Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدحسن سیدرضایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌‌‌آباد کتول در گفت‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره ایجاد سراهای نوآوری در این واحد دانشگاهی گفت: با توجه به اینکه شهر علی آباد کتول یکی از قطب‌‌‌‌‌های کشاورزی کشور محسوب می‌‌‌شود و گیاهان صنعتی چون پنبه و توتون در این شهر داریم که با قیمت اندک از کشاورزان خریداری می‌‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درصددیم تا با ایجاد یک سرای نوآوری و بهره‌‌‌مندی از ایده‌‌‌های جدید در زمینه فرآوری این محصولات وارد عمل شویم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌‌آباد کتول در ادامه تشریح کرد: در طی چند ماه گذشته از ایده ایجاد سرای نوآوری در کشور، در مجموع چهار سرای نوآوری در ایران تاسیس شده که 2 مورد آن در واحد علی‌‌آباد کتول بوده است. با حضور شرکت‌‌‌‌های دانش‌‌‌بنیان در سراهای نوآوری درصددیم تا در زمینه فرآوری محصولات مختلف وارد عمل شده و بسیاری از گیاهان صنعتی که با زحمت زیاد کشاورزان به قیمت اندک به دلالان فروخته می‌‌شود را مورد بررسی قرار دهیم و با ایجاد تکنولوژی در این زمینه وارد عمل شویم.

وی درباره ورود واحد علی‌‌‌آباد کتول به صادرات پنبه گفت: درصددیم تا با بهره‌‌مندی از حضور شرکت‌‌‌های دانش‌‌‌بنیان در سراهای نوآوری تکنولوژی فرآوری محصولاتی چون پنبه و توتون را کسب کنیم. اگر بتوانیم تولید پنبه را که از آن به عنوان طلای سفید یاد می‌‌شود در واحد علی‌‌آباد کتول که قابلیت‌‌‌های لازم برای کشت این گیاه صنعتی دارد توسعه دهیم و در زمینه فرآوری و بسته‌بندی این محصول وارد عمل شویم؛ در آینده نه چندان دور امکان صادرات این محصول برای ما فراهم می‌‌شود. در زمینه تولید توتون هم که تنها در استان گلستان تولید می‌‌‌‌‌شود با فرآوری این محصول می‌‌‌‌توانیم، بحث صادرات و ارزآوری آن را به کشورهایی چون روسیه به تناسب تقاضای موجود داشته باشیم.

سیدرضایی اظهار کرد: سرای نوآوری پلی میان صنعت و دانشگاه است که گسترش آن در مجموعه دانشگاه آزاد منجر به تقویت ارتباط میان این دو نهاد و تولید محصولات مختلف با بهره‌‌‌گیری از ایده‌‌‌های مختلف دانش‌‌‌بنیان خواهد شد.

وی درباره فعالیت مراکز رشد در واحد علی‌‌آباد کتول تصریح کرد: مراکز رشد ما 8 شرکت دانش بنیان دارد و دو محصول با تولید انبوه داریم که شامل دستگاه تعیین دما در فضای گلخانه‌‌‌‌ها و دستگاه تشخیص نشت گاز می‌‌شود. تجاری‌‌‌سازی این محصولات که با حضور در سرای نوآوری و ایجاد تولیدات خلاقانه شکل گرفته جزو مهم‌‌‌ترین اهداف ما در سرای نوآوری واحد علی‌‌آباد کتول است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول در خصوص ایجاد سرای نوآوری پرورش اسب ترکمن در واحد علی‌آباد کتول خاطرنشان کرد: استان گلستان یکی از پایلوت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای گسترش سرای نوآوری است که با توجه به توانمندی‌‌های علمی و پژوهشی واحد علی آبادکتول، سرای نوآوری ارتقای اسب اصیل ترکمن به عنوان چهارمین سرای نوآوری در این واحد دانشگاهی ایجاد شده است.

