری بنادر کوچک به بخش خصوصی هستیم، ادامه داد: با توجه به پایان یافتن طرح جامع مطالعات بنادر کوچک کشور و پس از استحصال مشخصات و نیازمندی‌های فنی و زیرساختی آن‌ها، واگذاری بنادر به بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری آغاز می‌شود که به نظر می‌رسد مراحل اجرایی آن تا حدود دو ماه آینده آغاز شود.

حسن‌زاده با تاکید بر اینکه برای واگذاری بنادر، متقاضی نباید از بخش دولتی باشد، گفت: پس از پایان یافتن مطالعات مورد نظر دقیقا می‌توان نیازمندی‌های آن‌ها را از نظر فنی، زیرساختی و دیگر الزامات مانند داشتن گمرک و تجهیزات مورد نیاز استحصال کرد. از سوی دیگر به دقت میزان نیاز سرمایه‌گذاری هر یک از آن‌ها مشخص خواهد شد. در این زمینه می‌توان گفت که تقریبا نخستین ماتریکس‌ها و قراردادهای واگذاری بنادر کوچک تا حدود دو ماه آینده مشخص می‌شود و اولین بنادر نیز در همان زمان، آماده واگذاری خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه طرح متقاضیان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی باید در وهله نخست مورد بررسی و تایید قرار گیرد، اظهار کرد: برای واگذاری بنادر کوچک به بخش خصوصی در مراحل اولیه اهلیت سرمایه‌گذار از جهات مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از آن با ارزیابی پارامترهای مختلف، بنادر کوچک به ارائه‌کننده بهترین طرح از نظر میزان سرمایه‌گذاری، میزان درآمدزایی و میزان اشتغال‌زایی و دیگر پارامترها واگذار می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون برای واگذاری استقلال وپرسپولیس

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود قامت، معاون واگذاری سهام و دارایی‌ها با ارسال نامه‌ای به مهدی تاج، رئیس فدراسیون عرضه سهام باشگاههای پرسپولیس و استقلال را اعلام کرد.

در این نامه آمده است:

این سازمان به استناد قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی، مصوبات هیأت واگذاری و سایر قوانین و مقررات مربوطه، نسبت به عرضه سهام شرکت‌ها با رعایت «دستورالعمل اجرایی روش انتخاب مشتریان راهبردی (استراتژیک) و احراز و پایش اهلیت مدیریتی در واگذاری ها» از طریق فرابورس اقدام کرده است.

در این راستا آگهی عرضه عمومی سهام در پایگاه اینترنتی این سازمان به نشانی www.ipo.ir (بخش آگهی‌های عرضه (اصل ۴۴)) درج و خلاصه آگهی نیز در تاریخ‌های ۲۶ فروردین ماه (نوبت اول) و ۲۷ فروردین ماه (نوبت دوم) در روزنامه‌های ایران و سازندگی منتشر می‌شود.

مطابق تشریفات مندرج در آگهی عرضه سهام شرکت‌های فرهنگی ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس، جلسه کارگروه بررسی صلاحیت متقاضیان روز شنبه (یکم اردیبهشت) در محل سازمان خصوصی سازی و با حضور متقاضیان تشکیل شد و برای هر یک از دو شرکت پرسپولیس و استقلال یک تقاضا دریافت شده بود که گروهی از بانک‌های غیردولتی شامل شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین متقاضی خرید سهام پرسپولیس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به همراه شرکت‌های تابعه آن شامل شرکتهای پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام (ره) متقاضی خرید سهام استقلال بودند.

پس از بررسی مدارک متقاضیان خرید سهام این دو شرکت، در نهایت با تصمیم کارگروه، صلاحیت متقاضیان مورد تأیید سازمان خصوصی سازی قرار گرفت و بر این اساس، مقرر شد سازمان خصوصی سازی فهرست این متقاضیان را برای حضور در روز رقابت به سازمان بورس اعلام کند. بر اساس مفاد دستورالعمل مربوطه، در عرضه شرکت‌های بورسی و فرابورسی بررسی صلاحیت تخصصی متقاضیان، توسط کارگروه منتخب هیئت واگذاری و سازمان خصوصی سازی صورت گرفته و سایر صلاحیت‌ها شامل اهلیت عمومی و تمکن مالی توسط سازمان بورس و شرکت فرابورس بررسی می‌شود.

کد خبر 6085261

دیگر خبرها

  • ارسال نامه سازمان خصوصی سازی به رئیس فدراسیون فوتبال +تصویر
  • ارسال نامه سازمان خصوصی سازی به رئیس فدراسیون فوتبال
  • پای فدراسیون فوتبال به خصوصی‌سازی رسمی استقلال و پرسپولیس باز شد
  • افزایش درآمدها وموفقیت درجذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی دربندرامام خمینی
  • ارسال نامه سازمان خصوصی‌سازی به رئیس فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون برای واگذاری استقلال وپرسپولیس
  • اجرای ۱۵ پروژه جدید بخش خصوصی در تبریز
  • آغاز اجرای ۱۵ پروژه هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در تبریز
  • واگذاری پروژه‌های دولتی یکی از نمودهای مشارکت اقتصادی است
  • افزایش درآمدها و موفقیت در جذب سرمایه‌ گذاری بخش خصوصی در بندرامام خمینی (ره)