Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سعید منتظرالمهدی سخنگو و معاون درمان و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: قصه متادون، داستان امروز و دیروز نیست و از سال ۱۳۹۵ دستگاه‌های دولتی مرتبط از جمله وزارت بهداشت نسبت به این موضوع و نشت متادون حساسیت ویژه‌ای پیدا کرده‌اند و طرح واگذاری متادون به داروخانه ها هم در راستای همان حساسیت‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی در سالیان گذشته این موضوع در جلسات کارشناسی وزارت بهداشت و ستاد مبارزه با موادمخدر طرح شده و خروجی این جلسات، منتج به تصویب این طرح و ابلاغ آن توسط رئیس‌جمهور شده است.

 سردار منتظر المهدی گفت: اندک ایامی است در ستاد مبارزه با مواد مخدر توفیق خدمت پیدا کرده ام و تمام تلاشم را به کار می‌بندم تا این موضوع به بهترین نحو ممکن به فرجام برسد؛ این روزها جلسات متعددی با کارشناسان حوزه درمان اعتیاد از جمله کانون درمانگران اعتیاد، مرکز ملی مطالعات اعتیاد و انجمن پزشکان عمومی در برخی استان‌ها داشته‌ام و نظرات آنها را شنیده‌ام و البته برخی از درمانگران نیز با اجرای طرح توزیع متادون در داروخانه‌ها موافق هستند.

وی با بیان اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر از چندین دستگاه و ارگان مختلف تشکیل شده است، افزود: هر کدام از نمایندگان دستگاه‌های عضو، مکلف هستند که در رابطه با حوزه تخصصی‌شان  نظرات مشورتی ارائه کنند. مثلاً در مورد موضوعات مرتبط با کاهش عرضه و تقاضا و مقابله، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، وزارت دادگستری، سازمان زندان‌ها و ... دستگاه‌های اصلی به شمار می‌روند؛ در حوزه درمان اعتیاد هم وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی، جزو دستگاه‌های تخصصی هستند که اظهارنظرهای کارشناسی‌شان مورد توجه قرار می‌گیرد.

به گفته سردار منتظرالمهدی، در جلسه 136 ستاد مبارزه با مواد مخدر که توزیع متادون از طریق داروخانه‌ها به تصویب رسید، وزیر بهداشت و معاون درمان آن وزارتخانه و رئیس سازمان بهزیستی که دستگاه‌های مرتبط هستند، حضور داشتند و نظرات کارشناسی آنها در حوزه درمان اعتیاد حتماً مورد توجه رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته و تصمیم بر آن شده است که توزیع متادون از طریق داروخانه‌ها انجام شود.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین افزود: دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در آخرین نشست خبری خود که در اواخر مردادماه برگزار شد، اعلام کرد که مرجع تصمیم‌گیری درباره موضوع واگذاری متادون از طریق داروخانه ها، وزارت بهداشت است.

به گفته وی، دغدغه شبانه‌روزی سردار مومنی علاوه بر مبارزه بی امان با سوداگران مرگ موضوع پیشگیری و درمان و باز اجتماعی شدن معتادان است و تمام ظرفیت‌های موجود و سرمایه‌های اجتماعی را در این حوزه بسیج کرده و چشم امیدش در حوزه درمان به پزشکان، متخصصان حوزه اعتیاد و دیگر اقشار اثرگذار است.

سردار منتظرالمهدی تصریح کرد: نمی‌توان وجود مشکل در زمینه نشت متادون به بازار آزاد را انکار کرد و به هر حال این طرح بر اساس یک مشکل  واقعی و مهم به تصویب رسیده است.

وی با بیان اینکه جای هیچ نگرانی نیست و صدای کارشناسان و درمانگران حوزه اعتیاد و انتقادات‌شان شنیده شده است، افزود: در چنین شرایطی بهترین اقدام این است که همه، دست به دست هم بدهیم و جلسات کارشناسی با حضور نمایندگان دستگاه‌های دولتی عضو و مرتبط و کارشناسان اعتیاد و منتقدان این طرح برگزار کنیم تا نظرات و آراء، به هم نزدیک شود و سپس با لحاظ کردن نظرات کارشناسی، دستورالعمل اجرایی این مصوبه در سایه تشکیل کمیته درمان به ریاست معاونت درمان وزارت بهداشت نوشته شود به طوری که هم از مزایای سیستم توزیع داروخانه ای بهره ببریم و هم از تخصص، دانش و تجربه مراکز درمان اعتیاد سرپایی کما فی‌السابق استفاده کنیم.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: قدردان خدمات پزشکان و درمانگران در حوزه درمان اعتیاد هستیم و کماکان پزشکان در صدر جدول اعتماد مردم هستند و اعتبارشان در جامعه بسیار بالاست.

۲۳۵۲۱۲

کد خبر 1297105

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اعتیاد درمان مواد مخدر محرم فوتبال اروپا عزاداری لیگ برتر نوزدهم ایالات متحده آمریکا امام حسین ع باشگاه استقلال ایران و آمریکا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۱۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد

استاندار سمنان گفت: اقدامات ایجابی و اقناعی در قالب مجموعه برنامه های فرهنگی به منظور آگاه‌سازی جامعه برای جلوگیری از قرار گرفتن در دام اعتیاد توسط مجموعه های فرهنگی متولی امر در اولویت باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی، امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان اظهار کرد: اقدامات ایجابی و اقناعی در قالب مجموعه برنامه‌های فرهنگی به منظور آگاه‌سازی جامعه برای جلوگیری از قرار گرفتن در دام اعتیاد توسط مجموعه‌های فرهنگی متولی امر در اولویت باشد.

وی افزود: در بحث کاهش مصرف مواد مخدر و در بلندمدت ریشه‌کنی این مقوله، می‌توان از ظرفیت مشارکت مردم به بهترین نوع ممکن استفاده کرد.

استاندار سمنان خاطرنشان کرد: حجم کار شناسایی و کشف در راه‌های مواصلاتی استان مدنظر است و برخورد و جمع‌آوری خرده‌فروشان مواد مخدر در سطح استان با جدیت در دستور کار قرار دارد.

هاشمی تصریح کرد: برگزاری اقدامات فرهنگی متنوع برای تقویت رویکرد جوانان به برنامه‌های اجتماعی و در راستای تقویت نشاط اجتماعی در دستور کار شورا در سال ۱۴۰۳ باشد.

کد خبر 747138

دیگر خبرها

  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • ایران دارای بیشترین کشفیات مواد مخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • دستگیری ۲۷ معتاد و خرده‌فروش مواد مخدر در لاهیجان
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد
  • کشفی تازه درباره معتادان به مواد مخدر
  • سن مصرف مخدر‌ ها در کشور به ۲۴ سال رسید
  • استفاده از ظرفیت هنر و موسیقی در پیشگیری از اعتیاد ضروری است
  • استفاده از ظرفیت هنر برای ارائه مضامین پیشگیری از اعتیاد