Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@22:32:12 GMT

فرماندار: ۵۰ درصد خاویار ایران در تالش تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۳۰۰۸۹

فرماندار: ۵۰ درصد خاویار ایران در تالش تولید می‌شود

سید عیسی مهدوی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: تالش دارای ۹۳ کیلومتر نوار ساحلی دریای خزر است و ۲۵ درصد اراضی این شهرستان را جلگه تشکیل می دهد و این ظرفیت ها، بستر مساعدی برای توسعه آبزی پروری است.

وی ادامه داد: ۴۸ درصد جمعیت تالش به طور مستقیم در بخش کشاورزی مشغول کار هستند و ۷۵ درصد مشاغل، با کشاورزی در ارتباط است و ظرفیت های نهفته این شهرستان، برای سرمایه گذاری مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدوی افزود: سالانه حدود ۹۵ هزار تن برنج در تالش تولید می شود و میزان تولیدات باغی همچون گیلاس و کیوی نیز به همین مقدار است و حدود ۱۱ هزار نفر جمعیت عشایر این شهرستان، شایسته بهره مندی از تسهیلات کشوری ویژه اشتغال عشایر هستند.

فرماندار تالش بیان کرد: هشت طرح عمرانی و گردشگری در نوار ساحلی این شهرستان در دست اجراست و ۹۳ سردهنه از ۱۱۰ سردهنه آسیب دیده از سیلاب سال قبل، با صرف ۸۰ میلیارد ریال اعتبار بازسازی و به کشاورزان تحویل داده شد و متاسفانه به دلیل سنتی بودن کشاورزی تالش، هر سال باید سردهنه هایی ساخته شود.

مهدوی گفت: تالش با داشتن ۲۵۰ هزار هکتار جنگل هیرکانی، رتبه نخست اراضی جنگلی گیلان را داراست و مواهب طبیعی این شهرستان، بسترهای رونق اقتصادی و گردشگری را فراهم آورده است.

وی حمایت فرمانداری تالش را از کارآفرینان و فعالان بخش خصوصی، برای سرمایه گذاری و اجرای طرح های اقتصادی و اشتغالزا در این شهرستان اعلام کرد.

شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

۷۱۰۶ / ۷۱۲۴

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر ایران بخش کشاورزی برنج خاویار کشاورزی قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۰۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۲۱ روستای در معرض خطر رانش سنگ و سیلاب شهرستان کلات در گرو احداث دیوار ساحلی

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کلات با بیان اینکه شهرستان کلات دارای ۱۰ هزار و ۷۰۸ خانوار و ۳۶ هزار و ۲۳۷ نفر جمعیت است،گفت: تعداد ۱۸ هزار و ۳۳۶ نفر معادل ۵۱ درصد جمعیت روستایی و تعداد ۱۷ هزار و ۹۰۱ نفر معادل ۴۹ درصد جمعیت شهری هستند.

یدالله افروزی با اشاره به اینکه طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، شهرستان کلات دارای ۸۴ پارچه آبادی است، افزود: از این تعداد ۳ روستا فاقد جمعیت و جمعیت باقی روستا‌ها از ۴ خانوار تا ۵۱۰ خانوار متغیر است.

رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کلات همچنین در خصوص وضعیت بازنگری طرح‌های هادی شهرستان گفت: شهرستان کلات دارای ۴۸ روستای بالای ۲۰ خانوار است که تمامی آنها دارای طرح هادی روستایی هستند.

وی افزود: بازنگری طرح هادی برای ۲۴ روستا یعنی ۵۰ درصد انجام و باقی روستا‌ها در سال ۱۴۰۳ از محل اعتبارات ۱۴۰۲ بازنگری خواهد شد و شاخص بازنگری طرح هادی ۱۰۰ درصد می‌شود.

افروزی تعداد واحد‌های مسکونی شهرستان را طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، ۷۱۳۱ واحد اعلام کرد و گفت: تاکنون ۳۴۶۲ واحد معادل ۴۹ درصد مقاوم‌سازی شده که این آمار در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۲ درصد بوده است.

وی با بیان اینکه ۳۶۶۹ واحد حدود ۵۱ درصد هنوز غیر مقاوم هستند، هم افزود: این آمار در سال ۱۴۰۱ بالغ‌بر ۵۸ درصد بوده است، متأسفانه اکثر واحد‌های غیر مقاوم روستایی شهرستان گلی و فرسوده هستند که نیاز به مقاوم‌سازی از تسهیلات ارزان قیمت دارند.

رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کلات، رتبه مقاوم‌سازی شهرستان را بعد از درگز، گناباد، تربت‌حیدریه، سبزوار و زاوه رتبه ششم خراسان رضوی اعلام کردو گفت: تاکنون در دو شهر کلات و زاوین ۳۰ واحد مسکونی برای محرومین و ۲۵۳ فقره در سطح روستا‌های شهرستان احداث شده است.

وی افزود: برای اینکه روستا‌ها از خطر سیل مصون و در امان باشند نیاز به تأمین اعتبار و اجرای فوری ۲۵ هزار متر طول دیوار ساحلی داریم.

افروزی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ متر دیوار ساحلی اجرا شده است هم گفت: این ۲۱ روستا در معرض خطر رانش سنگ و سیلاب هستند. می‌طلبد هر چه زودتر اعتبارات لازم برای اجرای دیوار ساحلی تخصیص یابد؛ چراکه همه ساله براثر سیلاب خسارت‌هایی به واحد‌های مسکونی وارد می‌شود.

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • کشف جسد زن ۵۹ ساله در تالش
  • عملیات حفاری تونل گردنه الماس سرعت می‌گیرد
  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت
  • پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرح‌های اولویت‌دار شیلات است
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • سهم بخش کشاورزی از تولید ناخالص داخلی استان زنجان ۲۶.۷ درصد است
  • پیش بینی تولید ۱.۵ میلیون تُن برنج در مازندران
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است
  • نجات ۲۱ روستای در معرض خطر رانش سنگ و سیلاب شهرستان کلات در گرو احداث دیوار ساحلی
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است