Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@18:03:13 GMT

چرا صنعت چاپ مطالبه‌ای از اتحادیه‌های صنفی ندارد؟

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۳۶۱۱۷

چرا صنعت چاپ مطالبه‌ای از اتحادیه‌های صنفی ندارد؟

جلال ذکایی گفت: وقتی صنف چاپ مطالبه‌ای از اتحادیه‌های صنفی نداشته باشد،‌ نتیجه این می‌شود که اتحادیه‌هایی تشکیل می‌شود که اعضای آن تنها دغدغه انتخاب شدن داشتند نه دغدغه صنف. ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۷ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

جلال ذکایی، کارشناس چاپ، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به عدم تأیید انتخابات اتحادیه چاپخانه‌داران تهران گفت: متأسفانه شرایطی پیش آمده است که فعالان صنف چاپ تمام انگیزه‌شان این شده است که در رأس امور بنشینند و دغدغه و انگیزه‌ای برای کار کردن ندارند؛ البته شاید یکی از مهمترین دلایل این چنین رخدادهایی رفتار خود صنف باشد‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی صنف  از هیئت مدیره سؤالی نمی‌پرسد یا مطالبه‌ای نمی‌کند،‌ مسئولان صنف هم خودشان را قائل به پاسخگویی نمی‌دانند. خروجی این نوع رفتار این می‌شود که هر چهار سال انتخاباتی برگزار می‌شود که با تبلیغات، شعارها و بدرفتاری‌های تمام همراه است.

وی ادامه داد:‌ بعد از انتخابات نیز به هم تبریک می‌گویند و دوباره چهار سال بعد همان بازی شروع می‌شود. مهمتر از همه اینکه در تمام تبلیغات انتخاباتی استفاده از خرد جمعی محور اصلی شعار تمامی کاندیداهاست، اما بعد کمترین ارزش را برای این خرد جمعی قائل می‌شوند.

ابهام در آمارهای وزارت ارشاد مبنی بر کاهش واردات محصولات چاپی

ذکایی تصریح کرد:‌ متأسفانه اینگونه نیست که بزرگان صنف و با تجربه‌ها را گردهم آورند و برای رفع مشکلات چاره‌اندیشی کنند،‌ اما ما در اتحادیه‌های دیگر مثل اتحادیه‌های ناشران می‌بینیم که به محض روی کار امدن هیئت مدیره جدید،‌ کمیسیون‌های مختلف شکل می‌گیرد‌، افراد با تجربه و پیشکسوت حضور پیدا می‌کنند و برای رفع مشکلات چاره‌اندیشی می‌شود. در مقابل در اتحادیه‌های چاپ صرفاً انتخاب شدن ارجح است و چون مطالبه‌ای هم از سوی صنف انجام نمی‌شود،‌ پاسحگویی نیز وجود ندارد.

وی بزرگترین مشکل صنعت چاپ را عدم انسجام صنفی دانست و گفت:  نبود انسجام صنفی آسیب جدی را به مجموعه چاپ وارد کرده است و ما شاهد صداهای مختلف و تفرق در صنعت چاپ هستیم. انسجام و اتفاقی که باید در این صنعت وجود داشته باشد،‌ متأسفانه مشاهده نمی‌شود،‌ در همین تهران حوزه صنعت چاپ اتحادیه‌ها و انجمن‌ها و تشکل‌های متعددی دارد، آیا بضاعت ما در این صنعت می‌طلبد که این همه تشکل و تنوع و تکثر وجود داشته باشد و هر کدام ساز خود را بزنند؟ هنوز که هنوز است یک تشکل جامع و سراسری وجود ندارد، یک اتحادیه سراسری نداریم و هر کدام از زاویه دید خود با مشکلات برخورد می‌کنند و متاسفانه هم راه هم به جایی نمی‌برند، در صورتیکه اگر این اتحاد نظری و عملی وجود داشته باشد، بسیاری از این مشکلات قابل حل است و شاید اصلاً نیازی به این نباشد که از دولت کمک بخواهیم.

انتهای پیام/

R1013198/P/S4,35/CT1 واژه های کاربردی مرتبط صنعت چاپ

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت چاپ صنعت چاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۶۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب استان اصفهان نخستین مطالبه مردم و علما است

استاندار اصفهان صبح سه‌شنبه چهارم اردیبهشت ماه با آیت الله مرتضی مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری دیدار و برنامه‌ها و اقدامات مدیریت استان در حوزه‌های مختلف را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، آیت الله مرتضی مقتدایی در دیدار با استاندار اصفهان اظهار کرد: خدمات انجام شده در استان اصفهان مشهود است و امیدواریم این اقدامات مورد عنایت حضرت ولیعصر (عج) نیز قرار بگیرد.

