Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور شیشه‌فروش روز شنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان کاشان گفت: نزدیک به چهار هزار واحد مسکونی این استان در جریان سیل اوایل سال‌جاری آسیب دید که انتظار می‌رود بنیاد مسکن اصفهان با همکاری دیگر بخش‌ها کار ساخت و بازسازی را سرعت بیشتری بدهد.

وی میزان خسارت‌های ناشی از سیل فروردین امسال را افزون‌بر پنج هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: بیشتر خسارت‌ها در مناطق غرب استان فریدن، فریدون‌شهر، سمیرم، چاگان و بویین دشت بود که پنج هزار واحد مسکونی دچار آسیب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تخصیص افزون‌بر ۱۴۰۰ میلیارد ریال برای بازسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده ناشی از وقوع سیلاب، یادآور شد: یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال از این اعتبارها تسهیلات بانکی کم‌بهره و ۲۶۰ میلیارد ریال نیز کمک‌های بلاعوض از محل اعتبارهای مدیریت بحران بود.

وی تخصیص ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای جبران بخشی از خسارت‌های سیل به بخش کشاورزی را نیز یادآور شد و پیشرفت فیزیکی در این بخش را ۵۰ درصد اعلام کرد.

به گفته شیشه‌فروش، نزدیک به ۳۰ کیلومتر از راه‌های آسیب دیده از سیل در سمیرم، ۵۰ کیلومتر در فریدون‌شهر و ۲ دهنه پل از سوی اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان هم‌اکنون در حال بازسازی و ساخت است.

با وجود سیل‌زدگی، اصفهانی‌ها از کمک به دیگر نقاط غافل نشدند

وی در ادامه تشریح کرد: با وجودی که استان اصفهان امسال درگیر جاری شدن سیل در برخی شهرستان‌هایش بود اما به کمک دیگر استان‌های دچار سیل شتافت.

شیشه‌فروش اضافه کرد: در جریان زلزله سرپل ذهاب، استان اصفهان درکنار تعمیر و بازسازی کامل ۱۲ هزار و ۹۸ واحد مسکونی، سفت‌کاری ۲ هزار و ۷۲۱ واحد مسکونی را نیز به پایان رساند و توانست کارنامه درخشانی از خود در کشور به نمایش بگذارد.

وی اظهارداشت: در جریان سیل که بخش وسیعی از کشور را درگیرد کرد، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اصفهان از ۱۲ فروردین تاکنون با همکاری دیگر دستگاه‌ها افزون‌بر تعمیر و بازسازی سه هزار و ۷۰۵ واحد مسکونی در پلدختر، ۷۵۰ واحد مسکونی جدید را نیز در دست ساخت دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان همچنین گفت: بیش از ۸۰ میلیارد ریال نیز به عنوان تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای جبران خسارت ناشی از سیل در بخش مسکن به شهرستان کاشان اختصاص یافت که در قالب ۴۰۰ فقره به صاحبان واحدهای مسکونی آسیب دیده از سیل واگذار شد.

وی همچنین از واگذاری ۵۷ میلیارد ریال به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان خبر داد و بیان کرد: این اعتبار برای اجرای طرح‌های آبخیزداری و پیشگیری از وقوع سیل مصوب و مقرر شده که طرح‌ها در مناطق اولویت‌دار سیل‌خیز اجرا شود.

افزایش نگران کننده حوادث رانندگی در کاشان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان همچنین در این نشست افزایش حادثه‌های رانندگی در کاشان را نگران کننده دانست.

وی افزود: تصادف‌های برون شهری و درون شهری در شهرستان کاشان امسال به ترتیب ۸۴ و ۸۹ درصد افزایش یافته که ۷۵ درصد آن ناشی از خطای انسانی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه کاشان نیز در ادامه عبور خودروهای سنگین از آزادراه قم- کاشان-  اصفهان را عامل بیشتر تصادف‌ها در این شهرستان برشمرد.

عباسعلی قپانی‌‎پور همچنین خاموشی این‌ آزادراه در شب را عامل دیگری برای افزایش میزان تصادف‌ها اعلام کرد.

وی در ادامه از بهره‌برداری باند دوم جاده کاشان- اردستان خبر داد و گفت: با بهره‌برداری از این طرح و در صورت دو بانده شدن جاده قدیم کاشان- قم، از ورود خودروهای سنگین به آزادراه جلوگیری خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه کاشان افزود: با این اقدام نه تنها میزان تصادف‌ها در این شهرستان کاهش خواهد یافت، بلکه آسیب به آسفالت آزادراه نیز کاهش می‌یابد.

۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه همسنگ در شهرستان کاشان وجود دارد که یک هزار و ۴۰۰ کیلومتر آن راه اصلی و فرعی درجه یک، ۶۰۰ کیلومتر راه روستایی و فرعی و ۴۰۰ کیلومتر نیز آزادراه است.

کاشان در فاصله ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

۶۱۳۶/۸۱۲۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خسارت سیل حوادث رانندگی مدیریت بحران اصفهان کاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۲۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد

جلال علمدار مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد در بازدید از پروژه بزرگ آبرسانی شهر میبد در جلسه‌ای با حضور پیمانکار موانع و مشکلات پروژه را بررسی و بر تسریع در روند اجرای این پروژه تاکید کرد و گفت: با پیگیری‌های انجام شده مقرر شد قبل از شروع فصل گرم سال و پیک مصرف آب این پروژه را به بهره برداری برساند.

او با بیان اینکه با بهره برداری از این پروژه بیش از ۲۰۰ لیتر بر ثانیه به توان تولید آب شهر میبد اضافه می‌شود افزود که این موضوع سبب بهبود کمی و کیفی آب شرب و عدالت در توزیع آب در شهر میبد و همچنین شهر بفروئیه و روستا‌های بخش مرکزی میبد خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد ادامه داد: با بهره برداری از پروژه آبرسانی شهر میبد بیش از هشتاد هزار نفر از آب شرب پایدار و باکیفیت بهره مند می‌شوند.

علمدار تصریح کرد: این پروژه شامل بیش از ۱۷ کیلومتر خط انتقال آب، تجهیز ۸ حلقه چاه، ساخت یک باب مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی و اجرای خطوط برقرسانی است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح آبرسانی شهر میبد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح عمرانی آبرسانی شهر میبد
  • آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • اجرای ۸۰ میلیارد ریال پروژه در منطقه ۵ اصفهان
  • ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در زنجان
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید