Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

 عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان این‌که، دو کارت زرد به دژپسند واکنش انقلابی به عملکرد وزارت اقتصاد بود، گفت: متاسفانه هماهنگی لازم در تیم اقتصادی برای خروج و برون‌رفت از شرایط فعلی و مشکلات اقتصاد کشور شکل نگرفته است.

به گزارش تین نیوز به تسنیم، محمد حسینی با اشاره به دریافت دو کارت زرد از سوی وزیر اقتصاد در روزهای گذشته گفت: این دو کارت‌زرد نشان‌دهنده اقدام انقلابی مجلس در واکنش به عملکرد به وزارت اقتصاد بود  و نشان می‌داد هنوز انسجام لازم برای هماهنگی تیم اقتصادی دولت  شکل نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود، متاسفانه هماهنگی لازم در تیم اقتصادی برای خروج و برون رفت از شرایط فعلی و مشکلات اقتصاد کشور شکل نگرفته است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: کارت‌زرد اول مربوط به دریافت هزینه‌‌‌های پیامک بانک‌ها بود که عدم اعلام مبانی قانونی دریافتی منجر به پیگیری نمایندگان مجلس و ارائه کارت زرد شد.

به گفته این عضو کمیسیون برنامه و بودجه، همه بانک‌ها که مبالغی را از مردم دریافت می‌کنند باید منشا دریافت مشخص داشته باشند. همین جا از دستگاه‌ها نظارتی تقاضا داریم که در مورد سایر مواردی که مبالغی از مردم بدون منشا قانونی مشخص دریافت شده برخورد لازم صورت گیرد.

حسینی با بیان این‌که، کارت زرد دوم وزیر اقتصاد مربوط به شفافیت و اعلام حقوق و مزایای کارکنان قوای سه گانه بود، تاکید کرد، بر اساس برنامه ششم توسعه دولت مکلف بود سامانه‌ای راه‌اندازی کند تا اطلاعات پرداختی کارکنان در آن منتشر شود. این در حالی است که هدف قانون‌گذار در ماده 29 قانون برنامه ششم توسعه هنوز محقق نشده است.

وی افزود، در پیگیری‌های صورت گرفته مشخص شد، سامانه با کمی تاخیر در سال اول برنامه توسط سازمان اداری و استخدامی تهیه شد، اما حتی تذکرات متعدد نمایندگان مجلس باعث نشد جز تعدادی از دستگاه‌ها میزان پرداختی خود را در این سامانه ثبت کنند.

به گفته این نماینده مجلس، هنوز تعدادی از شرکت‌های دولتی که زیر مجموعه‌ دولت هستند از انجام این حکم سر باز زده‌اند  و بعد از 2.5 سال هنوز این حکم اجرا نشده و اطلاعات در اختیار عموم قرار نگرفته است.

حسینی تاکید کرد، از دستگاه‌های نظارتی هم گزارشی در خصوص دسترسی به این اطلاعات دریافت نشده و دیوان محاسبات باید گزارش جامع در این خصوص به مجلس ارائه کند.

وی ادامه داد: با توجه به این‌که قانون تکلیف کرده این اطلاعات در اختیار عموم قرار گیرد، دولت می‌تواند در وهله اول این دسترسی را در راستای وظایف نظارتی برای نمایندگان مجلس ایجاد کرده تا از این طریق اطلاع رسانی به مردم صورت گیرد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: محمد حسینی وزارت اقتصاد بودجه عضو کمیسیون برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۷۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تصدی‌ دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید

یک نماینده مجلس با اشاره به خام فروشی مواد اولیه در سایر بخش‌های اقتصادی، کاهش تصدی‌گری دولت در اقتصاد را به عنوان زمینه‌ای مهم برای افزایش مشارکت مردم در امر تولید بیان کرد.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «غلامرضا منتظری» نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون ویژگی‌های لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این موضوع اظهار کرد: مشارکت مردم در جهش تولید مستلزم رفع برخی موانع و یا تحقق برخی مشوق‌ها است. اگر اخذ مالیات از تولیدکننده به صورت درست و در عین حال واقع بینانه‌ای صورت بگیرد، قطعا این امر می‌تواند شوق حرکت مردم برای مشارکت در تولید را تقویت کند، در غیر این صورت چنین موضوعی می‌تواند به یک مانع بزرگ تبدیل شود.


این نماینده مجلس با اشاره به ضرورت حمایت از مشارکت مردم در تولید گفت: دولت با جدی گرفتن نقش حمایتی و نظارتی خود و همچنین دوری از تصدی‌گری بنگاه‌های اقتصادی می‌تواند این هدف را محقق کند.


وی با اشاره به تمرکز لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم به منظور جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تولید، عنوان کرد: خام فروشی مواد اولیه صرفا به نفت خلاصه نمی‌شود و متاسفانه این پدیده در سایر بخش‌های صنعتی کشور هم وجود دارد.


منتظری خاطرنشان کرد: در لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم دو رویکرد مهم کاهش مالیات تولید و همچنین اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولیدکنندگان درج شده که بر اساس آن‌ها می‌توان حجم خام فروشی مواد اولیه در سایر حوزه‌های اقتصادی کشور را متوقف کرد.


این نماینده مجلس در پایان تاکید کرد: در صورت تصویب این لایحه و متوقف شدن خام فروشی مواد اولیه و حمایت از تولیدکنندگان، ما شاهد افزایش مشارکت مردم در امر تولید و در نتیجه تحقق شعار سال خواهیم بود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: مشارکت مردم ، تولید ، مالیات مستقیم ، خام فروشی ، مشوق مالیاتی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9L

دیگر خبرها

  • واکنش مسعود ده‌نمکی به پیشنهاد وزیر شدن! |‌ ویدئو
  • خبر خوش وزیر برای سرخابی ها | دستور پرداخت حق پخش رسید
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • کاهش تصدی‌ دولت در اقتصاد، زمینه‌ای برای رشد مشارکت مردم در تولید
  • نارضایتی از عملکرد وزارت کار و تأمین اجتماعی: کارگران ساختمانی هنوز بیمه نشده‌اند!
  • پنج اخطار برای یک مجلس
  • دولت و مجلس در موضوعات مرتبط با ارز اتفاق نظر داشته باشند