سیدرضایی درباره اصلاح نژادی در اسب‌‌های موجود گفت: اسب‌‌های امروز قوای جسمانی بالایی ندارند و برای داشتن اسب‌‌هایی که توانایی دوندگی داشته باشند نیازمند به تغییر و اصلاح نژادی در این زمینه هستیم. برای اصلاح نژادی و پرورش اسب‌‌‌‌‌‌‌‌هایی که دارای نژادی اصیل باشند یک سرای نوآوری ایجاد کردیم تا بتوانیم به طور ویژه در این امر وارد شده و با پرورش اسب در نژادهای برتر وارد بحث صادرات در این زمینه شویم.

انتهای پیام/

188 / 188 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول سیدحسن سیدرضایی گیاهان صنعتی سراهای نوآوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گیاهان صنعتی سراهای نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۶۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، جلسه هم فکری به منظور ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی و ارایه توانمندی‌های دانشگاه صنعتی شریف در حوزه انرژی و بررسی پتانسیل‌های همکاری بین‌المللی، با حضور برخی از مسؤولین دانشگاه، رییس سازمان منطقه آزاد کیش، نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، نفت و نیرو، سازمان‌های بین‌المللی یونسکو، اکو و هلدینگ‌های انرژی گستر سینا و گسترش انرژی پاسارگاد در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در این جلسه خاطر نشان شد که انرژی همواره یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های پیشرفت جوامع بوده است. گسترش ضریب دسترسی به انرژی، کاهش قیمت تمام شده انرژی، رفع ناترازی انرژی، افزایش بهره‌وری، افزایش امنیت انرژی، بهبود پایداری و تاب آوری بخش‌های انرژی، تنوع بخشی به سبد انرژی، کاهش انتشار آلاینده‌ها و افزایش سهم استفاده از انرژی‌های پاک به عنوان مهم‌ترین دغدغه‌ها و چالش‌ها در این حوزه قلمداد می‌شود.

بر اساس این گزارش، منطقه غرب آسیا به عنوان یکی از مهم‌ترین تأمین کنندگان انرژی جهانی به شمار می‌رود و ایران نیز به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفت و گاز یکی از مهم‌ترین بازیگران این حوزه است. بر این اساس، با توجه به ظرفیت‌های منابع انرژی در سطح ملی و منطقه‌ای و نیز ظرفیت دانشگاه‌ها و موسسات در منطقه غرب آسیا، دانشگاه صنعتی شریف به دنبال توسعه همکاری‌ها و ایجاد شبکه بین‌المللی برای انجام تحقیقات در حوزه انرژی است. استقرار موسسه دانشگاه سازمان ملل در حوزه انرژی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف این نشست بیان شد.

نمایندگان بخش‌های مختلف دولتی، صنایع مرتبط با حوزه انرژی و دفاتر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ایران نیز، ضمن اعلام حمایت خود از برنامه دانشگاه صنعتی شریف در این خصوص، نقطه نظرات خود را به منظور اجرای هرچه بهتر این هدف بیان کردند. رئیس سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه علاوه بر ارائه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های جزیره کیش، آمادگی و حمایت این سازمان برای ایجاد شبکه همکاری‌های بین المللی انرژی در این جزیره را اعلام کرد.

در ادامه این برنامه پروفسور یانوش بوگاردی، رییس سابق دانشگاه سازمان ملل در اروپا نیز به عنوان مهمان ویژه این جلسه، ضمن تایید رویکرد دانشگاه صنعتی شریف برای گسترش تحقیقات در حوزه انرژی، تجربیات و نقطه نظرات خود را در خصوص همکاری با سازمان‌های بین‌الملل مطرح کرد.

کد خبر 6085484

دیگر خبرها

  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • حل مشکل جمع آوری و حمل زباله از منطقه گردشگری امامزاده شیخان علی آباد کتول
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • ۸۰ واحد بزرگ صنعتی در استان قزوین در دست اجراست
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • اختتامیه دوره آموزشی متنا در علی آباد کتول برگزار می شود