وی ادامه داد: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در خصوص تأمین آب استان، گفت: این مورد مکرراً توسط مردم مطالبه می‌شود و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی مشخص و کاربردی این مسئله اساسی استان به بهترین نحو به ثمر برسد.

وی همچنین از دیدارهای بدون واسطه استاندار اصفهان و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان با آحاد مردم در جریان سفرهای شهرستانی و تلاش جهت رفع مسائل مردم تقدیر و قدردانی کرد.

تأمین آب نخستین مطالبه مردم و علما در اصفهان

سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان نیز در این دیدار عنوان کرد: در دیدار با علما و بزرگان استان، همه بزرگواران مطالبه پروژه‌های تأمین آب را دارند و ما نیز بر این باور هستیم که تأمین آب استان اولویت نخست است.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: البته سایر مشکلات استان را زمین نگذاشته‌ایم و در تلاش هستیم تا با نگاهی جامع زمینه‌های رفع چالش‌ها و توسعه همه‌جانبه استان اصفهان را رقم بزنیم.

برگزاری مستمر قرارگاه آب اصفهان

مرتضوی ضمن اشاره به تشکیل قرارگاه آب در استان، بیان کرد: به صورت هفتگی دو روز در هفته جلسات مستمر قرارگاه آب استان را تشکیل می‌دهیم و تأمین آب استان را در سطح ملی مکرراً پیگیری کرده‌ایم.

وی گفت: سال‌ها است که آب‌هایی از استان خارج می‌شود اما آبی جایگزین آن نشده است از این رو تقویت آبخوان و حوضه آبریز را در دستور کار قرار داده‌ایم.

استاندار اصفهان اجرایی شدن پروژه‌های بلاتکلیف استان در حوزه تأمین آب را قدم بعدی مدیریت استان در تأمین آب دانست و اظهار کرد: در این بخش هم اینک اغلب پروژه‌های متوقف شده، فعال شده است.

وی با اشاره به خروج بیش از یک میلیارد متر مکعب آب از جنوب استان و لزوم بهره‌مندی از این آب به عنوان یک منبع درون استانی، گفت: مطالعات گسترده‌ای در این خصوص انجام شد و با تأیید ریاست جمهوری پروژه‌ای را برای بهره گیری از منابع درون استان شروع کردیم و در تلاش هستیم که تا پایان سال به نتیجه برسانیم.

استاندار اصفهان با اشاره به تأمین آب استان از دریای جنوب، گفت: قریب به دو دهه، بحث انتقال آب از دریای جنوب به استان اصفهان مطرح بود، از اواخر مردادماه ۱۴۰۱ مراحل اجرایی پروژه شروع و در سال نخست از فاصله یکهزار کیلومتری موفق شدیم ۵۰۰ کیلومتر از مسیر را اجرا کنیم.

مرتضوی گفت: در نظر داریم در سال جاری و سال آینده اجرای خط را به اتمام برسانیم و در مجموع طبق برنامه‌ریزی‌ها اجرای این پروژه در سه سال آینده به سرانجام خواهد رسید.

وی یادآور شد: این پروژه با بالاترین سرعت در حال اجرا است و در روند اجرا در کشور بی‌نظیر است.

وی با اشاره به مشکل آلودگی هوا به عنوان دومین چالش کلان استان، بیان کرد: انجام فیلتراسیون، استانداردسازی و جابه‌جایی برخی واحدهای صنعتی، گسترش حمل‌ونقل عمومی و استانداردسازی سوخت مصرفی خودروها از جمله اقداماتی است که در حوزه آلودگی هوا در حال انجام است.

مرتضوی همچنین به دیدارهای مردمی، برگزاری سفرهای شهرستانی، برگزاری متفاوت شورای‌های اداری استان و حضور مستمر مدیران استان در مرکز سامد و پاسخگویی به مسائل مردم اشاره و اقدامات انجام شده را تشریح کرد.

کد خبر 747213

دیگر خبرها

  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • احداث آرامستان مطالبه مردم شهریار
  • تأمین آب استان اصفهان نخستین مطالبه مردم و علما است
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه